Eşim burdaki konularımı okumuş

Sen nasıl benim özelimi karıstırırsın ya diye üste çık. Ayrıca anasını sevmek zorunda da değilsin.

bu konuyu da okumayacak mı ? kendisine mesajım var

sevgili konu sahibinin eşi;
Asıl sen konu sahibinin açtığı konuları ondan izinsiz okuyarak saygısızlık yapmışsın.
Sonuçta sana anlatmak istese sana anlatırdı değil mi. Bence önce kendine bunu sor, bu kızcağız neden bana anlatmak yerine başkaları ile dertleşmek istedi diyerek. Sonra da yaptığım ayıp oldu deyip dünkü davranışın için özür dile. Bir daha da eşinin özeline bu kadar karışma. O senin maillerini okuyor mu?

Dejavu yaşıyorum ama kendi adıma değil

Neyse

Kv ni sevdiğini mi sanıyodu kocan? Mantıklı insan döner det ki yaw ben bu kadina neler hissettirmişim ama sonun kk ya veda olacak anlaşılan

Neden benimle değil de bir forum da paylaşmış diye düşünmesi gerekir. Demekki bir eş olarak size karşı bu konularda hassas değil ki siz de burada paylaşıyorsunuz hissettiklerinizi.

Bir konunuzu okudum daha önce, eşinizin "İstanbul'u değil, beni fethet " dediği. Kendi konuşma şekillerine bakmalı ki sonra sizin sıkıntılarınızı dinleyebilsin.

Tanımadığım insanlarla konuşuyorum, rahatlıyorum denebilir.
Çünkü burada anlatmak aynayla sohbet etmek gibi.
Düşünsenize sokakta yanınızdan geçen biri belki de buradaki konularınıza yorum yapıyor ve her şeyden aslında bîhaber.
Sıkmayın canınızı.

Annesinden nefret ettiğini bilmiyor muydu? Ben şu baştan çıkarma olayını hatırlıyorum sanki. Ben olsam ondan utanırdım.

düzeltmesi gereken sen değilsin o...

burada yazmamızın sebebi karşımızda muhattap bulamayıp başkalarının fikirlerinden medet ummamız başka bişey değil..
seni dinleyip dertlerine çare olsaydı sende çaresiz kalıp yazmazdın.. bizde kocişime ne hediye alsam derdik en büyük derdimiz bu olurdu..

Sende her hafta bir konu acmissin ya hangisini toplasak ki..

Hic kendinden ödün verme senle konuşamuyorum konuşacak biri aradım duygularım hissettiklerm bunlar falan deyip baskın çık ve sakin yalanlama hepsinin arkasında kararlı bir şekilde dur anlayacağıni zannetmiyorum ama üzerine gelmez en azından

Valla gelince direk ver teli al oku de
Sana hissettiklerim bunlar de bak senin alengerik laflarina kızlar ne yorum yapmışlar. Hödüklugune diyecek bişey bulamadilar de.

Hiç panik yapmayın ve asla inkar etmeyin yazdıklarınızı. Evet ama niye yazdım diye bir sor deyin ona. Bir sıkıntım var ve benim durumumda olanlarla fikir alışverişi yapmak, destek görmek istedim deyin. Sana da söyleyemiyorum ki her şeyi deyin. Açık, mantıklı ve sakin şekilde konuşun. Asla onu ya da annesini suçlar nitelikte konuşmayın. Gerekirse yazdıklarınızdan dolayı özür dileyin ama niyetim kimseyi kırmak değildi, olaylara çare bulmaktı deyin. Eğer gerçekten anlayışlı ve iyi niyetli bir beyse, size yardımcı olacaktır. Eşler arasında çözülmeyecek sorun yoktur, umarım sizi anlamaya çalışır...

Asla beni anlamaya çalışmaz

Yani sen normalde annesini sever gibi mi davranıyorsun yapmacık?
O zaman şok olması normal ama normalde sevmediğini ima ediyorsan eşine ya da direkt söylüyorsan ki her zaman daha mantıklı o zaman sorun ne? Kaldı ki sevmek zorunda değilsin.
Ben de eşimin babasını sevmiyorum aynen de diyorum "Allah'ın bildiğini kuldan mı saklayacağım sevmiyorum babanı"
Zaten anlamaması man kafa olması lazım, lafa da gerek yok da hadi neyse..

O en baştan istemiyordu zaten bende kimsem yok bari bırakda burda arkadaşlarım olsun onlarla konuşayım demiştim sonra bişey dememişdi
ya şöyle bir şey için bile ondan izin alman senin kendi kontrolünü kendin sağlayamadığın, kendi kararlarını kendin veremediğin bir yapıda olduğunu gösterir.

Asla beni anlamaya çalışmaz

Siz yine de doğru bildiğinizi yapın, eminim ki başta bağırıp çağırsa da onun kafasında yer etmiştir yazdıklarınız, düşünmeye sevk etmişir onu, acaba annem nerede hata yapıyor, ya da bu kadıncağına nasıl davranıyor da ondan soğumasına neden olmuş diye. Siz kendinize güvenin, güçlü durun, kendinizi ezdirmeyin, gerekirse kayınvalideniz ile de sorunlarınızı konuşmak ve çözmek istediğinizi söyleyin. En kötü ne olur, bir daha o foruma girmeni istemiyorum, yazdıklarını da sil der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…