- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Evet bayanlar eşim dün gece telefonumu karıştırmış ve burdaki bütün konuları okumuş.
Bende bunu telefonun geçmişinden gördüm. Hemen aradım niye telefonumu karıştırdın dedim.
Ben karıştırırım dedi.
Yok kv nefret ediyorum falan yazmışsın akşam gelip konuşacaz seninle dedi.
Şu an kendimi çok kötü hissediyorum zaten eşimle aram hiç iyi değildi sanırım daha da kötü olacak iyice gözünden düştüm.
Çok çaresiz hissediyorum kendimi ltfn bana bi akıl verin bu durumu nasıl düzeltebilirim.
evet onaylamıştım ama karıştıracağı hiç aklıma gelmemiştiNiye tel'den girerken şifrenizi onayladınız mı ?
Detaya girmedi akşam konuşacaz dedi. Annesi onun için çok önemli olduğunda en çok o zoruna gitmiş demekkisadece k.valide konuna mı takılmış oysa ki kendisi ile ilgili seni sevmediğini,değer vermediğini,eve geç geldiğini söylediğin onlarca konun var asıl bunlara takılıp ben ne hödük bir adamım diye düşünmesi gerekirdi.
o an ne hissettiysen gelip yazmışsın içini dökmüşsün düşüncelerinden dolayı seni suçlayamazevet onaylamıştım ama karıştıracağı hiç aklıma gelmemişti
evet onaylamıştım ama karıştıracağı hiç aklıma gelmemişti
Detaya girmedi akşam konuşacaz dedi. Annesi onun için çok önemli olduğunda en çok o zoruna gitmiş demekki
Aynen katildim arkadasa, sakince konus psikolojik savas yap, gayet normal biseymis gibi..yani zaten normalde tedirginligini mahcuplugunu caktirmatanidik biriyle konussam dedikodu ya girerdi. hem aileme anlatip doldurmak istemiyorum orda hic tanimadigim insanlarla dertlesiyorum hepimiz oyle seyler yaziyoruz kv gorumce elti nefret ediyoruz falan diyip rahatliyoruz. arkadasima cekistirsem daha mi iyi. ordaki insanlar seni de beni de tanimiyo desarj oluyoruz seni sevdigimi de yazdim onu okumamissin demek ki falan de. butun yazilarinizi okumasina imkan yok. cevirin yani. sakin korkmus gibi yapmayin uste cikar iyice
Keşke verdiği değerin yarısını bana verseydi çok mutlu olurdukkeşke sen de o kadar önemli olsaydın.
bunu da okur belki,konu sahibinin sevgili kocası sen ana kuzusuysan bu kadıncağız da ağaç kovuğundan çıkmadı değil mi? bizler kızlarımızı sizin gibi kıymet bilmezler üzsün,yıpratsın diye büyütmüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?