- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 30
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Özenmekten değil hic bisey bilmiyorum öğrenmek istiyorum böyle olmaz. Öğle yemeğine geliyor birde hic biseyi yetistiremem yapamam iki işi aynı andaEşeklik falan ağır olmuş ama ya ev işlerinin özenecek bir tarafı yok ki . Bir gün yap ertesi gün yine aynı sonra yine aynı .
Ama çalışsanız . Para kazansanız beraber . O parayı beraber harcasanız daha hoş bence .
Ev işleri nankördür . Size bir katkı sağlamaz .
Özenmekten değil hic bisey bilmiyorum öğrenmek istiyorum böyle olmaz. Öğle yemeğine geliyor birde hic biseyi yetistiremem yapamam iki işi aynı anda
Evet cok yorucu sabah 8 aksam 8 öğle yemeği yok eve gelmemiz lazımçalışılan işin mahiyeti nedir yorucu bi iş mi?
Özenmekten değil hic bisey bilmiyorum öğrenmek istiyorum böyle olmaz. Öğle yemeğine geliyor birde hic biseyi yetistiremem yapamam iki işi aynı anda
Ben bekarken çalışan bir insandım. Çalışmak benim kendi tercihimdi ve babamın yanında calısıyordum kendi işimizde. Çalıştığım için evle ilgili temizlik yemek vs. Hiç bişey bilmiyordum ve eve geldiğimde yorgun oluyodum yapamıyodum bisey annem babam da bırakmıyordu zaten. Bir gün evlenirsem calısmam öğrenirim diye düsünüyodum ve o gün geldi cattı beni isteyen birileri oldu. İnsanın evlenmeden once belli başlı kriterleri sartları olur haliyle benimkiside calısmak istemiyordum evimde olup ev işlerini öğrenmek istedim cünkü bilmiyodum calısmayı ve ev işlerini aynı anda götüremezdim. Bende babam da beni isteyen insana yani Şuan ki eşime benim calısmak istemediğimi söyledik tamam dediler öyle bisey olmaz nişanlandım yine söyledim üstüne basa basa defalarca benim öyle bi beklentim yok falan dedi. Evlendik 7 aylık evliyim şuan ben 2 aylık evliyken işe cagırmaya başladı (eşiminde iş yeri var) bi iki kere gittim artık haftada iki üç kere cagırmaya basladı gitmediğim zamanlar küsüp günlerce konusmazdı hep ilk adımı ben atıp barısmak isterdim. Ve bugun yine cagırdı gelmem dedim ben basta sana söyledim sende kabul ettin dedim benimle yüksek sesle konusuyo bencilmişim zamanında esseklik yapmışta kabul etmiş çalışmak istemediğimi. En son sen ben işe cagırdıgımda geliceksin gelmezsen benimle muhattap olma ya kabul edersin kurallarımı yada benimle muhattap olma dedi cıktı gitti.
Rica ederim suclayıcı cümleler kurmadan yorum yapın. Esimin bu calısmaya zorlaması dısında kötü bi huyu yok işinde gücünde saygılı biridir. Bende bencilliğimden yapmıyorum yıllarca calıstım evle ilgili hic bisey bilmiyorum öğrenmek istiyorum birde her cagırdıgnda gitsem alısıp hep cagırcak biliyorum.
Eşimde bende cocuk istiyoruz ama onun küsmeleri yüzünden dogru düzgün yan yana bile gelemiyoruz buda beni cok üzüyor herkes soruyo artık özellikle onun ailesi. Küsüyor ayrı yatıyoruzda diyemiyorum
zaten bu durumda öğlen eve gelseniz kahvaltı falan yiyin madem beraber çalışıcaksınız ev işlerini de beraber yapın.. Biz çalışan kadınlar genelde öyle yapıyoruzEvet cok yorucu sabah 8 aksam 8 öğle yemeği yok eve gelmemiz lazım
Ben kendimi tam olarak ifade edemedim sanırım yaptıgı iş yorucu ve abisiyle ortak kac kere gittim kendimi tuhaf hissettim ayak işi veriyorlar nerdeyse hersey abisinin elinde yengesi iki saat bile calıssa parasını alıyo bana gelince bisey yok para abisinin elinde bana sadece ev harclıgı veriliyor kendi ihtiyaçlarım icin bisey yok. Ama abisi yengesi har vurup harman savuruyorHanimefendi bence ev isi ogrenmek icin is birakilmaz. Biraksaniz bile en fazla 3 ay. Bir kovaya su ve deterjan koyup cam silmeyi 10 yilda mi ogrenmeyi planliyorsunuz? Calismak istemiyorsaniz acikca ben calismak istemiyorum, calismayi sevmiyorum maddi gucun de var madem istemiyorum kardesim diyin hem kendinize hem esinize bu ev isi ogrenme meselesini hic acmayin bence garip duruyor.
Konuya gelince adam pesin pesin kabulleserek evlenmis, simdi de yan ciziyor. Konunun ozu bu kadar. Vereceginiz cevap madem esseklik yapip evlendin, akillilik yap baosan kardes olur. Ben ev hanimi olmak istiyorum, bastan soyledim sen de kabul ettin simdi neye yan ciziyorsun diyin. Arti, sizin calismamanizi kabullenmek niye esseklikmis orayi anlayamadim. Esiniz bir AYI. Sizin yerinizde olsam geri adim atmam, herkes evlenme oncesi anlasma neyse ona sadik kalsin. Bana kalirsa calismama karariniz zaten bir tuhaf, 23 yasindasiniz omur boyu evde mi oturcaksiniz? Ne guzel kendi isyeriniz olacak, bir suur insanin hayali.Elinizdekinin kiymetini bilmiyorsunuz ya neyse.
Ha bir de baksanıza adam şimdiden size eşşeklik ettim vs diyerek kabalık etmeye başlamış bile. Yani adam yarın öbür gün daha ağır laflar etse size kapıyı çekip çıkabilecek misiniz? Bence bunları bi düşünün
Ben kendimi tam olarak ifade edemedim sanırım yaptıgı iş yorucu ve abisiyle ortak kac kere gittim kendimi tuhaf hissettim ayak işi veriyorlar nerdeyse hersey abisinin elinde yengesi iki saat bile calıssa parasını alıyo bana gelince bisey yok para abisinin elinde bana sadece ev harclıgı veriliyor kendi ihtiyaçlarım icin bisey yok. Ama abisi yengesi har vurup harman savuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?