- 14 Mayıs 2017
- 1.949
- 2.459
- 133
Kesinlikle haklısınızTabi ki isteyen eder istemeyen etmez
Isteyen aldatildigi halde ayrilmaz, isteyen dayak yedigi icin, isteyen kocasi tembel olur ayrilmaz. Birisi de gelir sadece duygum kalmadi der ayrilir. Herkesin kendi tercihi.
Yaninizda erkek olmayinca neden sehir disina gidemiyorsunuz ?Yorumları okumadım sadece konuyu biliyorum. Baban aynı baban kaliyo ama her sofraya oturduğunda yarim ailesin. Babana gidince yarim ailesin. Disarda insanları görünce özeniyosun. Ailecek yapılan şeylere dahil olamıyorsun. Erkek olmadığı için yanında şehir dışında tatillere gidemiyosun. Beni istemeye gelcekler mi babam da olcak mi diyosun falan filan
Ahahahah şaka misiniz siz ya. Neyse tartışma geçmesin ceza olmasin bisey yazarsanız da cevap vermicem. Dileyene iyi boşanmalarYaninizda erkek olmayinca neden sehir disina gidemiyorsunuz ?
Sizi istemeye gildiklerinde yaninizda babaniz olsun diye anneniz istemedigi bir evliligi surdurmek zorunda degil.
Yaninizda erkek olmayonca eden sehir disina cikmiyorsunuz gercekten merak ettim.Ahahahah şaka misiniz siz ya. Neyse tartışma geçmesin ceza olmasin bisey yazarsanız da cevap vermicem. Dileyene iyi boşanmalar
Cevap vermicem dedim ama neyse. Otele vs gidiyoruz ama kamplı gibi şeylere katılamıyoruz. Burası türkiye başka bi avrupa ülkesinde güvenli bi ülke de yaşasaydık her sey daha güzel ve kolay olurdu ama burada bebeklere çocuklara hayvanlara bile tecavüz ediyolarYaninizda erkek olmayonca eden sehir disina cikmiyorsunuz gercekten merak ettim.
Bizim ailecek yaptığımız en büyük etkinlik dışarıda yemek yemek he bir de beni zorla tatile götürüyorlar seçme hakkim yok kadinim diyr evde tek kalamazmışım. Siz bowlinge falan mı gidiyorsunuz ailecek ne eksikliğiDisarda insanları görünce özeniyosun. Ailecek yapılan şeylere dahil olamıyorsun. Erkek olmadığı için yanında şehir dışında tatillere gidemiyosun. Beni istemeye gelcekler mi babam da olcak mi diyosun falan filan
Yorumları okumadım sadece konuyu biliyorum. Baban aynı baban kaliyo ama her sofraya oturduğunda yarim ailesin. Babana gidince yarim ailesin. Disarda insanları görünce özeniyosun. Ailecek yapılan şeylere dahil olamıyorsun. Erkek olmadığı için yanında şehir dışında tatillere gidemiyosun. Beni istemeye gelcekler mi babam da olcak mi diyosun falan filan
Yoo toplu kamp alanlarina gidiyorsunuz cadirinizi kalabaliga kuruyorsunuz olay bitiyor. Ayrıca ben daha ailesiyle kamp yapanı görmedim gören var mı ? İlla erkek lazimsa erkek arkadasimla veya normal bir arkadaşlmla giderim. He tenhaya da kursanız kamp alanında kimse gelip tecavüz etmez yürek yemediyse. Ve bircok erkek arkadaşım bile kampa giderken tek gidecekse ve kalabalik bir ortam değilse kendine güvenceye alıp gidiyor. O hayvana bebege tecavüz eden sapıklar icin ortam farketmiyor sokakta yürürken bile sizi köseye vekip tecavüz edebilirCevap vermicem dedim ama neyse. Otele vs gidiyoruz ama kamplı gibi şeylere katılamıyoruz. Burası türkiye başka bi avrupa ülkesinde güvenli bi ülke de yaşasaydık her sey daha güzel ve kolay olurdu ama burada bebeklere çocuklara hayvanlara bile tecavüz ediyolar
Bakın güzel hanım efendi sosyoloji okuyorum ben toplumsal ahlak kurallar normlar konusunda hepinizden daha bilgiliyim bu konularda akıl alıcak en son kişiyim. Mutlu olmanız çok güzel allah mutluluğumuzu daim etsin inşallah. Herkes kendi hayatını yaşar ben sadece kendi hayatından örnekler verdim olumlu da olumsuz da bircok örnek vardır elbetteBizim ailecek yaptığımız en büyük etkinlik dışarıda yemek yemek he bir de beni zorla tatile götürüyorlar seçme hakkim yok kadinim diyr evde tek kalamazmışım. Siz bowlinge falan mı gidiyorsunuz ailecek ne eksikliği
Ayrıca kadınlar da kendi başlarına bir bireydir neden yanında erkek yok diye tatile gidemesinler ? Kadınlar da mal değildir istenmez,kiz verilmez. Gençler anlaşır aileler tanışır söz kesilir olay bu
Kurtlar kuşlar kapar çünkü , kurabiye gelse de yesek diye bekliyorlarYaninizda erkek olmayonca eden sehir disina cikmiyorsunuz gercekten merak ettim.
Baban ölmüşse ölmüştür zaten o hayatın gerçeği istesen de değiştiremezsin ama yanında olmayinca insan üzülüyo. Ve de size güzel mutlu tatillerbi dakika ne alaka ki?
ben annemi alıp defalarca tatile götürdüm. annem babam ayrı değil ama babam limon sıkmaya kalktı biz gitmeyelim diye, biz de onu bırakıp gittik. kimse ölmedi. siz niye şehir dışına tatile gidemiyosunuz ki anlamadım?
bir de şu konuyu okuyan babası ölmüş insanlar da vardır illa, onlar napsın? babalarının yanına mezara mı girsinler ailecek?
Subyancilar tecavüzcüler beğendiKurtlar kuşlar kapar çünkü , kurabiye gelse de yesek diye bekliyorlar
Yani tabiki öyle ama güvenlik endişesi olunca huzursuz hissedip eğlenemeyebiliyoruzYoo toplu kamp alanlarina gidiyorsunuz cadirinizi kalabaliga kuruyorsunuz olay bitiyor. Ayrıca ben daha ailesiyle kamp yapanı görmedim gören var mı ? İlla erkek lazimsa erkek arkadasimla veya normal bir arkadaşlmla giderim. He tenhaya da kursanız kamp alanında kimse gelip tecavüz etmez yürek yemediyse. Ve bircok erkek arkadaşım bile kampa giderken tek gidecekse ve kalabalik bir ortam değilse kendine güvenceye alıp gidiyor. O hayvana bebege tecavüz eden sapıklar icin ortam farketmiyor sokakta yürürken bile sizi köseye vekip tecavüz edebilir
Bakın güzel hanım efendi sosyoloji okuyorum ben toplumsal ahlak kurallar normlar konusunda hepinizden daha bilgiliyim bu konularda akıl alıcak en son kişiyim. Mutlu olmanız çok güzel allah mutluluğumuzu daim etsin inşallah. Herkes kendi hayatını yaşar ben sadece kendi hayatından örnekler verdim olumlu da olumsuz da bircok örnek vardır elbette
Su düsüncenizi değistirmek icin sizinle kamp yapmayı çok isterdimYani tabiki öyle ama güvenlik endişesi olunca huzursuz hissedip eğlenemeyebiliyoruz
sosyoloji okuyorsun demek. eski veya mevcut eşi tarafından öldürülen sayısız kadından da haberin var mı peki, işliyor musunuz derslerde?
bir kadın cinayetine kurban gitmemek için boşanan kadınlar için de bu kadar erkekçi misin? aman kızlarını istemeye geldiklerinde yarım görünmesinler diye ölmeyi göze alıp boşanmamalılar mı sence?
annenle büyük bir kavgan var belli. ancak senin annen senin keyfin için yaşamak zorunda değil üç günlük ömrünü. sen evlenince eziyet görsen de çekersin, bu senin seçimin olur. anneninkine karışma hakkın yok.
Subyancilar tecavüzcüler beğendi
Ahahaha çok tatlisinizSu düsüncenizi değistirmek icin sizinle kamp yapmayı çok isterdimçok fazla oluyor öyle tek gelen kız festivallerde özellikle bazıları da cadirini alıp tek başına ormana falan gidiyor ona ben de cesaret edemem erkek olsa da cesarer edemem çünkü ayyaşı sarhoşu dolu. Fbdan kamprail ve interrail sayfasini inceleyin. Bir de Özlem Tekin'den "Dağları Deldim" şarkısını size armağan ediyorum
Bakın bakın ben de siz gibi ya kız basima hicbir sey yapamam ki ben diye düsünürdüm. Öyle yetistirildim sonra bir baktim ki kız basımıza neler yapabliyormusuz Siz yeter ki isteyin yapamayacaginiz sey yokAhahaha çok tatlisinizteşekkür ederim haklisiniz bir de. Dediklerinize de bakicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?