- 25 Aralık 2014
- 8.180
- 27.757
- 748
Himmet abeeee gibi sayiyiyordur her aksam
Dohuz bin dohzan sekiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Himmet abeeee gibi sayiyiyordur her aksam
Bende öyle düşünüyorum artıkBu adamla ömür geçmez.
Eşiniz birikimi kendisine yapıyor altınları fiziki alıp evde saklıyorsa boşanma vb durumlarda izi de bankada olmadığı için sürülemez, ev deseniz kendisine ait değil, her şeye karışma diyen bir adam birikimi eşini düşünerek yapmıyordur vardır başka hesapları, bu adam böyle gider değişmez, bir işe girin diyeceğim ama sizden geçinip maaşınızdan kendinize ait birikim yapmanıza izin vermeyecektir, ben paramı saklar biriktiririm diyorsanız çalışın.Gerçekten bende bazı şeyleri anlayamıyorum bile normal gibi geliyor öyle alışmışım sanki taa ki bugün benim canım çekirdek isteyene kadar alırmısın dedim para yok para diye bağırdı kaç kere söylycem dedi bende neden böyle yapıyorsun köşeye biraz ayır en azından bişey isteyince alırız dedim herşeye karışma diye bağırıp çağırdı
Öyle galiba çünkü altınların yerini değiştiriyor sürekli sorunca çalınmasın diye diyor işe girsem anca yorulduğumla kalırım ona da laf bulup ister kesinEşiniz birikimi kendisine yapıyor altınları fiziki alıp evde saklıyorsa boşanma vb durumlarda izi de bankada olmadığı için sürülemez, ev deseniz kendisine ait değil, her şeye karışma diyen bir adam birikimi eşini düşünerek yapmıyordur vardır başka hesapları, bu adam böyle gider değişmez, bir işe girin diyeceğim ama sizden geçinip, maaşınızdan kendinize ait birikim yapmanıza izin vermeyecektir, ben paramı saklar biriktiririm diyorsanız çalışın.
Yok Allah korusun ben kesinlikle istemiyorumSakın ama sakın çocuk yapmayın, bunla uğraşamazsınız çünkü var yemez ya adama bak
Geçim sıkıntısı yok diyen ben değilim eşim ev kira değil ve iyi kötü bir arabası var diye bunu diyor altın 20 çeyrek bi tanede gram var ederini bilmiyorum bakmadım bu konuda sinirliyim o yüzden ilgilenmiyorum
Hayır ben çalışmıyorum zaten yeni evliyiz kira derdi geçim sıkıntısı yok diye çalışmayı düşünmedim ama bunu hesaba katmamıştım
Bir alışveriş için altın bozduğumu görürse sanırım cinayet çıkar tahminimceO zaman yarin isteyken al bi ceyrek bozdur yap alisverisini. Sen uzulecegine kocan uzulsun.
Yani cidden ne dünyadan haberiniz var, ne calisma isteginiz var oturdugunuz yerden birikiminizi hesaplamaya bile üşeniyorsunuz. Kocaniz gecim sıkıntı yok diyince inanip sozunu dinliyorsunuz madem 20binle ne aliniyor düşünemiyirsunuz o zaman eşiniz ne diyorsa onu dinleyip böyle hayat yaşamaya devam edeceksiniz.
Sizinle evlenmesinin bir nedeni de budur belki, herkese yapamaz bunu.
Yani sonuc olarak fiziki bir birikim yapmısAilemle defalarca konuştum tek derdimiz bu da değil üstelik soğuttu beni kendinden zaten ama annem düzeleceğine inanıyor hatta sevgi olsun diye okunmuş su bile içirdi yani
Kusura bakmayın severek evlenmişsinizdir eşinizdir yazacaklarım gücünüze gidebilir ama eşiniz çok bencil, insan 3 kuruşluk krem için dahi para vermez mi? Hele hele sen karışma demesiÖyle galiba çünkü altınların yerini değiştiriyor sürekli sorunca çalınmasın diye diyor işe girsem anca yorulduğumla kalırım ona da laf bulup ister kesin
Aman ne cinayeti anca bidi bidi konusur. Zaten soyle kapsamli bir market alisverisi 2500 - 3000 tl tutar. Bi ceyrekle anca market + ufak tefek ihtiyac alirsin.Bir alışveriş için altın bozduğumu görürse sanırım cinayet çıkar tahminimce
Eşinizin geliri 20bin mi? Eğer 20binse siz neye güvenerek çalışmıyorsunuz ? Aynı Türkiyede mi yaşıyoruz. Kendinize bi çikolata krem almak için eşinize ağız bükmek onurunuzu hiç mi zedelemiyor. Ben bazı kadınları gerçekten anlamıyorum tembelliğinize bahane bulmuşsunuz , kocanız değişmez sizde mecburen o ne verirse onla yetineceksinizBir alışveriş için altın bozduğumu görürse sanırım cinayet çıkar tahminimce
Aynen tek amacı birikim düğündekiler de duruyor öyle evde onlar daYani sonuc olarak fiziki bir birikim yapmıs
Yani anlaşılan başka birilerıne yediren bir tipte degıl
Kumarda oynamıyor
Adam yıne gelecegınız ıcın yapıyor ama neden okadar sıkıyor hayret
Pekı dugundekı takılar ne oldu sen takıyormusun onlarıdamı aldı
Yada takı fılan aldımı![]()
İyi de bu kiz calissa kocasi %100 eminim maas kartina el koyar.Eşinizin geliri 20bin mi? Eğer 20binse siz neye güvenerek çalışmıyorsunuz ? Aynı Türkiyede mi yaşıyoruz. Kendinize bi çikolata krem almak için eşinize ağız bükmek onurunuzu hiç mi zedelemiyor. Ben bazı kadınları gerçekten anlamıyorum tembelliğinize bahane bulmuşsunuz , kocanız değişmez sizde mecburen o ne verirse onla yetineceksiniz