- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.512
- 158
- Konu Sahibi petitjoueur
-
Kızlar selam.
Hayırlı aksamlar hepinize.benim eşim yaklaşık 3 senedir cezaevinde.simdi açığa çıktı arada telefonda konuşuyoruz.kendisi antakyada memleketi orası ordaki cezaevinde yatıyor.ben ızmirdeyim annemle kalıyorum kendi annemle.çocuğum da yanimda.o çıktıktan sonra acaba değişir mi her şey düzelir mi?akıllanır mi çalışır mi hep aklımda sorular var.
Bu ara da bana diyor ki senin psikolojik rahatsızlığın var rapor al maaş bağlansın.ben istemiyorum.sizce ne yapmalı?kötüye kullanır mi acaba bunu?
Kısa ve özCezaevine neden girdiğini sormaya bile gerek duymadan sana kalkıp maas bağlansın diye akıl hastalığın var diye rapor çıkar diyen adamdan bir cacık olacağını sanmiyorum.
senin psikolojik rahatsızlığın var rapor al maaş bağlansın
aynen. sorana da saf temiz anadolu halkı derizİşte Ortadoğu'nun içinde bulunduğu durumun sebebi bu. Sahtekarlık...
İnsanın kanına işleyen sahtekarlık.
Sonra o sahtekarlığın tekrar dönüp dönüp halkın yine kendini vurması.
En üstten en alta bu kadar mı olur? İnanılmaz bir durum inanılmaz.
kolaymıydı o işler o sağlık raporunu alman için %60 olman lazım kı neleri gelıyorduda o yuzedyı alamıyordu.bence eş denılen şey alsın %100 alır .Bağlaniyormuş biraz duygu sömürüsü yapıp abartırsam direk bağlarlarmış.
Arkadaşının eşini dövmek ona mı kalmış neden kendisi ile ilgili olmayan şeylere karışıyor ki ... Size karsı şiddet eğilimi oldu mu hiç ?O yüzden o dosya patladı.kendisi şiddete meyilli biri.belki de başka suçu da vardır.
Cezaevine neden girdiğini sormaya bile gerek duymadan sana kalkıp maas bağlansın diye akıl hastalığın var diye rapor çıkar diyen adamdan bir cacık olacağını sanmiyorum.
Bağlaniyormuş biraz duygu sömürüsü yapıp abartırsam direk bağlarlarmış.
Bağlaniyormuş biraz duygu sömürüsü yapıp abartırsam direk bağlarlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?