Teşekkürler tırnağımı çekerler diye korkuyorum gitmiyorum eczaneden krem aldım iki gündür kullanıyorum işe yarıyo gibi..aynen geçenlerde grip olacak gibi oldu yatak döşek yattı dört döndüm etrafında..Cok gecmis olsun batan tirnagi cikarinca gecmiyomu
Erkekler hep oyle kendileri ufak biseyde yatak yorgan yatar bize gelince sen guclusun derler...
Uzulme bosver
Yok gelir zaten de zoruma gittiÜzmeyin kendinizi hatasını anlayıp gelir
Doktora çıktınız mı
Batmalarda tırnakları çekiyorlar
Kendinize eziyet etmeyin
Teşekkür ederim aynen öyleSen canının derdindesin o neyin derdinde. Haklısın bos yere kendini üzme yüz de verme bence. Bu arada geçmiş olsun.
Teşekkürler tırnağımı çekerler diye korkuyorum gitmiyorum eczaneden krem aldım iki gündür kullanıyorum işe yarıyo gibi..aynen geçenlerde grip olacak gibi oldu yatak döşek yattı dört döndüm etrafında..
iyi gunler benimde tirnagim sizinki gibiydi durduk yere sizlardi.ben aksam pamukla corek otu yagi surdum inanmayacaksiniz ama sabah hicbiseyim yoktu.ama ben garanti olsun diye bi kac kez daha surdum.gercek corek otu yagiydi bemimki. Esinizi de takmayin hatasini anlar gelir ozur diler.gozyaslariniza degmez..gecmis olsun.Saatlerdir donuk bi şekilde oturdum kaldım şaşkınım gerçekten.. şaşkınlıktan yazıyorum sanırım onu da bilmiyorumkahvaltı ediyorduk.. kahvaltıdan sonra annemlere gidelim dedi.. ayaklarım berbat durumda nasıl gidicem ben yürüyemiyorum bile dedim sinirlendi giyindi çıktı gitti. tartıştığımız zamanlarda bile bişey demeden çıkıp gitmezdi çok zoruma gitti..hele de bu durumdayken.. neden gitmedin derseniz açıklayayım gitmek istemedim değil annesini ve kardeşlerini çok severim öyle zannedilmesin severek giderim normalde.. son 1 aydır ayak baş parmaklarımda tırnak batması var. yaşayanlar biliyordur nasıl bir acı koskocaman olmuş mosmor bir parmak elim yanlışlıkla bile hafiften değse oturup ağlanacak bir acı.. terlik dahi giyemiyorum yok böyle bir acı..aman yol mu yürüyecekmişim sanki arabaya binip arabadan inecekmişim ne vvarmış.. afedersiniz wc ye girdiğimde bile mecburiytten terlik giyip zoraki iki adım atabiliyorum..bu durumda olduğumu kendisi de biliyo.. hiçbiyere de çıkamıyorum zoruma gitti bu yaptığı oturdum ağlıyorum
Krem aldım eczaneden iltihap söktürdü resmen bi Kaç gün daha kullansam daha iyi olacak gibi..zaman gerekiyo sadeceTırnak gevşetici tel yaz gogıl amcamıza
Kendin takabilirsin bunu çok rahatlarsın
Canının kıymetini bil hiçte üzülme
Ben hasta olsam eşim çay demleyemez kendinin bir yeri ağrısa ölüyorum diye yorgan döşek yatar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?