- 9 Nisan 2021
- 2.944
- 7.379
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuşmaların sonu hep kavga malesefSize ekonomik şiddet uyguluyor
Bu şekilde bir ömür geçmez alın karşınıza konuşun bu şekilde devam edemeyeceğinizi söyleyin
İş bakıyorum zatenİşe girin, kazandığınız tüm para ile kendinize kıyafet alın, sadece kendinize yemek yapın
Ya da BOŞANIN
Okurken için daraldı ama bende hala oturmayan bir şeyler var. Altın falan hikaye gibi, borcu harcı var bir işler karıştırıyor gibi geldiGelen giden olmadı bi defa kendi annem ili defa kendi ailesi geldi babası para verdi halı al diye onu da işte ara da derede gitti para
Evleneli 7 ay oluyor eşim kazandığı bütün parayla altın alıyor çevremdeki herkes ne güzel birikim yapıyor diyor ama evde dolap bomboşken ben altını ne yapayım , ben konuşmaya çalışınca bağırıyor sanane işime karışma diyor ne yapacağımı şaşırdım gerçekten laftan da anlamıyor saçma sapan iş yapıyorsun deyince kavga çıkıyor ne yapacağım ben![]()
Bilmiyorum ama ilk aylar parası düğün borcuna falan gitti en fazla 4,5. Aydır böyledir herhalde birine yediriyor mu bilmiyorumAyda 20 bin kazaniyormus 7 ay once 10 ceyrek/ kucuk altin alinirdi ama su an 4 tane ancak alinir. En az 45-50 tane kucuk altini olmaliydi.
20 tane altin varsa sadece su an 4500 tlden 90 bin yapar. Adam 7 ayda 20 bin lira maastan 140 bin tl kazandi.
Birine para yediriyor, ya da borcu var.
Hayır tabiki köyden ailesi kuru bakliyat flan gönderiyor benim demek istediğim üstüme bir kıyafet alamıyorum ya da canım özel bir çikolata flan çekemez çünkü duyduğum tek laf para yok
EvetAltinlar evde mi?
O zaman yarin isteyken al bi ceyrek bozdur yap alisverisini. Sen uzulecegine kocan uzulsun.
Eşiniz klinik vaka derecesinde cimri. Ya güzelce halledeceksiniz bir doktora görünecek ya da okkalı bir cinnet geçirip adamın ayarları sifirlayacaksin. Çok zor bir süreç böyle bir insanla yaşamak felaket gibi.Lafın gelişi kıyafet diyorum hani özel ihtiyac sonuçta bi krem bile alamıyorum elime süreyim diye
Himmet abeeee gibi sayiyiyordur her aksamO zaman yarin isteyken al bi ceyrek bozdur yap alisverisini. Sen uzulecegine kocan uzulsun.
Biriktirdiği 20 çeyrek bir tane gram altın var bilmiyorum ne kadar eder flan ama 20 bin alıyorsa hepsini verip geliyor amacını bilmiyorum arabası var iyi kötü bi şey ev de kira değil ne istiyor tek birikim yapıyorum diyor
Evleneli yedi ay olduysa bekarken aldıklarını giymende sorun göremedim. Ben de mi fakirim yoksaparayı altına çevirmeden önce bir miktar ayırmalısınız market için en azından
Valla sorma sayıyorHimmet abeeee gibi sayiyiyordur her aksam
Bu adamla ömür geçmez.Gerçekten bende bazı şeyleri anlayamıyorum bile normal gibi geliyor öyle alışmışım sanki taa ki bugün benim canım çekirdek isteyene kadar alırmısın dedim para yok para diye bağırdı kaç kere söylycem dedi bende neden böyle yapıyorsun köşeye biraz ayır en azından bişey isteyince alırız dedim herşeye karışma diye bağırıp çağırdı
Geçim sıkıntısı yok diyen ben değilim eşim ev kira değil ve iyi kötü bir arabası var diye bunu diyor altın 20 çeyrek bi tanede gram var ederini bilmiyorum bakmadım bu konuda sinirliyim o yüzden ilgilenmiyorumNe kadar kazandigini da mi bilmiyorsunuz? 20 ceyrek icin mi açlik cekmek.
Bi de gecim derdi yok nasilsa diyip calişmayip guvendiginiz para 20bin ve ya o civarlarda bir paraysa cidden sizin dünyadan haberiniz yok.![]()