kıyafet falan alınmasına kızar canım gereksiz bulur halbuki ben alışveriş yapmayı çok severim marketten 150 tl lik alışveriş yapsam ne çok şey aldın diye çıkışır böyle ani çıkışları var ama tatile boşa giden para demesi beni kızdırdı (((((
çünkü canım enson eşime sakın karın olacak kıza sırrını verme demesi bana sinir krizi geçirtti ve banada hakaret etti halbuki bana ne düğün yaptı ne takı taktı zaten ben tenezül edip istemedim ama o bana görgüsüz dedi daha neler neler anlatsam roman olur ama şimdi aklıma gelmesin deli oluyorum hatırladıkça ((((
sende eşine deki almadan vermek Allah'a mahsus. sen benim gönlümü yapki bende seninkini yapayım.. yine yok derse
tatil isterimde isterim de... bıktırana kadar, sen pes edecegine o pes etsinn
cimri olsa şuana kadar çoktan anlardınız ..belki tatile gitmeye ayıracak parası olmayabilir,belki izni yoktur..ailesiyle görüşmekte hakkı.. tatile gitmekte sizin hakkınız ne diyeyim Allah hakkınızda hayırlısnı versin..inşallah hem sizin hemde eşinizin istediği olsun..
Sus yeterki demenin başka bir çeşidi,Başından o an savmak için güzel bir cümle.Benimde eşim ben ne isteem tamam tamam yaparız,hıı alırız,tamam gideriz der oysa beni hiç dinlemez bile sadece susmam için kendince geliştirdiği bir taktik.