- Konu Sahibi petitjoueur
-
Ah o kadar karışıgim ki gerçekten. Hem okuyup meslek sahibi olmak istiyorum.hem çalışıp para kazanmak ve bu adamı çıkartmakAnksiyete için mi rapor al diyor
Tövbe tövbe
Aşağı yukarı bütün konularını biliyorum
Senin kafan gerçekten çok karışık hayatın ondan da karışık
Bu adamın ilk ceza evi vukuatı da değil bu
Boşanma lafı vardı bir ara
Sonra ikinci çocuk fikri
Sınava çalışmak mı işe girmek mi
Hem fiziksel hem ruhsal hastalıklar boşuna değil
Savrulup duruyorsun oraya buraya
Hayatının iplerini eline al biraz
Benim annem şizofren,biyolojik annem.su an beraber oturduğum annem beni evlatlık almış.genetik yatkınlığım söz konusu.uzun süredir de ilaç tedavisi görüyorum 10 yıldır falan.donem dönem.ben istemiyorum maaş.cunku benden çok daha ihtiyaçlı insanlar var.Ne gibi bir psikolojik sorunun olduğunu iddia ediyor, rapor alıp maaş bağlanacak kadar
Verdim.bir müddet daha bekleyeceğim çıkana dek.cikmazsa kim ne derse desin ayrilicam ve hayatıma devam edicem.Konu sahibi kararınızı verdiniz mi??
Çok teşekkür ederim.arkadaslar ıyi ya da kötü hepinizin yorumları çok değerli beni kendime getirdiniz.Hımm. İçerde yatıyor şimdi. Çıkınca da evde yatacak. Maaş gelecek nasılsa. Öte yandan sen hapise girdi diye boşanmak isterseniz diyecek ki, senin raporun var. Çocuğunun burnunun ucunu bile göremezsin. Çocuğun için boşanamazsın da isteseniz bile. Ayrıca sigortasiz bir ise daha sokar sizi. Ohh miss bedavaya hayat. İyi düşünün, çok iyi düşünün..
Annemle kaldığım icin vermediler.ben maaş istemiyorum kesinlikle.calisiyordum işi bırakmak zorunda kaldim.simdi iş bakıyorum bir yandan ders çalışıp sınava hazırlanıyorum.Rapor almanıza gerek yokki..Sigortalı bir işte değilseniz esinizin tutuklu bulundugu cezaevinden guncel tutukluluk belgesini alip bulunduğunuz ilin aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne gidin 1 -2 aya size 500 tl kadar uygun gorurlerse maas baglanir.
Ben öyle bir şeyi katiyen yapmam diyorum siz niye böyle söylediniz anlamadimBence sızde devlete kandırmadan ıcerı alınmalısınız net sızın gıbılere mustehak
Zaten bunu söyleyen teklif eden eşimHak etmediginiz maasa baglanarak kul hakkina girersiniz.
Sizin gibi herkes bu durumdan suistimal olsa, ne olur gercekten ihtiyac sahiplerinin hali.
Ilerde esiniz gibileri yuzunden daha cok kontrollerden dolayi asil ihtiyac sahiplerini maasa baglamazlar.
Vebali buyuk. Haram para misliyle mutsuz eder sizi.
Bana karşı çok fazla olmadi ama oldu.Arkadaşının eşini dövmek ona mı kalmış neden kendisi ile ilgili olmayan şeylere karışıyor ki ... Size karsı şiddet eğilimi oldu mu hiç ?
Kaç zamanlık evlisiniz ?
Maalesef yokduygu sömürüsü ile rapor alıp engelli maaşı almak kolay mıydı?
heski konunuza batım daha mart ayı içinde hamile miyim değil miyim sorusu var, geri çekilme ile birlikte oluyormuşsunuz. eşiniz için şiddete meyilli demişsiniz.
hiç mi yol gösterininiz yok?
Bana karşı çok fazla olmadi ama oldu.
5 yıldır evliyiz.
Maalesef yok
Çok zor bir durum kararı sen vereceksinBana karşı çok fazla olmadi ama oldu.
5 yıldır evliyiz.
Ah ben de ayni şeyi kendime soruyorumZaten şu an ailenizle yaşıyorsunuz, neden boşanmıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?