Eşim clupte bi kızla takıldı beni aldattı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

basak1221

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2022
39
-22
1
29
Merhabalar kızlar ben 27 yaşındayım 6 senelik evliyim 5 yaşında oğlum var ve 3.5 aylık hamileyim şuan . Eşim cumartesi akşamı arkadaşlarıyla dışarı cıkmak için benden izin istedi ben ilk yok diycektim sonra cocukta evli diye eşim sürekli çağrıyor gitmiyorum ayıp oluyor dedi muhabbet faln edicez dedi . Bende tamm dedim çünkü eşim beni hiç aldatmadı yani güwendim. Sonra bunlar clube gitmişler 3 erkek .telefonda pek çekmıyen bir yer bana ilk clup diyince cıldrdm erken gelıcem dedi bana resim galan atıyordu sonra dayanamadm gel artk demeye başladım ama ulaşamıyorum da sonra bana attığı resimlerde clubu buldum sonra etiketleyen kişileri buldum ve öyle bişey ki hemn arka masalarındaki biri stori ayarken ful onları çekmiş ve eşimin yannda bir kız dans edıyorlar sonra kızın ona sarıldığını falan gördüm. Ama bunları eşime göstermeme rağmen ayrılmak istememe rağmen valla hatrlamıyorum dedi . Hc hatrlamıyorum diyo yani ve ben gözümü kapattığım gibi bu kızla sarılması falan benim gözümün önünden gitmiyor asla uyuyamıyorum ben 81 kilo iken 2 günde 78 kiloya düştüm ve asla yemek yıyemıyorum asla onunla konuşmak istemıyorum ama hatırlamıyorum çok pişmanım Allah belamı verseydi de gitmeseydim diyo ben ne yapıcam kızlar kimseye de anlatamıyorum derdimi ama kafayı yıcem valla asla gözümün önünden gitmyor ya :( bu arada bizim evliliğimz de cok güzl bi evlilikti hc bi sorunumda yoktu nasl böyle bişey yapar bilmıyorum bi yanım ayrılmak istıyor cekip gitmek istıyor ama bi yanm bunu yapamıyor ya neden :(

hemn arka masalarındaki biri stori ayarken ful onları çekmiş ve eşimin yannda bir kız dans edıyorlar sonra kızın ona sarıldığını falan gördüm.
Tandik olmayan biri mi ? Story'den aldatan es takibi,hem de arka masadan cekilen bir story..Buyuk tesaduf..
Bunlar bana pek inandirici gelmiyor.Yani abartma durumu bile biraz yapmacik geldi bana..
Gercekse de kusura bakma,bana gecmedi. Esim bir kizla takildi derken bile aldatilan cocuklu bir anne gibi degilde konuyla dalga gecen genc bir kiz gibisin :)

Son düzenleme:
Tandik olmayan biri mi ? Story'den aldatan es takibi,hem de arka masadan cekilen bir story..Buyuk tesaduf..
Bunlar bana pek inandirici gelmiyor.Yani abartma durumu bile biraz yapmacik geldi bana..
Gercekse de kusura bakma,bana gecmedi.
Şöyle açıklığım size bana attığı resmlerden clubunun adını buldum ya ınstagrama clubun atını yazdım sonra etiketlere yeni etiketlere bastım o gece kimlerin sayfası acıksa herkese etiketlemişse cıkıyor . Sonra bi kaç kişinn storılerına baktm bişey yoktu . Ama bi bayana denk geldm ve bunların masasının arkadında hemen eşimn olduğu masada eşim sahneye sırtını dönmüş bayanda sahneyi çekerken kompile eşimle kız cıkmış :( bayanın son durumlarında kızla eşimn sarıldığını gördüm ama bana yemnşer ediyor hatrlamıyorum nasl böyle bısey yaparm ben diyo :(

Şöyle açıklığım size bana attığı resmlerden clubunun adını buldum ya ınstagrama clubun atını yazdım sonra etiketlere yeni etiketlere bastım o gece kimlerin sayfası acıksa herkese etiketlemişse cıkıyor . Sonra bi kaç kişinn storılerına baktm bişey yoktu . Ama bi bayana denk geldm ve bunların masasının arkadında hemen eşimn olduğu masada eşim sahneye sırtını dönmüş bayanda sahneyi çekerken kompile eşimle kız cıkmış :KK43: bayanın son durumlarında kızla eşimn sarıldığını gördüm ama bana yemnşer ediyor hatrlamıyorum nasl böyle bısey yaparm ben diyo :KK43:
Bahsettiğin hikayeden ekran kaydı yaptın mı.? O görüntü lazım olacak sana, silinmeden al

Bahsettiğin hikayeden ekran kaydı yaptın mı.? O görüntü lazım olacak sana, silinmeden al
Ekran almıştım hepsni ama sonra eşim sildi hepsini gördükçe cıldırıyorsun üzülüyorsun valla hatrlamıyorm diyp sildi hep :( ama o paylasan bayanı bulup eski paylaşmlarından durumlarından alabilirm belki konuşsam

Temiz aldatılmışsınız bir adama güvenmeden bu kadar cocuğu sıralamayın. Size tek tavsiyem barışsanız da bir daha cocuk yapmayın. Adam sizi çok aldatmış ki ortaya çıkmış Artık. Allah ilk günahları her zaman saklar birini yanlış yaparken gördüyseniz ilk yanlışı değildir 😉

seni üzmek istemem ama
hatırlıyor hem de bal gibi
bunlar işin sıyırma kısımları
İşte bende bunu düşünüyorum hep hani çünkü hep aradım mesj attım bazen cekmıyordu telefonu ama bazende cekıyordu acmadı hc acmadı

Şöyle açıklığım size bana attığı resmlerden clubunun adını buldum ya ınstagrama clubun atını yazdım sonra etiketlere yeni etiketlere bastım o gece kimlerin sayfası acıksa herkese etiketlemişse cıkıyor . Sonra bi kaç kişinn storılerına baktm bişey yoktu . Ama bi bayana denk geldm ve bunların masasının arkadında hemen eşimn olduğu masada eşim sahneye sırtını dönmüş bayanda sahneyi çekerken kompile eşimle kız cıkmış :KK43: bayanın son durumlarında kızla eşimn sarıldığını gördüm ama bana yemnşer ediyor hatrlamıyorum nasl böyle bısey yaparm ben diyo :KK43:
🤭 MaşaAllah o nasıl dedektiflik

bana attığı resimlerde clubu buldum sonra etiketleyen kişileri buldum ve öyle bişey ki hemn arka masalarındaki biri stori ayarken ful onları çekmiş ve eşimin yannda bir kız dans edıyorlar sonra kızın ona sarıldığını falan gördüm.
Hatırlıyor tabiki hepsini :işsiz::işsiz: ya da varsayalım ki hatırlamıyor bu kızlarla flört ettiği gerçeğini değiştirmez. Siz bu durumda ne yapacaksınız ona karar verin. Ben alkolün insanlara istemediği şeyler yaptırdığına hiçbir zaman inanmadım. İçinde var olan bir şeyi açığa çıkardığını düşünürüm hep.

Ekran almıştım hepsni ama sonra eşim sildi hepsini gördükçe cıldırıyorsun üzülüyorsun valla hatrlamıyorm diyp sildi hep :KK43: ama o paylasan bayanı bulup eski paylaşmlarından durumlarından alabilirm belki konuşsam
Ne kadan da düşünceli bir eş, bak seni düşünüyor.. Kıyamam yaa jdjfdj😂

Ekran almıştım hepsni ama sonra eşim sildi hepsini gördükçe cıldırıyorsun üzülüyorsun valla hatrlamıyorm diyp sildi hep :KK43: ama o paylasan bayanı bulup eski paylaşmlarından durumlarından alabilirm belki konuşsam
Yalan söylüyor ne demek hatırlamamak. Zil zurna sarhoş mu olmuş 2 çocuklu evli adam? Bu da çok yanlış. Ama suna emin ol bu ilk yanlışı değil, yoksa görmezdin. Sakın daha cocuk yapma. Evliliğiniz Malesef bitme noktasına gelmiş Artık uzatmaları oynuyorsunuz

Merhabalar kızlar ben 27 yaşındayım 6 senelik evliyim 5 yaşında oğlum var ve 3.5 aylık hamileyim şuan . Eşim cumartesi akşamı arkadaşlarıyla dışarı cıkmak için benden izin istedi ben ilk yok diycektim sonra cocukta evli diye eşim sürekli çağrıyor gitmiyorum ayıp oluyor dedi muhabbet faln edicez dedi . Bende tamm dedim çünkü eşim beni hiç aldatmadı yani güwendim. Sonra bunlar clube gitmişler 3 erkek .telefonda pek çekmıyen bir yer bana ilk clup diyince cıldrdm erken gelıcem dedi bana resim galan atıyordu sonra dayanamadm gel artk demeye başladım ama ulaşamıyorum da sonra bana attığı resimlerde clubu buldum sonra etiketleyen kişileri buldum ve öyle bişey ki hemn arka masalarındaki biri stori ayarken ful onları çekmiş ve eşimin yannda bir kız dans edıyorlar sonra kızın ona sarıldığını falan gördüm. Ama bunları eşime göstermeme rağmen ayrılmak istememe rağmen valla hatrlamıyorum dedi . Hc hatrlamıyorum diyo yani ve ben gözümü kapattığım gibi bu kızla sarılması falan benim gözümün önünden gitmiyor asla uyuyamıyorum ben 81 kilo iken 2 günde 78 kiloya düştüm ve asla yemek yıyemıyorum asla onunla konuşmak istemıyorum ama hatırlamıyorum çok pişmanım Allah belamı verseydi de gitmeseydim diyo ben ne yapıcam kızlar kimseye de anlatamıyorum derdimi ama kafayı yıcem valla asla gözümün önünden gitmyor ya :KK43: bu arada bizim evliliğimz de cok güzl bi evlilikti hc bi sorunumda yoktu nasl böyle bişey yapar bilmıyorum bi yanım ayrılmak istıyor cekip gitmek istıyor ama bi yanm bunu yapamıyor ya neden :KK43:
Su kadar stalk yeteneği olan kadını aldatmıs ,gitmeden yürek yedi herhlde.
Cabana saglık ablacım ama hatırlıyor kesin.Ama muhtemelen gitmek istemeyen yanınızı dinleyeceksiniz.
O zman artık stalklamayın kocanızı.Yazık yani bosa caba.

Gercekse de kusura bakma,bana gecmedi. Esim bir kizla takildi derken bile aldatilan cocuklu bir anne gibi degilde konuyla dalga gecen genc bir kiz gibisin :)
Ben hayatımda böyle bişey ne gördüm ne yaşadm ne yapıcağımı neyi nasl yazıcagımı bile bilmiyorum ksura bakmayın ama gercek :( ben 15 yaşından beri eşimleym 6 senedir evliyim çok zorluklarla ve yoklukla evlendik yani hc beklemediğim bişey olduğu için hc bılmediğim bişey olduğu için buraya bu sekılde yazmak sormak istedim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X