Eşim bütün maaşıyla altın alıyor fakir gibi yaşıyoruz

Adama bak etrafta kiymetlimissss diye diye gezen gollum gibi......
En kötüsü bu evlilikte hiç bir değeriniz yok fikir bile alınmayan öylesine birisiniz.
Merhameti yok,bu kadın ne yer ne içer????? demiyor Evet yatırım güzeldir kötü gün için kenara atmak hoş bir meziyettir ama düzgün yaşamayı bile birlikte yaşadığı kadına layık görmeyen altın manyağı olmak tam bir saçmalık
Gerçekten bende bazı şeyleri anlayamıyorum bile normal gibi geliyor öyle alışmışım sanki taa ki bugün benim canım çekirdek isteyene kadar alırmısın dedim para yok para diye bağırdı kaç kere söylycem dedi bende neden böyle yapıyorsun köşeye biraz ayır en azından bişey isteyince alırız dedim herşeye karışma diye bağırıp çağırdı

Ailesinin haberi yok bana söyleme diye tembihledi ailesi köyden birseyler gönderiyor o yüzden saklıyor birikim yaptığını evlenmeden önce böyle değildi yada ben göremedim
Evlenmeden önce özel gün kutlama hediye dışarda yemek yeme olaylarınız nasıldı .bi anda bambaşka birine dönüşmedi sonuçta

Hayır ben çalışmıyorum zaten yeni evliyiz kira derdi geçim sıkıntısı yok diye çalışmayı düşünmedim ama bunu hesaba katmamıştım

Kesinlikle öyle düşünme bak sana ekonomik şiddet uyguluyor hiç farkında bile değilsin tatlım karışma bana diyor. Bu lafı edecek ağzına şaplatırım bir tane. Hemen işe girerim.

Evde sadece temel gıdalar var stok halinde onlardan başka bir şey alamıyoruz yanlış ifade etmişim bekarlığımda aldığım şeyleri giyiyorum herkesin için yoksul gibi eskilerle yaşıyoruz
Siz eşinizin aldığı altınları gördünüz mü? Borcu harcı olmasın ne bileyim, tefeci vs. Çünkü aşırı mantıksız, evlenmeden önce bonkörmüş

Evlendıgınızden beri nekadar biriktirdi
Yada şöyle sorayım para bırıktırıp ne yapmak ıstıyor
Arabamı alacak yada başka bırsey
Yanı bunun bı sonu varmı 😅
Biriktirdiği 20 çeyrek bir tane gram altın var bilmiyorum ne kadar eder flan ama 20 bin alıyorsa hepsini verip geliyor amacını bilmiyorum arabası var iyi kötü bi şey ev de kira değil ne istiyor tek birikim yapıyorum diyor

Evde sadece temel gıdalar var stok halinde onlardan başka bir şey alamıyoruz yanlış ifade etmişim bekarlığımda aldığım şeyleri giyiyorum herkesin için yoksul gibi eskilerle yaşıyoruz
Eşinle konuşmuşsundur mutlaka ama konuşmadıysan güzelce durumunu anlat. Baktın anlamıyor, bir yerde çalışmaya başla ve gönlünden geçtiği gibi paranı harca. O da kendi maaşıyla ne yaparsa yapsın artık.

Ha eğer çalışamam , şöyle böyle diyorsan mecbur eşinin eline bakmaya devam edersin. Verdiğine şükredip vermediğini dert etmeyeceksin.

Evleneli 7 ay oluyor eşim kazandığı bütün parayla altın alıyor çevremdeki herkes ne güzel birikim yapıyor diyor ama evde dolap bomboşken ben altını ne yapayım , ben konuşmaya çalışınca bağırıyor sanane işime karışma diyor ne yapacağımı şaşırdım gerçekten laftan da anlamıyor saçma sapan iş yapıyorsun deyince kavga çıkıyor ne yapacağım ben :KK43:

Böyle birinden çocuk yapma.
Altınlar ortak hesaptamı?
Düzelmiyorsada boşan.

Siz eşinizin aldığı altınları gördünüz mü? Borcu harcı olmasın ne bileyim, tefeci vs. Çünkü aşırı mantıksız, evlenmeden önce bonkörmüş
Evet altınları gördüm zaten ona şaşırıyorum borcu derdi olmayan insan bunu neden yapar

Evleneli 7 ay oluyor eşim kazandığı bütün parayla altın alıyor çevremdeki herkes ne güzel birikim yapıyor diyor ama evde dolap bomboşken ben altını ne yapayım , ben konuşmaya çalışınca bağırıyor sanane işime karışma diyor ne yapacağımı şaşırdım gerçekten laftan da anlamıyor saçma sapan iş yapıyorsun deyince kavga çıkıyor ne yapacağım ben :KK43:
Market elektirik su kira vs hiç biri yok mu ? Esin cimri baya.

Bu böyle olmaz yalnız, tedavi olsun. Evde dolap bomboş olduktan sonra iki kasa altın olsa ne olur yani
Buraya fotoğraf atılıyor mu bilmiyorum valla bilsem çeker atarım yani rezillik halimiz evlendik evleneli eve bir şey bile almadı aldırmadı annemin verdiği eski bir halı var onu serdim yere geçici diye hala aynı duruyor mutfak koridor halısı bile yok kış boyunca öyle durduk

7 ay önce evlenmissiniz elbiselerin 7 ayda eskimez heralde ya da hiç mi yeni kiyafet almadınız evlenmeden. Burda önemli olan temel gıda ihtiyacı.

Buraya fotoğraf atılıyor mu bilmiyorum valla bilsem çeker atarım yani rezillik halimiz evlendik evleneli eve bir şey bile almadı aldırmadı annemin verdiği eski bir halı var onu serdim yere geçici diye hala aynı duruyor mutfak koridor halısı bile yok kış boyunca öyle durduk
Fotoğraf atılıyor ama gerek yok ya ben bu siteye geldiğimden beri her şeye inanıyorum hiçbir şeye yok artık diyemem.
7 ay boyunca eve hiç mi misafir falan gelmedi? Hadi sizi geçtim, gelene ne ikram ediyorsunuz?

Fotoğraf atılıyor ama gerek yok ya ben bu siteye geldiğimden beri her şeye inanıyorum hiçbir şeye yok artık diyemem.
7 ay boyunca eve hiç mi misafir falan gelmedi? Hadi sizi geçtim, gelene ne ikram ediyorsunuz?
Gelen giden olmadı bi defa kendi annem ili defa kendi ailesi geldi babası para verdi halı al diye onu da işte ara da derede gitti para

Back
X