Eşim bunu sosyal medyada paylaşmış ne demek sizce hanımlar?

İnternete çok giremiyorum cevaplar için teşekkür ederim hoşuna gittiği için paylaştığını söyledi ama manası derin olunca insanı düşündürüyor...

İnternete çok giremiyorum cevaplar için teşekkür ederim hoşuna gittiği için paylaştığını söyledi ama manası derin olunca insanı düşündürüyor...
Üç gündür biz ne senaryolar ürettik bıçakladık bile edebiyat yaptık arabeskle vurduk
Neymiş beğenmiş paylaşmış :KK53:
Hiç oldumu canım kardeşim:olamaz:altından alengirli bir aşk bekliyorduk:kızgın:
Kafkanın milanası misali:KK53:

Peki okudugum zaman ne kadar arabesk bir cumle diye dusundurdu :)
Esim boyle bir sey paylassa ben onunla evli olmazdim :))) ha evlendikten sonra degistigini ve paylastigini dusunursek bu sefer de ondan sogurdum :KK70:
Adam efkarlanmis ama ben hic anlamadim ha yine salak sarısinligim üstümde ve dip boyamda geldi :D

Saçma bulacaksın, ama değil! Bak: "En çok seni seviyorum" diyorum, ama gerçek sevgi bu değil belki. "Sen bir bıçaksın ve ben de durmadan içimi deşiyorum o bıçakla" dersem, gerçek sevgiyi anlatmış olurum belki.

Anlamı ne oluyor?
En çok mu? Birden fazla kişi varmışta ben seni daha çok seviyorum ama bu doğru değil kendi elimle yapıyorum bile bile gibi bişey olmuş bu, tehlikeli..

önceden de bu tarz paylaşımlar yapıyorsa yani hoşlandığı bu tarz sözleri yazıyorsa sıkıntı yok ama değilse sıkıntı baya büyük bence siz de buna benzer paylaşımlar yapın sorarsa hoşuma gitti diyin bakalım ne olacak

Saçma bulacaksın, ama değil! Bak: "En çok seni seviyorum" diyorum, ama gerçek sevgi bu değil belki. "Sen bir bıçaksın ve ben de durmadan içimi deşiyorum o bıçakla" dersem, gerçek sevgiyi anlatmış olurum belki.

Anlamı ne oluyor?
evli adam öle şeyler paylaşmamalı.acaba aklında biri mi kaldı

İki sorum olacak;

1- kocanız bu paylaşımı herkese açık mı yaptı? Eğer cevap evet ise; bundan önceki paylaşımlar da herkese açık mıydı?

2- eğer herkese açık değilse listesinde son dönemlerde eklenen sizin dikkatinizi çeken bir kadın car mı?
Bu önemli nokta.Benimki hep başkasına açık paylaşıyor.Sarkilari da sevdiğim müzik turu dedi.Bir süredir paylasmiyor dediğim gibi takipteyim ben de.(Benimki yeni değil 10yillik mevzu ağır takıntıdır yani aklı hala ona gidiyorsa.Terkeden kadına bayiliyorlar)

Bazi insanların durduk yere özlü söz ask sözleri yazma huyu vardır, her zaman böyle şeyler yaziyorsa sıkıntı yok bence

Bu önemli nokta.Benimki hep başkasına açık paylaşıyor.Sarkilari da sevdiğim müzik turu dedi.Bir süredir paylasmiyor dediğim gibi takipteyim ben de.(Benimki yeni değil 10yillik mevzu ağır takıntıdır yani aklı hala ona gidiyorsa.Terkeden kadına bayiliyorlar)
Ben şahsen çok rahatsız olurum herkese açık paylaşımlar. Kocanızı tenzih ederek söylüyorum sanki sürekli bir mesaj verme peşinde gibi gelir bu tarz paylaşımlar. Müzik yine daha masum kalıyor ama başarılı bir stalker olarak söyleyebilirim ki bu tarz aşk acılı paylaşımlar hiç bormal değil. Deşilmeli.

Hoşuna gittiği için paylastigini hic sanmam evli barkli adam esinin okuyacagini ve soracagini düşünür. Birinden hoslanip karşılık alamayip ona gönderme yapmis olabilir direk insanin aklina bu gelir en azindan..

Hoşuna gittiği için paylastigini hic sanmam evli barkli adam esinin okuyacagini ve soracagini düşünür. Birinden hoslanip karşılık alamayip ona gönderme yapmis olabilir direk insanin aklina bu gelir en azindan..
Evet esinin okuyacagini dusundugu halde nasil paylasiyor kiskandirmaya mi calisiyor.Benimki de öyle dedi salakmiyim ben senin okuyacağını biliyorum dedi.Ben de "demek okadar çekinmiyorsun benden dedim.
Normalde böyle sözleri seven arada paylasan adam mıdır duygusal midir benimki pek değildir ama zamanında çok acı çekmiş öyle paylaşımları olmuş hala arada oldu işte.

Böyle şeyler görünce üç kilo baklava yemişim de içim bayılmış gibi hissediyorum öeh. Nilgün bodur vari.

Back
X