Eşim çıktı gitti..

Yok alttan almam zaten suçlu değilim ki..az önce geldi zili çaldı kapıyı açtım bişey demeden içeri geçtim gittim..ben ona bakmıyorum o da bana bakmıyo ikimizde elimizde tel oturuyoz..

Çok geçmiş olsun.içim cızz etti okurken
İnşallah hatasını anlar en kısa zamanda

canım ben tırnak batığın için yorum yapcam. yıllarca çok çektim birde benim ayak numaram da büyük kendime ayakkabı bulamazdım çok ağlamışımdır bu konu yüzünden. zaten dar ayakkabı giydiğim için oluştu batıklarım. tel takdırdım olmadı, özel ayak bakım merkezlerine gittim sürekli batığı çıkardılar ama o tekrarlıyor biliyorsun. en son bi doktor buldum. aslında ortopedi doktoru ama batık tırnak için küçük bir operasyon yapıyor batan kısmı aldıktan sonra kökünüde kazıyor. ben önce bir ayağımın başparmağını yaptırdım görüntü nasıl olcak görmek istedim. 1 sene sonra diğer ayağımı da yaptırdım. istanbuldaysan ve yaptırmayı düşünüyorsan hem tırnağımın resmini hem doktorun adını yazabilirim özelden

Çok geçmiş olsun , hiç korkmayın o acıyı çektiğinize değmez çok basit ,
Siz hiç anlamadan batan kısmı kesip alıyorlar, o kısım yeniden uzayana kadar da rahatlıyorsunuz .

Bana atar misiniz? esim de yaşıyor ayni sorunu.

gecmis olsun oncelikle bosuna kendini uzup yipratiyorsun.senin zaten acin var. bu yetmiyormu sence sana birde onun yaptigi hatasindan dolayi kafayi buna takiyorsun.hicte umursama onu bosver.o gelip anlasin sucunu konussun senle sen konusma trip at. biraz

Geçmiş olsun bence ustelemeyin erkekler ailesi konusunda çok farklı düşünebiliyor.. Belki başka bir şeye de cani sıkılmıştır oda bahanesi olmuştur çıkıp gitmese daha kotu olabilirdi belki de

Üzülmeyin ne olur...ben o tırnak batması nedir bilirim COO çekmişligim vardır... maalesef erkekler böyle bencil insanlardır.. siz ne yaparsaniz yapın böyledir durum..bence siz oralı bile olmayın sakin kendinizi uzmeyin yipratmayın..inanın daha iyi olacaksiniz bu sekilde..

Bu erkeklerin derdi hic bitmiyor ömrumuzu yediler cok gecmis olsun se kendi sagliginla ilgilen bosver simdi onun triplerini fln

İstanbulda değilim malesef ama tırnağınızın resmini görmek isterim belki burda da vardır öyle yapan yerler

Önce bi doktora götürseydi sizi mağdem öyle
Geçmiş olsun
O gidelim diyo da ben gitmiyorum yaa bide hamilelikti doğumdu derken hastane olayları bayağı bi gerdi beni tam elimi ayağımı çektim derken bu durum oldu işte

İnşallah çookk teşekkür ederim

Napcakmış anasını emecek miymiş ertelese olmaz mıymış? Seni o şekilde bırakıp nasıl içi rahat ediyor hayret.
Çok düşkün yaa ailesine. tamam olsun ama beni bu halde yalnız bırakıp gidecek kadar olmasaydı keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…