- 1 Mart 2022
- 39
- -22
- 1
- 29
Merhabalar kızlar ben 27 yaşındayım 6 senelik evliyim 5 yaşında oğlum var ve 3.5 aylık hamileyim şuan . Eşim cumartesi akşamı arkadaşlarıyla dışarı cıkmak için benden izin istedi ben ilk yok diycektim sonra cocukta evli diye eşim sürekli çağrıyor gitmiyorum ayıp oluyor dedi muhabbet faln edicez dedi . Bende tamm dedim çünkü eşim beni hiç aldatmadı yani güwendim. Sonra bunlar clube gitmişler 3 erkek .telefonda pek çekmıyen bir yer bana ilk clup diyince cıldrdm erken gelıcem dedi bana resim galan atıyordu sonra dayanamadm gel artk demeye başladım ama ulaşamıyorum da sonra bana attığı resimlerde clubu buldum sonra etiketleyen kişileri buldum ve öyle bişey ki hemn arka masalarındaki biri stori ayarken ful onları çekmiş ve eşimin yannda bir kız dans edıyorlar sonra kızın ona sarıldığını falan gördüm. Ama bunları eşime göstermeme rağmen ayrılmak istememe rağmen valla hatrlamıyorum dedi . Hc hatrlamıyorum diyo yani ve ben gözümü kapattığım gibi bu kızla sarılması falan benim gözümün önünden gitmiyor asla uyuyamıyorum ben 81 kilo iken 2 günde 78 kiloya düştüm ve asla yemek yıyemıyorum asla onunla konuşmak istemıyorum ama hatırlamıyorum çok pişmanım Allah belamı verseydi de gitmeseydim diyo ben ne yapıcam kızlar kimseye de anlatamıyorum derdimi ama kafayı yıcem valla asla gözümün önünden gitmyor ya
bu arada bizim evliliğimz de cok güzl bi evlilikti hc bi sorunumda yoktu nasl böyle bişey yapar bilmıyorum bi yanım ayrılmak istıyor cekip gitmek istıyor ama bi yanm bunu yapamıyor ya neden