Eşim burdaki konularımı okumuş

Karsiliksiz sevgi

Bittim ben
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
860
428
103
Evet bayanlar eşim dün gece telefonumu karıştırmış ve burdaki bütün konuları okumuş.
Bende bunu telefonun geçmişinden gördüm. Hemen aradım niye telefonumu karıştırdın dedim.
Ben karıştırırım dedi.
Yok kv nefret ediyorum falan yazmışsın akşam gelip konuşacaz seninle dedi.

Şu an kendimi çok kötü hissediyorum zaten eşimle aram hiç iyi değildi sanırım daha da kötü olacak iyice gözünden düştüm.

Çok çaresiz hissediyorum kendimi ltfn bana bi akıl verin bu durumu nasıl düzeltebilirim.

sadece k.valide konuna mı takılmış oysa ki kendisi ile ilgili seni sevmediğini,değer vermediğini,eve geç geldiğini söylediğin onlarca konun var asıl bunlara takılıp ben ne hödük bir adamım diye düşünmesi gerekirdi.

tanidik biriyle konussam dedikodu ya girerdi. hem aileme anlatip doldurmak istemiyorum orda hic tanimadigim insanlarla dertlesiyorum hepimiz oyle seyler yaziyoruz kv gorumce elti nefret ediyoruz falan diyip rahatliyoruz. arkadasima cekistirsem daha mi iyi. ordaki insanlar seni de beni de tanimiyo desarj oluyoruz seni sevdigimi de yazdim onu okumamissin demek ki falan de. butun yazilarinizi okumasina imkan yok. cevirin yani. sakin korkmus gibi yapmayin uste cikar iyice

Detaya girmedi akşam konuşacaz dedi. Annesi onun için çok önemli olduğunda en çok o zoruna gitmiş demekki

benim de başıma geldi aynı eşim okudu yüzüme tuhaf tuhaf baktı. ne kurcalıyorsun dedim. çektim gittim mutfaktan.
annem de vardı evde.. komşusu kocasını aldatmış aklı hep o olaydaydı. beni de bi an öyle sanmış tövbe tövbe dedim.. (annem konuyu geç anladı)

herşey daha iyi oldu söylemeye çekindiğim şeyleri söylemiş oldum bir nevi.. benim tarafımdan baktı olaylara ve yorumlara.. kimbilir belki seninde öyle olur.. hatta şu an takipte bile olabilir konuyu

Hislerini burda bile paylaşmayıp çatlaman mı lazımmış
Nefret ettirmesin kimse kendinden
Konunu da bilmiyorum ama sen bir bireysin ne günlüğüne ne burdaki yazılarına izinsiz erişmeye hakkı yok eşinin
Madem okudun, okuduklarını da hazmedeceksin deseydin
Sinir oldum

kotu bisey degil ki . insan arkadasina anlatinca 2 gun sonra yuzune vurur. yada bisey olsa kv ile ilgili iyi bisey deseniz ne dengesizsin der. o yuzden orda resim yok isim yok herkes neler yaziyor erkekle mi konustum ne var bunda sen ne art niyetlisin falan deyin bence

Detaya girmedi akşam konuşacaz dedi. Annesi onun için çok önemli olduğunda en çok o zoruna gitmiş demekki

keşke sen de o kadar önemli olsaydın.

bunu da okur belki,konu sahibinin sevgili kocası sen ana kuzusuysan bu kadıncağız da ağaç kovuğundan çıkmadı değil mi? bizler kızlarımızı sizin gibi kıymet bilmezler üzsün,yıpratsın diye büyütmüyoruz.

Dedikodumu yapan beni sevmeyen bir insanı Nasıl sevebilirim saklamıyorum zaten evet kv sevmiyorum de açık açık sen madem okudun kv konusuna takılma da aramıza giren soğukluğun senden uzaklaşmamız nedenini düşün asıl ona üzül bi çözüm bul evliliğimiz ailen yüzünden gün geçtikçe bitiyor farkında değilmisin diye sitem et

Aynen katildim arkadasa, sakince konus psikolojik savas yap, gayet normal biseymis gibi..yani zaten normalde tedirginligini mahcuplugunu caktirma

Keşke verdiği değerin yarısını bana verseydi çok mutlu olurduk

Bence zeytinyağı gibi üste çıkın. .sen ne cesaretle benim telefonumu karıştırırsin sana hiçbirşey açıklamaya mecbur değilim deyin
O kadar konuşmayın bile bu konuyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…