Eşim burdaki konularımı okumuş

acaba daha önce de okumuş olabilir mi?
eski konularınıza bir baktım da mesele eşimi nasıl etkileyebilirim o da beni çok sevsin vs gibi konularınız var, bunların üstüne eşiniz size işte bana yemek yapmazsan beni fethedemezsin elden gidiyorum gibi laflar etmiş.
ayrıca mesele bir tek kv olmamalı bence. siz eski konunuzda eşimden soğuyorum demişsiniz. bence kv meselesinden çok bu meseleyi sormalı size. bir tek kv ile ilgili söylediklerinize mi takılmış?
ayrıca ne derse desin siz de söyleyin açıkca şikayetlerinizi. içinizde tuta tuta dert yumağı mı olacaksınız.

Tüm gün oturup konuların tamamını okusun da ben nasıl bir öküzüm bu kadın benim için bunca çabalarken niye böyle davranıyorumun muhasebesini yapsın bari.

Yapmış bir iş, sonunu da getirsin.

Kendinizi kötü hissetmeyin. Hiç birimiz sizi ve eşinizi tanımıyoruz, dedikodu yapmadınız. Sadece içinizi boşaltıp biraz dertleşmek istemişsiniz ne var bunda?

Koca bey bu yazılanları okur da azıcık kendine gelir umarım.

psikologa gitsem cok pahali disari ciksam izin vermezsin kadin kadina birbirimizi tanimadan konusup dertlesiyoruz. erkeklerin oldugu bir platformda insanlarla tanismaya calisiyor insanlarin esleri ( bazilari ) falan diyip hafifletin dunku okuduklarini. ozur dileyerek yaziyorum ama acitasyon yapin. zaten yanlizim aileme de anlatamiyorum ne olmus yani kendi kendime konustuysam.beynime de kizicaksin falan diyin. ama ben olsam mesaj yazardim.aksam eve iyice dolup gelmesin. seni cok seviyorum falan gibi hosuna gidicek sozler soyleyin cadilik yapmayin sakin kavga cikmasin.

Artık beni hiç sevmicek sabah yüzüme bile bakmadan çıktı evden. Asla ama asla ne kendini nede ailesini yargılamaz beni suçlu görür. Bana sen kötü kalplisin annem sana ne yapmış falan der hep iyice gözünden düşürdü beni. Eşim sabit fikirlidir nede söylesem inanmaz neye inanmak isterse ona inanır. Bunları okuduktan sonrada iyice ailesinin tarafını tutar ben bittim onun için buna eminim

Aslında bir bakıma isabet olmuş burayı okuması. Bilsin ki kendini sütten çıkmış ak kaşık sanmasın. Demek bir problem var ki yazıyorsunuz burada. Millet sorunlarını ortaya dökebilmek için aylarca terapiye gidiyor, sizinki bir avazda çıkıvermiş işte; iyi tarafından da bakmak lazım olaya... Erkeklere göre pek çok konu sorun olmuyor, dediklerinin ne kadar kırıcı olabileceğini idrak edemiyorlar. Görmüş oldu işte... Bu açıdan bakın bir de...

nedir bu erkeklerin eşlerinin özelini karıştırma merakı adı üstünde kadınlar kulübu burdaki konuşulanları herhangi bir kız arkadaşınlada paylaşabilirdin.. ilgilendirmez onu üste çıkın mutlaka ..dedikodu meraklısı bir kocammı var benim deyim utansın biraz

Ahh ahh o telefonlar yuva yikiyor vallahi, gecmis olsun yapacak birsey yok, nefret ediyorsaniz ediyorsunuzdur, esinizin yaptigi cok cirkin tesadufen gorup bakmak var bilerek karistirmak karistirma amaciyla girip bakmak var keske kocaniza hic demeseydiniz siteye girdiginizi falan adam bilioyor burda herkesin neler paylastigini oda bakmak istemis cok yanlis ama..
Inkar edecek haliniz yok dusunceniz neyse soyleyeceksiniz insallah en azindan kocaniz hakkinda kotu seyler yazmamissinizdir.

"Bak elden gidiyorum beni kazanmaya bak" cümlesini kuran adam mı size hesap soruyor? Allah aşkına sizde kursanıza ona böyle cümleler. Anandan nefret ediyorum seninde gözünün dışarda olduğundan şüpheleniyorum var mı? Sorunları senle konuşabilseydim başkalarıyla paylaşmama gerek kalmazdı deyin. Hiç hiç eğilip bükülmeyin karşısında.

Amann bittiysen bittin
O onca sey yaptığında senin için de o bitmedi mi
Takma değer verme bu kadar
Millet neler neler ne o.. Puluklar yapıyo da yine gözden düşmüyo
Seni bu sebeple gözden düşürecekse düşürsün haspam

çok kötü olmuş benim eşimde okumuştu 3 ay falan önce ama bişey demedi

Bence bi bakıma iyi olmuş görmesi... Siz buraya duygularınızı aktarıyorsunuz beyefendinin durup düşünmesi gerekli. Belki bu durum sizi iyi bir yola koyacak hiç bilemezsiniz umarım öyle olur inşallah

Aynen bunu soyleyin. Belki kaf daginda ki burnu sürter biraz. Ya sen zaten çok fazla taviz verdin. Allah aşkına bırak defolursa defolsun. Senin benim gibi bir insan kocan. Ondan daha mukemmeli de var daha iyisi de. Boşver Allah askina ya. Ellerini kafasina koyup o düşünsün birazda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…