- 14 Mayıs 2017
- 1.949
- 2.459
- 133
Bakın bakın ben de siz gibi ya kız basima hicbir sey yapamam ki ben diye düsünürdüm. Öyle yetistirildim sonra bir baktim ki kız basımıza neler yapabliyormusuz Siz yeter ki isteyin yapamayacaginiz sey yok
Ailesine karşı ilgisiz ve doğru düzgün iş hayatı kuramamış bir adam, cinselliği bitik bir evlilik, sonuç olarak mutsuz ve birbirine yabancı bir çift, hımm... Çocuklarınızın böyle bir yuvada mutlu olacağını düşünmüyorsunuzdur umarım.Herkese merhaba. 13 yıllık evliyim. 2 çocuğum var.5 ve10 yaşında. Üniversite mezunuyum memurum. Eşim evlendiğimizden beri doğru düzgün çalışmıyor. Kendi işi vardı bi ara o da battı. Bana ve çocuklara karşı genelde ilgisiz. Evde işlerde söylersem yardımcı oluyor. Bayağadır cinsellik adına bi şey yok,isteğimiz de yok karşılıklı. Ancak neredeyse hiç kavga gürültümüz yok. Kısacası onu görmezden gelip neden bunları yaptığını sorgulamaz isem dışarıdan güzel giden bir evliliğimizvar gibi. Farkındayım bu bir evlilik değil artık, ancak madem bu çocukları yaptım onlara haksızlık yapıp boşanamam diye düşünüyorum. İlgisiz de olsa dağışmış bir yuvada büyümelerini istemiyorum. Çok kararsızım. Bir yol gösterin
Kampa babanızla gidin o zaman, annenizle gidebileceğiniz yerlerede annenizle gidin.Anne baba ayrılınca babayla zaman geçirmek yasak olmuyor.Haa şöyle oluyor dimi ayrılan babalar çocukları görmedikleri için zaman ayırmıyorlar, çoğunun umrundada olmuyor.Bu kadar bencil erkekleri anneler çekmek zorunda, çocuklarıyla aynı evde kalabilsin babalık görevlerini yapsınlar diye.Cevap vermicem dedim ama neyse. Otele vs gidiyoruz ama kamplı gibi şeylere katılamıyoruz. Burası türkiye başka bi avrupa ülkesinde güvenli bi ülke de yaşasaydık her sey daha güzel ve kolay olurdu ama burada bebeklere çocuklara hayvanlara bile tecavüz ediyolar
Annenizle değilde babanızla yaşamayı tercih edin o zaman.Neden babanız yanınızda değil anlamıyorum.Aynı evde yaşayan aileler illede çocuklarıyla çok güzel zaman geçiriyor değil,ayrı yaşayıpta babalık ve annelik görevini unutmayan insanlarda var.Kusura bakmayın da babanız demekki annenizden ayrılınca babalık görevindende ayrıldığını düşünmüş olamalıki siz bu kadar baba özlemi çekiyorsunuz.Baban ölmüşse ölmüştür zaten o hayatın gerçeği istesen de değiştiremezsin ama yanında olmayinca insan üzülüyo. Ve de size güzel mutlu tatiller
Çok zekice ya ben nasıl sizin düşündüklerinizi bu zamana kadar dusunememisimAnnenizle değilde babanızla yaşamayı tercih edin o zaman.Neden babanız yanınızda değil anlamıyorum.Aynı evde yaşayan aileler illede çocuklarıyla çok güzel zaman geçiriyor değil,ayrı yaşayıpta babalık ve annelik görevini unutmayan insanlarda var.Kusura bakmayın da babanız demekki annenizden ayrılınca babalık görevindende ayrıldığını düşünmüş olamalıki siz bu kadar baba özlemi çekiyorsunuz.
Sosyologmuşsunuzya siz daha zekisinizdir ne haddimize sizden önce bişeyleri düşünmek.Çok zekice ya ben nasıl sizin düşündüklerinizi bu zamana kadar dusunememisim
AhahahahaSosyologmuşsunuzya siz daha zekisinizdir ne haddimize sizden önce bişeyleri düşünmek.
Kimseye batan birşey yok canımAhahahaha. Daha değilim ki. Iyi ki yazmışım ne çok battı insanlara. Neyse burdan konu sahibinden çok özür dilerim konusu sabote oldu benim yüzümden
Sakın sakın..kesinlikle o konularda rahatlık vermeyin eşlerinize. Benim maaşım Ülke şartlarına göre iyi olduğu için ben de ilk zamanlar çok takılmıyordum düzensizce işe girip çıkmasına..sonradan bunu kullanır oldu. Bu konuda yüz vermeyin nolur..tavrınız net olsun. Özellikle soğuk kış günlerinde sabahın köründe işe giderken onun döne döne sıcacık yatakta uyuyor olması kadar sinir bozucu bir şey yok.Ikimizde hemsireyiz Suan Ben calismiyrm dogum vs coronanin erkeklerin daha cok etkilendgni ve sigaraninda etkili oldgnu bildigim icin esime kac kere soyledm istifa et gerekirse Ben Calisirim Kabul etmedi :) calisirim yesin ne olaacak ki yeterki canimz sagolsun
Eşim zaten çocukların ailecek yapılan faaliyetlerinde de isteksiz. Veli toplantısına zorla götürürüm bazen içeri girmez. Tatile gidiyorum bazen çocuklarla illa yanımda olması gerekmiyor..iş yerim antalyaya gönderdi,eşim gelmek istemedi aldım çocuğumu 5 gün tatil yaptım. Sorumluluklarımın artacağını düşünmüyorum,farkındayım her şey üzerimde. Herkesin yaptığı yorumların haklı kısımları var. En son kez cidden karşıma alıp konuşacağım..hatta davayı açıp kağıtları önüne koyup son kez konuşacağım..şu anda çok ciddiye almıyor da olabilir..yine etkili olmazsa gerçekten şut..Yorumları okumadım sadece konuyu biliyorum. Baban aynı baban kaliyo ama her sofraya oturduğunda yarim ailesin. Babana gidince yarim ailesin. Disarda insanları görünce özeniyosun. Ailecek yapılan şeylere dahil olamıyorsun. Erkek olmadığı için yanında şehir dışında tatillere gidemiyosun. Beni istemeye gelcekler mi babam da olcak mi diyosun falan filan
Öncelikle sizden özür dilerim diğer üyelerle konuştum konunuz aksadı. 2. Olarak yonteminiz çok mantikli belki ciddiyetinizin farkına varır ve söyle boşanmak es açısından iyi oluyo ama arada yine çocuklar yipraniyo baba ihtiyacı sevgisi hep kaliyo ama siz zaten çoğu şeyin farkındasınız. Umarım en doğru kararı verirsinizEşim zaten çocukların ailecek yapılan faaliyetlerinde de isteksiz. Veli toplantısına zorla götürürüm bazen içeri girmez. Tatile gidiyorum bazen çocuklarla illa yanımda olması gerekmiyor..iş yerim antalyaya gönderdi,eşim gelmek istemedi aldım çocuğumu 5 gün tatil yaptım. Sorumluluklarımın artacağını düşünmüyorum,farkındayım her şey üzerimde. Herkesin yaptığı yorumların haklı kısımları var. En son kez cidden karşıma alıp konuşacağım..hatta davayı açıp kağıtları önüne koyup son kez konuşacağım..şu anda çok ciddiye almıyor da olabilir..yine etkili olmazsa gerçekten şut..
Yani karışık bir durum o..3 4 yıl dükkan işletti..ama 13 yıldır toplasan dolu dolu 6 7 yıl çalışmıştır..sürekli istifa etti durdu..aralarda hep boşlukKaç senedir çalışmıyor?
Bence erkek evde ne kadar yardımcı olursa olsun,bir süre çalışmayıp evde oturmaya alışırsa bir daha çalışması gerektiğinde de çalışmayacaktır. Çocuklara bakma v.s. iyi hoş da çocuklar büyüdü hadi artık sen de eve bi katkı yap işe gir dediğinde artık çok zor gelecektir çalışmak..sabah erkenden kalk,gerekirse milletin patronun ağız kokusunu çek..evin konforunu tutmayacaktır..velhasıl kelam erkek kesinlikle çalışmalı,paraya ihtiyaç olmasa bile çalışmalıBurada bir üye vardı.Kendisi çalışıyordu. Eşi hem üniversite okuyup hem part time çalışıyordu. Sonra issiz kalmış. Ama adam bütün ev islerini yapıyordu. Sarma dahi sarıyor demişti üye. Üyenin annesi adamı ezdiği için konu açmıştı. Kimse o üyeye boşan bu nasıl adam çalışsın dememişti. Çünkü kadın ben memnunum eşimle mutlu ve huzurluyiuz demişti. Kimse adama karısının parasını yoyor da demedi. Çünkü iş bölümü vardı arada.
Erkek arkadaşımla şakalaşırız arada, keske ben zengin olsam sen evde otursan tüm ev islerini yapsan diye. O da keske askim der. O tembelligi ben calismayı severim. Ama bu ortak alınmış bir karar olurdu,paramı yemiş olmazdı.
Önemli değil..özüre gerek yok..çok teşekkür ederim..hepinizin empati yaparak cevap verdiğini düşünüyorum. Herkesin penceresi hayat görüşü farklı..ortada bir gerçek var ben bir eşeğimÖncelikle sizden özür dilerim diğer üyelerle konuştum konunuz aksadı. 2. Olarak yonteminiz çok mantikli belki ciddiyetinizin farkına varır ve söyle boşanmak es açısından iyi oluyo ama arada yine çocuklar yipraniyo baba ihtiyacı sevgisi hep kaliyo ama siz zaten çoğu şeyin farkındasınız. Umarım en doğru kararı verirsiniz
Öncelikle sizden özür dilerim diğer üyelerle konuştum konunuz aksadı. 2. Olarak yonteminiz çok mantikli belki ciddiyetinizin farkına varır ve söyle boşanmak es açısından iyi oluyo ama arada yine çocuklar yipraniyo baba ihtiyacı sevgisi hep kaliyo ama siz zaten çoğu şeyin farkındasınız. Umarım en doğru kararı verirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?