Eşim çalışmıyor boşanmalı mıyım?

Yaninizda erkek olmayinca neden sehir disina gidemiyorsunuz ?
Sizi istemeye gildiklerinde yaninizda babaniz olsun diye anneniz istemedigi bir evliligi surdurmek zorunda degil.

Yaninizda erkek olmayinca neden sehir disina gidemiyorsunuz ?
Sizi istemeye gildiklerinde yaninizda babaniz olsun diye anneniz istemedigi bir evliligi surdurmek zorunda degil.
Ahahahah şaka misiniz siz ya. Neyse tartışma geçmesin ceza olmasin bisey yazarsanız da cevap vermicem. Dileyene iyi boşanmalar

Yaninizda erkek olmayonca eden sehir disina cikmiyorsunuz gercekten merak ettim.
Cevap vermicem dedim ama neyse. Otele vs gidiyoruz ama kamplı gibi şeylere katılamıyoruz. Burası türkiye başka bi avrupa ülkesinde güvenli bi ülke de yaşasaydık her sey daha güzel ve kolay olurdu ama burada bebeklere çocuklara hayvanlara bile tecavüz ediyolar

Bneım akrabamın esı ısten çıkarıldı
Adam evde bebek bakıyor ıs yapıyor yemek yapıyor
Adam yanı evde aktif
Esıde memnun
Bakıcı parası vs zaten ozelde az kazanacak gerek yok diyor
Sızım esınız evdede bırsey yapmıyor sorun bu

Bizim ailecek yaptığımız en büyük etkinlik dışarıda yemek yemek he bir de beni zorla tatile götürüyorlar seçme hakkim yok kadinim diyr evde tek kalamazmışım. Siz bowlinge falan mı gidiyorsunuz ailecek ne eksikliği
Ayrıca kadınlar da kendi başlarına bir bireydir neden yanında erkek yok diye tatile gidemesinler ? Kadınlar da mal değildir istenmez,kiz verilmez. Gençler anlaşır aileler tanışır söz kesilir olay bu

bi dakika ne alaka ki?

ben annemi alıp defalarca tatile götürdüm. annem babam ayrı değil ama babam limon sıkmaya kalktı biz gitmeyelim diye, biz de onu bırakıp gittik. kimse ölmedi. siz niye şehir dışına tatile gidemiyosunuz ki anlamadım?

bir de şu konuyu okuyan babası ölmüş insanlar da vardır illa, onlar napsın? babalarının yanına mezara mı girsinler ailecek?

Yoo toplu kamp alanlarina gidiyorsunuz cadirinizi kalabaliga kuruyorsunuz olay bitiyor. Ayrıca ben daha ailesiyle kamp yapanı görmedim gören var mı ? İlla erkek lazimsa erkek arkadasimla veya normal bir arkadaşlmla giderim. He tenhaya da kursanız kamp alanında kimse gelip tecavüz etmez yürek yemediyse. Ve bircok erkek arkadaşım bile kampa giderken tek gidecekse ve kalabalik bir ortam değilse kendine güvenceye alıp gidiyor. O hayvana bebege tecavüz eden sapıklar icin ortam farketmiyor sokakta yürürken bile sizi köseye vekip tecavüz edebilir

Bakın güzel hanım efendi sosyoloji okuyorum ben toplumsal ahlak kurallar normlar konusunda hepinizden daha bilgiliyim bu konularda akıl alıcak en son kişiyim. Mutlu olmanız çok güzel allah mutluluğumuzu daim etsin inşallah. Herkes kendi hayatını yaşar ben sadece kendi hayatından örnekler verdim olumlu da olumsuz da bircok örnek vardır elbette

Baban ölmüşse ölmüştür zaten o hayatın gerçeği istesen de değiştiremezsin ama yanında olmayinca insan üzülüyo. Ve de size güzel mutlu tatiller

Yani tabiki öyle ama güvenlik endişesi olunca huzursuz hissedip eğlenemeyebiliyoruz

sosyoloji okuyorsun demek. eski veya mevcut eşi tarafından öldürülen sayısız kadından da haberin var mı peki, işliyor musunuz derslerde?

bir kadın cinayetine kurban gitmemek için boşanan kadınlar için de bu kadar erkekçi misin? aman kızlarını istemeye geldiklerinde yarım görünmesinler diye ölmeyi göze alıp boşanmamalılar mı sence?

annenle büyük bir kavgan var belli. ancak senin annen senin keyfin için yaşamak zorunda değil üç günlük ömrünü. sen evlenince eziyet görsen de çekersin, bu senin seçimin olur. anneninkine karışma hakkın yok.

Yani tabiki öyle ama güvenlik endişesi olunca huzursuz hissedip eğlenemeyebiliyoruz
Su düsüncenizi değistirmek icin sizinle kamp yapmayı çok isterdim çok fazla oluyor öyle tek gelen kız festivallerde özellikle bazıları da cadirini alıp tek başına ormana falan gidiyor ona ben de cesaret edemem erkek olsa da cesarer edemem çünkü ayyaşı sarhoşu dolu. Fbdan kamprail ve interrail sayfasini inceleyin. Bir de Özlem Tekin'den "Dağları Deldim" şarkısını size armağan ediyorum

Ahahaha çok tatlisiniz teşekkür ederim haklisiniz bir de. Dediklerinize de bakicam

Ahahaha çok tatlisiniz teşekkür ederim haklisiniz bir de. Dediklerinize de bakicam
Bakın bakın ben de siz gibi ya kız basima hicbir sey yapamam ki ben diye düsünürdüm. Öyle yetistirildim sonra bir baktim ki kız basımıza neler yapabliyormusuz Siz yeter ki isteyin yapamayacaginiz sey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…