Bende 4 ay oldu doğum yapalı canım.. bebeğime bile topallayarak bakıyorum resmen yaa. sinirlenecek bi durum yokken olay var gibi çıkıp gitmesi sıktı canımı zatenGeçmiş olsun canım bendede ilk doğum sonrası ödemden olmuştu aylar sonra geçti,nasıl olduğunu biliyorum ,üzülmeyin Eşiniz tartışma çıkmasın diye dışarı çıkmıştır bence, en iyi yöntemdir gerginlik oldumğunda çıkıp hava almak ve daha fazla kırıcı sözler sarf etmemek
Teşekkür ederim.. bilmiyorum canı başka bişeye de sıkkın değil diye biliyorum amageçmiş olsun. Düşüncesizlik etmiş ama kendini heba etme o kadar. Belki başka birşeye canı sıkkındı eşinin de.
Bende 4 ay oldu doğum yapalı canım.. bebeğime bile topallayarak bakıyorum resmen yaa. sinirlenecek bi durum yokken olay var gibi çıkıp gitmesi sıktı canımı zaten
Sabır canım sabır ilk zamanlar uyku düzenide olmuyor evde dolayısıyla insan tahammülsüzleşiyorBende 4 ay oldu doğum yapalı canım.. bebeğime bile topallayarak bakıyorum resmen yaa. sinirlenecek bi durum yokken olay var gibi çıkıp gitmesi sıktı canımı zaten
çekselerde tirnak yine glir bi kaç ayaTeşekkürler tırnağımı çekerler diye korkuyorum gitmiyorum eczaneden krem aldım iki gündür kullanıyorum işe yarıyo gibi..aynen geçenlerde grip olacak gibi oldu yatak döşek yattı dört döndüm etrafında..
Krem aldım eczaneden iltihap söktürdü resmen bi Kaç gün daha kullansam daha iyi olacak gibi..zaman gerekiyo sadece
Eksik bi parça yok aynen böyle oldu..daha önce de tek bi kez bile gitmediğim olmadıyani şimdi siz kahvaltı ederken eşiniz annesine gitmek istedi, siz ayağım çok kötü dediniz o da sinirlendi hiç bişey demeden gitti? ne bilim bana eksik parçalar var gibi geldi, daha önceden bi kaç bahane bulup gitmediyseniz şu an bunu bahane olarak görüyo olabilir
O zaman da ayağına mı çağırıyosun derdi bahane arayana bahane mi yokkendileri grip olsalar kanser olmuş gibi davranırlar ama, eşin çok kabalık etmiş seni o halde hem de bebekle bırakıp giderek, keşke onlar gelsin deseydin... gerçi önemli olan o da değilde... boşver belki sinirle daha çok kalbini kırabilirdi belki böyle olması daha iyi oldu
anladım canım o zaman kocan aşırı tepki göstermiş ve haksız, ayrıca gitmek istemeyebilirsin bile illa canının acımasına da gerek yok, insanın modu bile uygun olmayabilirEksik bi parça yok aynen böyle oldu..daha önce de tek bi kez bile gitmediğim olmadı
Teşekkür ederim..Biliyorum dr a gitmek gerek ama cesaret edemiyorum evde kendim halletmek istiyorum bi daha çok kısa kesmezsem tekrarlamaz diye düşünüyorum..inşallah öyle olur yaniCok gecmis olsun ,kocanin yaptigi esseklik sonucta insan cani yanarken misafirligede gitmek istemez misafir gelsinfde istemez ,
Tirnak olayina gelince ,batmasi iltihap yapar onu birak kana karisipnzehirtler bile ,
Annem de vardi bu sorun ,
İstanbulda bir ortepedi doktoruna duzeltirdik lokal asnestesi ile uyusturup girip sadece batan yerleri bir daha uzamamak uzere aliyor yani muhurluyor ,
5 senedir hic sortun yasamadik ,
Sende boyle bisdi yaptirarak kurtulabilirsin bu dertten
bir doktora git ceksinler tirnagi o oyle basa cikmazTeşekkürler tırnağımı çekerler diye korkuyorum gitmiyorum eczaneden krem aldım iki gündür kullanıyorum işe yarıyo gibi..aynen geçenlerde grip olacak gibi oldu yatak döşek yattı dört döndüm etrafında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?