Eşim çalışmamı istiyor

Birde aile şirketi imiş bu maksat kadını sömürmek
Yani çalıışacaksın am a parabölünüp azalacak
Bereket yok yani çalışmamakta haklısın

Tabiki sizin tercihiniz ve tamamen haklisinizda ama bence calisin ev islerini baktiniz yapamiyorsaniz bi yardimci tutarsiniz hem aranizda bozulmaz

valla o işler öyle olmuyor malesef 4 çeşit yemek bir saatte, yok ev bir saatte temiz oluyor falan.. bence siz ayrıntılı yapmıyorsunuz, çünkü bu kadar basit değil malesef , üsstten yapılan temizlik anca bir saatte biter.

konuya gelecek olursak 23 yıldır iki çocukla çalışan bir kadın olarak, ben arkadaşa sonuna kadar hak veriyorum.

bu bir tercihtir, o tercihini yapmış ve en başında defalarca söylemiş , eşi olacak ... da kabul etmiş.. ama şimdi çalış diyor, birde abisi ile ortak olan işte , hatta neredeyse ücretsiz.. burada yorum yapan hiç bir kadının buna razı olmayacağına yüzde yüz eminim, ama işte yazıveriyorlar eşine yardımcı oluversen ne olurdu diye, malesef o işler öyle değil, başlarına gelsin nasılda isyan ederler tahmin edebiliyorum.

bence arkadaşım sen bu işe bir rest çek, olmadı kabul etmiyorsada babanı devreye sok, hallolmuyorsa sonu pek parlak görünmüyor bu evlililiğin.. allah gönlüne göre versin..

Başta şartlarını snunmuş bir bayana neden yüklenildiğini anlamıyorum ! Bu adam kendisine elemn mı almış yoksa eş mi??? Yaptığı çok terbiyesizce yaa sinirlerimi bozdu resmen! Başta söylemese neyse orta yolu bul dicem ama başta söylenmiş bu nasıl insan! Bunları okuyunca 2. evlilik fikrimden soğuyorum resmen Zaten zor güveniyorum bir de bu iki yüzlülükleri okuyunca iyice vazgeçicem galiba.

Özenmekten değil hic bisey bilmiyorum öğrenmek istiyorum böyle olmaz. Öğle yemeğine geliyor birde hic biseyi yetistiremem yapamam iki işi aynı anda
Ben de hem çalışıp hem ikizlerime hem de eve bakıyorum.Herşey mükemmel olamaz belki ama eşe destek önemli benim için.Yemek dersen internette bir sürü site var denenmiş tarifler var zaten yaparsın.Senin çalışmanı istiyorsa bence senden çok da ev işi beklentisi olucak bir eşin yok.Eşin ağır konuşmuş ama sen de çalışmıycam da çalışmıycam diye tutturman hiç olmamış.Yardımcı olunca eşin mutlu oluyorsa bence birlikte çalışmak en iyisi.İşi öğrenirsin abisinden ayrılmaya özgüveni olur daha iyi olmaz mı?

Benim zaten bildiğim bi iş keske ayrılsa cocuk gibi hayatımıza o yön veriyor resmen istemiyorum öyle olmasını. Esim abisinden ayrılmaz

Ben ona nişanlıyken dedim beraber yapalım gece gündüz calısırz beni dinlemedi biz nişanlandık sonra abisiyle ortak dükkan actılar ben esimden daha cok hakimim o ise
hem gece gündüz çalışırım demişsin de şimdi niye u dönüşü yaptın ki.Çalışsın abisiyle kendisini kurtarabilse bence ayrılır.Yardımın olmadan bilemezsin.

hem gece gündüz çalışırım demişsin de şimdi niye u dönüşü yaptın ki.Çalışsın abisiyle kendisini kurtarabilse bence ayrılır.Yardımın olmadan bilemezsin.
Ben en basında calısmak istemedim tamam dedi abisiyle ortak olcaktı hesap bir olcaktı ben istemedim hesabımız bir olsun cok istiyosan beraber yapalım dedim kabul etmedi

Ben en basında calısmak istemedim tamam dedi abisiyle ortak olcaktı hesap bir olcaktı ben istemedim hesabımız bir olsun cok istiyosan beraber yapalım dedim kabul etmedi
Demek ki o zaman ki şartlarına göre öyle dedi,şimdi sana ihtiyacı var belki bence rahatın bozulsun istemiyorsun.Valla biz ben 10 yıllık evliyim 9 yıldır çalışıyorum.Çocuk oluncaya kadar bence destek olsan daha iyi olur sonra zaten bahanen olur.

Ben onun yanında calısam paramı gününde alamam belki hakkımı bile alamam o ortamı sevmiyorum evime uzak olumsuz yönü cok calısmak istememe ragmen babamın yanında calısmayı teklif ettim bana ters dedi kabul etmedi benim yapanilecegm bisey yok artık

Bende katılıyorum buna dip köşe temizlik yapilsa cam kapi yer dolap dedin mi bir oda sadece bir saat sürer
Daha mutfağı banyoyu kahvaltı bulaşıgini öğle yemeği hazırlamasını saymiyorum

Ama üstten iki toz al bir süpürge tut bir de lavabo fircalayip cikarsan tüm ev bir saatte biter
Ki konu sahibinin eşi de üstten yapılan temizliği kabullenmeyen kusur bulan adamlardanmis
Ben sırf adamin gelip öğle yemeğini evde yemesine deli olurum
Gun boyu mutfaktasin resmen

Abinin işi konusunada hak veriyorum para yok is çok diyorlar kısaca
Çalışmaya gelince konu sahibi gelsin para yemeye elti hanım gelsin
Kim olsa isyan eder

Kendini ifade edememişsin "abisiyle ortak iş yeri var, ssk maaş olmadan gidip yardım etmemi istiyor fakat eltim de gitmiyor, gitse bile günlük yevmiye gibi bir para alıyor. Kazanılan parada eşit söz hakkı yok eşim ve abisinin". Eşine de böyle söyle çünkü çalışmak bu değil, çalışanın maaşı, ssksı ve yol yemeği olur. Seninki bambaşka bir şey.

Konu sahibi her köşeden ablukaya almış bu aile seni
Kocan evlenmeden önce soz vermesine rağmen seni baskılarla çalıştırmaya çabalıyor
Üstelik 12 saat boyunca
Evde tek bir şeyi kaldırmadan üç öğün yemek kusursuz bir temizlik bekliyor ayni zamanda

Görümcen gelip evini temizliğini kontrol ediyor( ne hakki varsa buna )

Eltin para alirken sorun çıkarıyor oda bir nevi ekonomik baskı uyguluyor

Ben olsam önce ailemle konuşur babamın araya girmesini sağlardım
Olmuyorsa sağlam bir sinir krizi gecirirdim
Evlilik nasıl başlarsa öyle gider
Şimdiden ezilmeye başladıysan omur boyu bunun artarak gideceğini unutma derim

Seni resmen kullanmak istiyorlar. Bedavaya kim çalışır, eşin nasıl seni öyle kullanmalarına müsade ediyor? Sen çalışsan da çalışmasanda elinize aynı para geçiyor anlaşılan. Başka bir yerde çalış bundan daha iyi. İnsan tutamayacağı bir sözü vermemeli. Madem aslında çalışmanı istiyor, senin çalışmama isteğini neden kabul ediyor? Küsmek de erkeklere hiç yakışmıyor.

+ 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…