- 9 Mart 2012
- 602
- 391
- 103
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Evet bayanlar eşim dün gece telefonumu karıştırmış ve burdaki bütün konuları okumuş.
Bende bunu telefonun geçmişinden gördüm. Hemen aradım niye telefonumu karıştırdın dedim.
Ben karıştırırım dedi.
Yok kv nefret ediyorum falan yazmışsın akşam gelip konuşacaz seninle dedi.
Şu an kendimi çok kötü hissediyorum zaten eşimle aram hiç iyi değildi sanırım daha da kötü olacak iyice gözünden düştüm.
Çok çaresiz hissediyorum kendimi ltfn bana bi akıl verin bu durumu nasıl düzeltebilirim.
Amann bittiysen bittinArtık beni hiç sevmicek sabah yüzüme bile bakmadan çıktı evden. Asla ama asla ne kendini nede ailesini yargılamaz beni suçlu görür. Bana sen kötü kalplisin annem sana ne yapmış falan der hep iyice gözünden düşürdü beni. Eşim sabit fikirlidir nede söylesem inanmaz neye inanmak isterse ona inanır. Bunları okuduktan sonrada iyice ailesinin tarafını tutar ben bittim onun için buna eminim
Ben yaZmadım arkadaşın yazmış de :)
O yakalansa böyle derdi
Neler yazmıştın hiç mi bişey demediçok kötü olmuş benim eşimde okumuştu 3 ay falan önce ama bişey demedi
Aynen bunu soyleyin. Belki kaf daginda ki burnu sürter biraz. Ya sen zaten çok fazla taviz verdin. Allah aşkına bırak defolursa defolsun. Senin benim gibi bir insan kocan. Ondan daha mukemmeli de var daha iyisi de. Boşver Allah askina ya. Ellerini kafasina koyup o düşünsün birazda."Bak elden gidiyorum beni kazanmaya bak" cümlesini kuran adam mı size hesap soruyor? Allah aşkına sizde kursanıza ona böyle cümleler. Anandan nefret ediyorum seninde gözünün dışarda olduğundan şüpheleniyorum var mı? Sorunları senle konuşabilseydim başkalarıyla paylaşmama gerek kalmazdı deyin. Hiç hiç eğilip bükülmeyin karşısında.
deme kız öyle valla bizimki okusa beni öldürür heralde ALLAH KORUSUNkeşke benimde kayınvalidem okusa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?