Eşim bütün maaşıyla altın alıyor fakir gibi yaşıyoruz

Zarflasana sen şunu bi. Kendini arkadasindan falan bi gizli numaradan ara 3 dk falan acik tut. Aksam geldiginde bugun beni gizli numaradan bi adam aradi kocan etrafina olan borçlarını ödesin dedi kapadi bak senin millete borcun mu? var de.
Harbiden çok mantıklııı tamam yapıcam kesin

Evet göremiyorum bazen karışıyor dediğiniz gibi burada genel olarak herkes bunu söylemiş büyük ihtimalle öyle bir durum var kanıtları kesinlikle toplayacağım ailemle de bir konuşacağım altınlar konusunda çok katı ben altınlar gelinin olur olur genelde çünkü onun için takılıyor dediğimde bile normal muhabbet ederken sinirleniyor sen altın muhabbeti mi yapıyorsun o altınlar ikimizin de sen kendine ait olarak görüyorsun falan diyerek üste çıkıyor iyi ki buraya yazmışım yoksa hiçbir şeyin farkında değilim hatta borsada para kaybedildiğini bile buradaki yazılardan fark ettim o derece mi körsün diyeceksiniz evet gerçekten o kadar körüm hatta salağım
Bileziginiz yokmu mehir olarak takınız varsa üzerinizde taşıyın, bileziginiz varsa takın kolunuzda dursun.

Evleneli 7 ay oluyor eşim kazandığı bütün parayla altın alıyor çevremdeki herkes ne güzel birikim yapıyor diyor ama evde dolap bomboşken ben altını ne yapayım , ben konuşmaya çalışınca bağırıyor sanane işime karışma diyor ne yapacağımı şaşırdım gerçekten laftan da anlamıyor saçma sapan iş yapıyorsun deyince kavga çıkıyor ne yapacağım ben :KK43:

Evdeki altınları sahte altınlarla değiştir. Gerçek olanları, evin ihtiyacına göre harca.

Mehir ve takılan altın gelinde kalmaz mı ya talep et. Takıcam de al geri. Adam senden saklıyor köşe bucak hiç tekin değil. Burnuma kötü kokular geliyor.

Bence ailenin evine dön çalıştığınla bu adamı besleme ben olsam kendi altınlarımı alır dönerdim ve işe girerdim kendi aile evinizde kendinize kazanın yani adamı mı besleyeceksiniz?adam karısına daha 1 paket çekirdek alamıyor.
ben hala gidersem üzülürmü diye düşünüyorum yanlış bir şey yapmak istemiyorum tabii

Ay calıssanda evin tüm gecimini sen mi sırtlanacaktın böyle kocayla ömür mü gecer y
Çalış demişler kıza. Bu kız ise girsin adam bu kızın parasıyla yaşar, kendi parasını da tamamen altın yapar veya borsaya yatırır. Çocuk olmadan, herhangi bir ayak bağı olmadan bu kız bir an önce boşanmalı. Kazara çocuk olmayacağının garantisi yok.Şimdi ayrılsa asgari ücretli bir işe girip birkaç üniversite öğrencisi kızla rahatça yaşayabilir. Ama çocuk olunca hiçbir yere sığamaz. Çocuğa kim bakacak derdi, yok kreşi yok anneme mi bıraksam diye düşünmek yerine bir an önce boşanmalı.

Çalış demişler kıza. Bu kız ise girsin adam bu kızın parasıyla yaşar, kendi parasını da tamamen altın yapar veya borsaya yatırır. Çocuk olmadan, herhangi bir ayak bağı olmadan bu kız bir an önce boşanmalı. Kazara çocuk olmayacağının garantisi yok.Şimdi ayrılsa asgari ücretli bir işe girip birkaç üniversite öğrencisi kızla rahatça yaşayabilir. Ama çocuk olunca hiçbir yere sığamaz. Çocuğa kim bakacak derdi, yok kreşi yok anneme mi bıraksam diye düşünmek yerine bir an önce boşanmalı.
Kesinlikle katılıyorum bosanması gerek daha evliliğin basında böyle dolabı boşsa bebek olunca gariban cocukta ac kalır böyle adamları koca baba yapmamak lazım

Belki eşiniz evlenince paniğe kapılmıştır. Evlendim yüküm arttı, yarın çocuk da olur، şimdi iki kisiyken masrafımiz yokken birikim yapayim diye düşünüyor olabilir. Çok yeni evlisiniz gerçek niyetini öğrenin önce, tabiki yaptığı yanlış tasarruf yapsın ama sizi mağdur etmeden. Güzellikle konuşun kavga etmeden derdi neymis öğrenmeye çalışın.

Çekirdeği çikolatayı boşverin de hastalansanız ne olacak? Allah korusun, kronik veya uzun süreli tedavi gerektirecek bir rahatsızlığınız çıksa adam sizi götürür ailenizin evine bırakır. Ben sağlam kadına yatırım yaptım çürük çıktı der gram acımaz size. Annemlere sakın söyleme demesinin altında var bir şeyler. Kim bilir onlara neler anlatıyor sizin hakkınızda, yüzleşin istemiyor. Kocanız psikolojik olarak hasta. Evli kadın eşinin maaşını gelirini giderini bilmiyor, evine istediği gıdayı alamıyor yazık. Peki ya ilaç alabiliyor musunuz? Hiç mi baş ağrısı çekmiyorsunuz grip vs olmuyorsunuz?

Dul kalmak diye bir şey yok artık. Evli olmayan herkese bekar deniyor. Aileniz de acımasız ve siz başlarına kalmayın diye ayrılmanızı istemiyor. Adamın evi var düzgün işi var yetiyor onlara.
Ben yerinizde olsam hemen boşanmazdım. İşe girer eve kuruş harcamaz biriktirirdim. Bu hayattan sadece kendi çabanızla kurtulursunuz. Ne ananız ne babanız kimse size el uzatmıyor. Çocuk istemiyorum diyorsunuz, nasıl korunuyorsunuz adam para vermiyorsa? Yani hap iğne bilmiyorum aile hekimliği hala ücretsiz veriyor mu bunları? Sakın bana geri çekilme yöntemi demeyin nolur. Kazayla hamile kalırsanız çocuğunuz zaafiyet geçirir yaşamaz bu adamın evinde.

Kardeşim silkinin kendinize gelin. En azından giderim boşanırım deyince korkuyormuş ağlıyormuş, bu gücü elinizde tutun. Eminim siz boşanmak isteyince ailesi de bir şeyleri öğrenir diye korkuyor.

Ek: Bu adam daha genç, yaşlılığını düşünebiliyor musunuz?

Sayıyordur. Çok önce bir kitap okumuştum orda eşiniz gibi bir adam vardı. Masraf olmasın diye kıyafet aldırmaz, yamalı kıyafet giydirirdi eşine çocuğuna. O geldi aklıma. Çok zengin ama fakir gibi yaşardı. Bence Eşiniz psikolojik rahatsız. Normal bir insanin yapacağı şeyler değil bunlar. Bir uzmana danışın altından farklı sebepler çıkabilir
Böyle insanlar var oldukça zengin bir adamın para harcamamak için makam şoförlüğü yaptığını biliyorum 🤣işte çalışıyor yani

7 yıldır bu siteye üyeyim bir suru konu okudum sanırım bu bir üyeye ikinci kez boşan deyişim. Böyle bir mahlukla ömür geçmez. Ömür boyu süründürür sizi yarı aç yarı tok yaşarsınız. Tüm parasını altına yatırması bir yana size karışma demesi apayrı bir olay. Hem pinti hem bencil hem sevgisiz. Kazara hamile kalmadan boşanın bu heriften bir iş bulup çalışın. Bu adam için gençliginizi soldurmayin.
Çok sabırlısınız efenim artık çoğu konuya boşan kurtul diyorum 🤣

Back
X