Eşim çalışmamı istiyor

Konu sahibi haklı bence. Bir insanın çalışıp çalışmama kararı onun elinde olmalı ve herkes bu kararına da saygı duymalı.
Ne bu böyle işe gitmeyince küsmeler falan. Eşinin sana şunu demesi gerekirdi " canın sıkılırsa evde, işyerine gelebilirsin hem vakit geçer" gibi gibi..

çalışmakla ilgili karar sizin buna bizim karşıma hakkımız tabiki yok..
bence ev dışında zaman geçirmek size iyi gelir ama istemiyosanız en iyisini kendiniz için siz biliceksniz
eşinizin tepkisi çok fazla ama bence sobraki adımı ondan bekleyin yanlış tepki verdiğini anlaması gerek

Gri pijamamla elimde kumanda yatmak istiyorum Benim düşünceme göre kimse kimseye bakmak zorunda değil eşin yardım bekliyor ediver ki kendi işinizmiş saat 11 de git 3te gel evinin işini gör ne var bunda 7-18 arası çalışıyorum bende ama evim tertemiz yemeklerimi de yapıyorum

Böyle söyleyince daha mantıklı olmuş konuyu eksik yazmış arkadaş durum böyleyse tabi ki de sen de gitme bende sadece eşinin işi sandım

Allah yardımcın olsun gerçekten sıkıntılı bir süreç yönelndirici olmak istemem ama bu süreçte eşinle iletişimini hep açık tutsan iyi edersin diye düşünüyorum..

Tabiki esinin soyledigi kelimeler biraz agir olmus ama ben kesinlikle esinehak veriyorum. Nasil bir zihniyettir calismak istemiyorum demek? Sen para harcamak yemek yemek gezmek, tatile gitmek istiyormusun arkadas? Eminim ki hepsinbi istiyorsun peki neden tembellik yapip da calismak istemiyorsun. Isten gelince beraberce yaparsiniz ev islerini. Ilk defa duydum boyle birsey ev isi ogrenmek icin calismak istemiyormus tembellik yapiyorum calismak zor de anlayalim.

Bir kosul ile evlendin mi evlendin sana bagirmaya kizmaya hakki yok, bu sefer sen hic seslenme onun sana yaptigini ayni sen ona yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…