- 15 Aralık 2013
- 15.768
- 36.275
- 798
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Keşke verdiği değerin yarısını bana verseydi çok mutlu olurduk
Veda derken banlanırmıyım yaniDejavu yaşıyorum ama kendi adıma değil
Neyse
Kv ni sevdiğini mi sanıyodu kocan? Mantıklı insan döner det ki yaw ben bu kadina neler hissettirmişim ama sonun kk ya veda olacak anlaşılan
Evet bayanlar eşim dün gece telefonumu karıştırmış ve burdaki bütün konuları okumuş.
Bende bunu telefonun geçmişinden gördüm. Hemen aradım niye telefonumu karıştırdın dedim.
Ben karıştırırım dedi.
Yok kv nefret ediyorum falan yazmışsın akşam gelip konuşacaz seninle dedi.
Şu an kendimi çok kötü hissediyorum zaten eşimle aram hiç iyi değildi sanırım daha da kötü olacak iyice gözünden düştüm.
Çok çaresiz hissediyorum kendimi ltfn bana bi akıl verin bu durumu nasıl düzeltebilirim.
Veda derken banlanırmıyım yani
O en baştan istemiyordu zaten bende kimsem yok bari bırakda burda arkadaşlarım olsun onlarla konuşayım demiştim sonra bişey dememişdiYok kocan izin vermez
O en baştan istemiyordu zaten bende kimsem yok bari bırakda burda arkadaşlarım olsun onlarla konuşayım demiştim sonra bişey dememişdi
Asla beni anlamaya çalışmazHiç panik yapmayın ve asla inkar etmeyin yazdıklarınızı. Evet ama niye yazdım diye bir sor deyin ona. Bir sıkıntım var ve benim durumumda olanlarla fikir alışverişi yapmak, destek görmek istedim deyin. Sana da söyleyemiyorum ki her şeyi deyin. Açık, mantıklı ve sakin şekilde konuşun. Asla onu ya da annesini suçlar nitelikte konuşmayın. Gerekirse yazdıklarınızdan dolayı özür dileyin ama niyetim kimseyi kırmak değildi, olaylara çare bulmaktı deyin. Eğer gerçekten anlayışlı ve iyi niyetli bir beyse, size yardımcı olacaktır. Eşler arasında çözülmeyecek sorun yoktur, umarım sizi anlamaya çalışır...
ya şöyle bir şey için bile ondan izin alman senin kendi kontrolünü kendin sağlayamadığın, kendi kararlarını kendin veremediğin bir yapıda olduğunu gösterir.O en baştan istemiyordu zaten bende kimsem yok bari bırakda burda arkadaşlarım olsun onlarla konuşayım demiştim sonra bişey dememişdi
Asla beni anlamaya çalışmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?