Eşim cezaevi belirsizlik

Akıllanacak gibi degil sanki.Sen de üni okumak istiyormuşsun Can'ım eşinin sağı solu belli degil hem de cezaevinde şuan neden 2. Bebegi düşünüyorsun ki daha ilerisini görmeden,hayatını kurtarmadan.

Bunlari sizi uzmek icin yazmiyorum yanlis anlamayin...

Benim halam ask evliligi yapti senelerce cocuklari olmadi.. cocugu 5-6 aylikken enistem cezaevine girdi o da uzaktaydi.. halam babaanneme tasindi. Enistem halami hergun aradi beni birakma beni bekle diye. Halam o kadar zorluklarla 5 sene bekledi ki herkes boşan demişti..

Neyse gun geldi catti enistem cikti. Cocugu enistemi tanimadigi icin alisamadi. Enistemde cocuguna halamla anlasamadilar iş bulamadi para vermedi. O adam gitti yerine baskasi geldi simdilerde bosanmak istiyor halam 5 sene bekledim ben seni bumuydu mufakatin diyor. O da hakli cunku o 5 senede beklemeyebilir kendi hayatini kurabilirdi.

Enistem mukemmel bir askla sevgiyle bagliydi halama simdi berbat durumdalar.

Tabiki herkeste bir olacak diye bir kaide yok ama uzun sure cezaevinde kalinca ister istemez ufak veya buyuk capli problemler olabiliyor...

Öyle bir rapor her durumda sana sorun yaratır sakın alma. İlerde Allah korusun amma boşanma durumu olursa zaten akil sağlığı yerinde değil çocuğuna bakamaz der alır çocuğunu elinden.

Mantıklı karar verin adam duygu sömürüsü yapıp paraları cukkalama peşinde siz düzelir mi şans vereyimmi diyorsunuz.Çok kızıyorum çok.Bir evladınız var bari onu düşünerek hareket edin.Daha kocanızın neden ceza evine girdiğini bile bilmiyorsunuz doğru düzgün başka suçu da olabilir diyorsunuz.Şans vermekten bahsediyorsunuz.Silkelenin ve kurtulmaya bakın lütfen.Şiddet yanlısı tembel bir adam ne iyi bir koca ne baba nede evlat olur..

aynen. sorana da saf temiz anadolu halkı deriz

Eşiniz ceza evinde, suçu da belli.
Şiddete meyilli, çalışmayan ve sorumsuz bir adam.
Hatta cezaevinde bile sizin sırtınızdan geçinmenin peşinde.
Siz bu adam için hala "düzelir mi" sorusunu mu soruyorsunuz?

Bence durun bir düşünün, bu adam için değer mi kendinizi ve çocuğunuzu heba etmeye?

Ne desek boş, yine bildiğinizi okursunuz o aşikar.
Ancak diyeceğim tek tavsiye hazır adam ortalıkta yok, siz de kendinize göre bir yol çizin...
Bu adamdan ne size ne çocuğunuza hayır gelmez...

konu sahibi ikinci çocuğu mu düşünüyor yanlış mı okudum. daha kendi başını sokacak ev bulamamışken çocukları geleceğini düşünmeyip sürekli doğuranlara öyle sinirleniyorum ki. etraf sokak çocuğu kaynıyor. nerden geliyo bu pervasızlık

Arkadasinin esinin namus bekciliginimi yapiyormus.
Bunun karakolu var savcısı var .
Şikâyetçi olunur biter.
Kocası var kadının
Eşiniz sorumsuzun önde gideni.
Sizde hala beklentilersiniz bu adamdan.
vesselam.

Sizin suan bir işe girip ayaklarınızın uzerinde durmanız lazimdi.

Cezaevi yolları gozluyo olmanız degil.
Siz daha cok şafak sayarsiniz.

Maaş baglatin evet esiniz hakli.

Bağlaniyormuş biraz duygu sömürüsü yapıp abartırsam direk bağlarlarmış.

Duygu sömürüsüyle engelli raporu alamazsınız..

Heyete gireceksiniz..kaç yıldır ilaç kullanıp tedaviye devam ediyorsunuz vs bunlar hep önemli..

Vicdani boyuta girersek, "duygu sömürüsüyle elde edilen paranın çocuğunuza ne hayrı olur"..

Ben sizin evliliğinize devam etmek istediğiniz kanaatine vardım..bu sizin tercihiniz elbet fakat hükümlülerin iş bulması ekstra zor olduğundan şimdiden kendinize iş bulun.

bu insanla tekrar yeniden başlamak için baya saf olmak lazım kusura bakmayın
iyi olmaya hiç niyeti yok birde hakka girip maaş bağlatacakmış öylemi
pesss

O rapor ilerde boşanırsanız falan başınıza dert olur.hiç uğraşmayın bununla.kendinizi damgalatmaya değmez.bu adamdan hayır gelmez gibi daha çıkmadan yeni kurnazlıklar peşinde.

duygu sömürüsü ile rapor alıp engelli maaşı almak kolay mıydı?

heski konunuza batım daha mart ayı içinde hamile miyim değil miyim sorusu var, geri çekilme ile birlikte oluyormuşsunuz. eşiniz için şiddete meyilli demişsiniz.

hiç mi yol gösterininiz yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…