- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
evet ifade edemediniz şimdi mevzu tam anlaşıldı.. Bi ortaklık sözkonusuysa çalışan hakkını almalı.. Ev işi bahane adaletsizlik şahane!Ben kendimi tam olarak ifade edemedim sanırım yaptıgı iş yorucu ve abisiyle ortak kac kere gittim kendimi tuhaf hissettim ayak işi veriyorlar nerdeyse hersey abisinin elinde yengesi iki saat bile calıssa parasını alıyo bana gelince bisey yok para abisinin elinde bana sadece ev harclıgı veriliyor kendi ihtiyaçlarım icin bisey yok. Ama abisi yengesi har vurup harman savuruyor
Babamın yanında calısmak istedim onada o izin vermediİşte orada dur diyeceksiniz . Öyle olmaz o iş . Bunları eşinizle konuştunuz mu ?
Orda çalışacağınıza gidin yabancı yanında çalışın daha iyi . Öyle şey mi olur
Eşin evlenmemiş adeta yanına bedava eleman, eve bedava hizmetçi bakınmış gibime geldiBabamın yanında calısmak istedim onada o izin vermedi
Tam olarak anlatmak istediğim bu ben ona babamın yanında calısmyıda teklif ettim bana ters o dedi. Babamın yanında calıssam paramı fazla fazla verir saatleri bile bana göre ayarlar evime de cok yakın ama bırakmıyorKadına neden ısrarla ''çalış,git ne olacak ki'' diyorsunuz anlamıyorum.
Kadın dürüstçe söylemiş,istemiyorum diye.Beyefendi de defalarca kez olur demiş.Madem güvenmiyorsun kendine neden evet diyorsun.Ayrıca kadın orada çalışmayı istemek zorunda mı ? Belki ortamı beğenmiyor,belki verilen para az,her insan her gördüğü işe direk atlıyor herhalde,başka açıklaması olamaz.
Ben bulasık makinesi calıstırmayı bile bilmeyen insandım o derece bilmiyodumEv işinin nesini öğreneceksiniz ki.
Bende çamaşır makinesini çalıştırmayı bilmezdim öğrenciyken öğrendimBen bulasık makinesi calıstırmayı bile bilmeyen insandım o derece bilmiyodum
Ben kendimi tam olarak ifade edemedim sanırım yaptıgı iş yorucu ve abisiyle ortak kac kere gittim kendimi tuhaf hissettim ayak işi veriyorlar nerdeyse hersey abisinin elinde yengesi iki saat bile calıssa parasını alıyo bana gelince bisey yok para abisinin elinde bana sadece ev harclıgı veriliyor kendi ihtiyaçlarım icin bisey yok. Ama abisi yengesi har vurup harman savuruyor
yaş kaç? çünkü benim 8 yaşındaki yiğenim bile makine çalıştırmayı biliyo.. Ayrıca her makine farklıdır kullanma klavuzu diye bişey var 10 saniyede öğretiyo.. Bence bahane aramaya gerek yok ev işinin öğrenilecek bi tarafı yok, bi kere annen gösterse öğrenirsin zaten tek seferde atla deve değil ev işi sonuçta. Siz çalışmak istemiyosunuz bahaneye gerek yok bunu direk bu şekilde eşinize söyleyin nokta.Ben bulasık makinesi calıstırmayı bile bilmeyen insandım o derece bilmiyodum
Kesinlikle o işyerine adım atmayın.
Para vermeden kendilerine ayak işlerini yapacak adam arıyorlar. Çok zorlarsa resti çekin gitsin. Çalışmak zorunda değilsiniz.
Hatta bence bu adama güvenmeyip başka bir yerde çalışmanız çok daha iyi olur. Hem eline bakmamış olursunuz hemde sizi kendi işlerinde çalışmak için zorlayamaz. İzin istemeyin bu konuda bence.
Tam olarak anlatmak istediğim bu ben ona babamın yanında calısmyıda teklif ettim bana ters o dedi. Babamın yanında calıssam paramı fazla fazla verir saatleri bile bana göre ayarlar evime de cok yakın ama bırakmıyor
Ben kendimi tam olarak ifade edemedim sanırım yaptıgı iş yorucu ve abisiyle ortak kac kere gittim kendimi tuhaf hissettim ayak işi veriyorlar nerdeyse hersey abisinin elinde yengesi iki saat bile calıssa parasını alıyo bana gelince bisey yok para abisinin elinde bana sadece ev harclıgı veriliyor kendi ihtiyaçlarım icin bisey yok. Ama abisi yengesi har vurup harman savuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?