Eşim çalışmamı istiyor

evet ifade edemediniz şimdi mevzu tam anlaşıldı.. Bi ortaklık sözkonusuysa çalışan hakkını almalı.. Ev işi bahane adaletsizlik şahane!

Kadına neden ısrarla ''çalış,git ne olacak ki'' diyorsunuz anlamıyorum.

Kadın dürüstçe söylemiş,istemiyorum diye.Beyefendi de defalarca kez olur demiş.Madem güvenmiyorsun kendine neden evet diyorsun.Ayrıca kadın orada çalışmayı istemek zorunda mı ? Belki ortamı beğenmiyor,belki verilen para az,her insan her gördüğü işe direk atlıyor herhalde,başka açıklaması olamaz.

Aslında haklısınız. Baştan konuşulmuş kabul etmiş.
Ama şartlar da değişmiş olabilir, örneğin eleman ihtiyacı vardır ama ona 1500 vermektense eşin çalışması tercih edilebilir.
Maddi olarak başka yerde de çalışmanız gerekebilirdi. Bu konuda iki tarafın da çirkinleşmesi yanlış.

Çalışmıcam, yok çalışmam, çalışmıcam ok mi diye diye adamın aklına sokmuşsunuz.

Ben çalışıp yediriyorum, enayiyim diye triplere girmiş o da kendi kafasında.

Ev işinde master yapmak işin hikaye kısmı. Yaw öğrenciyken yapıyorduk, ev işinde bişey yok...olmadığı eksik kalsın...madem adam sizden çalışmanızı bekliyor, öğle yemeği akşamı bi zahmet tam olmasın. Ya da senin kadar o da yapsın.

Ama durum çirkin bir hal almış. Ben olsam gider babamın yanında daha iyi şartlarda çalışırdım.

Tam olarak anlatmak istediğim bu ben ona babamın yanında calısmyıda teklif ettim bana ters o dedi. Babamın yanında calıssam paramı fazla fazla verir saatleri bile bana göre ayarlar evime de cok yakın ama bırakmıyor

Kesinlikle o işyerine adım atmayın.

Para vermeden kendilerine ayak işlerini yapacak adam arıyorlar. Çok zorlarsa resti çekin gitsin. Çalışmak zorunda değilsiniz.

Hatta bence bu adama güvenmeyip başka bir yerde çalışmanız çok daha iyi olur. Hem eline bakmamış olursunuz hemde sizi kendi işlerinde çalışmak için zorlayamaz. İzin istemeyin bu konuda bence.

Ne guzel kendi işyerinin varmış yarın gonde olsa çalışın . Evde koskoca gun geçer mi ? Ayrıca en işlerinde özenilecek ne var ki ?

Eşinize gelecek olursak başta sizi böyle kabul etmiş şimdi şikayet etmeye Hakkı yok .

Ne iş yapıyor eşin? Seni çok aşırı rahatsız eden bir durum yoksa bence de çalış. Ev işi dediğin nedir ki, bir gün evi bal dök yala yaparsın ertesi gün evi b.k götürür.

Ben vallahi sizin kocayi zaten bastan begenmemistin, hanzo dedim ama buraya taslanirim diye yazamadim.
Kocaniz bedava hizmetci/calisan ariyor galiba.
Siz onun eşisiniz amelesi değil. Kesinlikle yapmayın ayak işlerini falan az yesin sigorta ödesin eleman tutsun
Bu iş baştan aşağı sakat zaten sizin elinize para geçmiyor, yenge adam , abi saçıp savurup yiyor böyle şey mi olur? Bu evlilik baştan aşağı sizin açınızdan yanlış ilerliyor.

Bence babanla konuş gitsin KPyle konuşsun. Madem evlenirken baştan kabul etti çalışmamanı para vermemk ne demek

Ben bulasık makinesi calıstırmayı bile bilmeyen insandım o derece bilmiyodum
yaş kaç? çünkü benim 8 yaşındaki yiğenim bile makine çalıştırmayı biliyo.. Ayrıca her makine farklıdır kullanma klavuzu diye bişey var 10 saniyede öğretiyo.. Bence bahane aramaya gerek yok ev işinin öğrenilecek bi tarafı yok, bi kere annen gösterse öğrenirsin zaten tek seferde atla deve değil ev işi sonuçta. Siz çalışmak istemiyosunuz bahaneye gerek yok bunu direk bu şekilde eşinize söyleyin nokta.

Aynen katiliyorum
Konu sahibesinin evliginin konu sahibesine mutluluk getirecegini genel olarak sanmiyorum zaten. Bu adami ben hic begenmedim. KP/baba bir ayar cekmeli bence.

Nedenmis ki o? babanin isyeri senin de isyerin, bence hic izin falan isteme git calis istiyorsan. Adamin derdi eve para sokmak degil sana bedava kolelik yaptirmak belli.

Calismama karariniz, bu konuda israrli olusunuz, bu devirde bir erkegin eline bakmak istememizi kesinlikle desteklemiyorum. Ama adama pesin pesin basinda soylemissiniz, o da kabul etmis. Simdi yan ciziyor. Kisa sureli evliliginizde yalniz yatmalar baslamis bile. Siz ikiniz bu konuda daha cok kavga edersiniz ve sizin calismak istememeniz, onunsa sizin katkinizi beklemesi iliskinizde daha da mutsuzluklara sebep olur diye dusunuyorum.

Yerinizde olsam kesinlikle calisirdim. Ama siz sanirim mutsuz bi evliligi, calismaya tercih ediyorsunuz. Hayirlisi

Kesinlikle haklısın.
Herkes çalışmak zorunda diye bir şart yok ki.
Biz en başta kendimiz için çalışıyoruz.

Eğer başka ortaklık da varsa, abisi hanımını yormayıp senden bekliyorlarsa, veya ona para verip seni el önünde kullandiriyorlarsa kralı gelse çalıştıramaz beni.

Hele bu yüzden eşşeklik yaptım diye daha 7 ayda konuşan insana bide üstüne çocuk yapmam.
Az yesin de hizmetçi tutsunlar kendilerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…