Eşim çalışmıyor boşanmalı mıyım?

Supersin

Bu evliligi surdurursen sinir hastasi olursun. Adam yan gelip yatiyor, cinsellik yok, is guc umurunda degil.. Bosan hayatina bak. Inan cocuklarin daha huzurlu olur. Kendimizi zor cekiyoruz bir de kimil zararlisi koca hic cekikmez yani.

Vay vay vaayy laflara bak sen

Önemli değil..özüre gerek yok..çok teşekkür ederim..hepinizin empati yaparak cevap verdiğini düşünüyorum. Herkesin penceresi hayat görüşü farklı..ortada bir gerçek var ben bir eşeğim
Sadece yaşadıklarımı paylaşıp bilmenizi istedim ama size zaten her şeyi düşünmüşsünüz göze almışsınız. Öyle söylemeyin siz de bu durumda olmayı istemezdiniz hakkınızda hayırlısı olsun inşallah size dua edicem

Vay vay vaayy laflara bak sen

Babanin sana ne kadar kotu davrandigi ile ilgili konunu okudum, tam tahmin ettigim gibi baba problemi, hic sasmaz. Baska bir konuda da babanin sana fiziksel siddet uyguladigini yazmissin. Bunlarin annenin babandan bosanmasi ile hicbir alakasi yok, babanin karakteri bu her gun basinizda olsaydi da ayni seyler olacakti hatta belki de daha kotu seyler olacakti ve annen sizi kurtardi. Ofkeni yanlis yere kanalize etme. Bazen ebeveynlerin yoklugu varligindan daha iyidir. Benim universite ogrencilerim ile yasitsin daha cok kucuksun, onunde kocaman bir hayat var ve ailenin gecmisten getirdigi yuklerle yasamak zorunda degilsin. Bir yerden baslamak istersen 'Toksik Ebeveynler' ve 'Hayati Yeniden Kesfedin' isimli kitaplari okumani tavsiye ederim.

Adam kendini sana besletiyor. Hem evde hem disarida calisip bir de cocuklarla ilgileniyorsun. Tum yuk uzerinde. Bir gun uzsrindeki yuku tasiyamayacak hale geldigibde ve kaybettigin yillatin farkina vardiginda gercekleri goreceksin. Belki de bosanma kormun vardir bilemiyorum. Ancak bosanma bir bitis degil yeni bir baslangic. Kimsenin yukunu tasimak zorunda degilsin. Adamin bu evlilige hicbir katkisi yok. Arada mutfak tollamak disinda. O ds sokda sifir kalir bence. Bile bile calismayan, calismamak icin bahane ureten erkek cekilmez bence. Cunku insan isterse pazarda limon bile satar. Asalak bir inssnla hayat gecirmek cok zor. Ev arkadasi gibi yasamayi saymiyorum bile.

Margaret hanım siz ne kadar da işsizsiniz bu kadar merak ediyorsan cv de atabilirim o kadar uğraşma geri dönüp okumaya. Kimseye hiçbişey kanalize etmiyorum. Konu sahibinin hayatına sizip onu yapamazsın bunu yapamazsın demiyorum kimseye burda herkes kendi fikirlerini yaziyo o kadar. Siz de birçok üye gibi kendinizi çok zeki sanıp ne dedigimi anlayamıyorsunuz bile çünkü tek bakış açısından bakıyosunuz. Benim babamla yaşadığım problemler hala devam ediyo annem boşandı ben boşanmadım hatta şuan babama gidiyorum yoldayım. Benim konu sahibine anlatmaya çalıştığın şey boşandıktan sonra ohh rahatladım bitti hersey kurtuldum olmuyo çünkü çocuklar var arada onlar üzülmeye devam ediyolar. Ben annemle babam boşanmasının daha doğru karar olduğunu düşünüyorum ama annem bosandi ben boşanmadım yine babam beni üzdükçe annem üzülmeye devam ediyo boşanmak kimseye altın deynek deydirmiyo. Ama siz yaşamamışsanız asla bilmezsiniz uzaktan konuşması en kolayı. Konu sahibi zaten herşeyin farkinda o boşanmanın daha iyi oldugunu düşünüyorum kendisi.icin

nişanlıyken düzenli bir işi var mıydı peki?

nişanlıyken düzenli bir işi var mıydı peki?
Nişanlıyken çalışıyordu bir yerde ama doğru düzgün bir yer değildi..maaşını bile alamıyodu bazen..Ailem uyardı. Çok aşık oldum,gözüm kör oldu, evlenince daha iyi bir işe girer dedim

Burdaki hanımları da anlamıyorum kimi demiş kocan çalışmasa bile ev işlerini yapsın çocuklara baksn öyle şey mi olur ya rolleri değiştirsinler o zman kemal sunalın böyle bir filmi vardı o geldi aklıma direk büyük konuşmak gibi olmasn da benim eski bir sevgilim vardı ben çalışmak istemiyordum sevgililikte sürekli bana çalışrsn evlenince diye baskı yapmaya başlamıştı gözüme çok batip anında soğumuştum iyi dayanmşsnz valla siz eşinizde hiç bir erkeklik gururu vasfi sevgi saygı en ufak bir şey göremedim burda arakadaşn biri asalak demis ki çokta haklı

Bunu çekmek zorunda değilsin. Çocukları için bari fedakarlık yapıp düzenli bir iş bulması bence şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…