- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
- Konu Sahibi Melisa_Nur
-
Annenin evine alışmadıBahane degil ey insan oglu annemin evine alisti tamammi o yuzden ona kucuk geliyor
Biz sinirlerimizi aldırdık burdaki tüm yorum yazanlar. Bi senin sinirlerin varYeter artik cok oldun sen adabimi bozma benim sinirimin haddi var
25 yasindayimKaç yaşındasınız? Acaba yaşınız çok mu ufak merak ettim. Çocuk sizin çocuğunuz, oraya alıştı o yüzden orada kalıyor diye birşey yok. Çocuğunuzu yine ara ara anneanneye götürebilirsiniz ama sizin anne, baba, çocuktan oluşan bir aile olduğunuzu ve o 1+1 evin kendi evi olduğunu anlatmanız lazım ona. Kafasını karıştıran, böyle olmasına sebep olan sizsiniz, düzeltmek de sizin yapacağınız şey.
Hayir ogle degil cunki bazen ben annemlere gidiyorum annem baska yere gidiyor evde olmuyor cocuk o kadar da takmiyor kafaya yaniAnnenin evine alışmadı
Konu ev değil anlamıyor musun
Annene alıştı Annenin Anneliğine
Annenlere bazen mi gidiyorsun ?Hayir ogle degil cunki bazen ben annemlere gidiyorum annem baska yere gidiyor evde olmuyor cocuk o kadar da takmiyor kafaya yani
Bazen gidiyorum demiyorum diyorum annemlerde olunca bazen annem evden gidiyor yalnis yazabilirim turk degilim dedim yaAnnenlere bazen mi gidiyorsun ?
Hergün oradayım demiştin de
Tamam anladım kusuruma bakmaBazen gidiyorum demiyorum diyorum annemlerde olunca bazen annem evden gidiyor yalnis yazabilirim turk degilim dedim ya
Uşağa istediklerini alıb, instagrama şekil qoymaqla ana olunmur. Daxmada da qalsan uşağın senin yanında qalmalıydı başqasının yox. Anan sene kömek ola biler çetin günler keçirtdiyivi deyirsen. Ama 1otaqlı evde de qalsan uşağıvı başqa yerde nece qoya bilirsen? Uşaq elbette senin yanında qalmaq istemez.Savunan savunmus anlayan anlamis siz kendi tarafinizdan konusun. Ben cocuguma her sey aliyorum her yere gezmeyede goturuyorum cok sukur fotigraflari da telefonumda cok. Instagram adresimi vereyim girio bakarsiniz ben cocugumu nasil seviyorum gereksiz yorumlari kendinize saklayin
Evet ben yalnis yaziyorumTamam anladım kusuruma bakma
Şimdi bazen’i doğru yerde kullanmışsın bak
Ayyy nasıl güzel yazdın sen öyle. Tekrar tekrar okucam. Hatta dur kaydedeyim. Sen hep böyle yazsanaUşağa istediklerini alıb, instagrama şekil qoymaqla ana olunmur. Daxmada da qalsan uşağın senin yanında qalmalıydı başqasının yox. Anan sene kömek ola biler çetin günler keçirtdiyivi deyirsen. Ama 1otaqlı evde de qalsan uşağıvı başqa yerde nece qoya bilirsen? Uşaq elbette senin yanında qalmaq istemez.
Uşağa istediklerini alıb, instagrama şekil qoymaqla ana olunmur. Daxmada da qalsan uşağın senin yanında qalmalıydı başqasının yox. Anan sene kömek ola biler çetin günler keçirtdiyivi deyirsen. Ama 1otaqlı evde de qalsan uşağıvı başqa yerde nece qoya bilirsen? Uşaq elbette senin yanında qalmaq istemez.
Evet yaaa muhteşem dimi ?Ayyy nasıl güzel yazdın sen öyle. Tekrar tekrar okucam. Hatta dur kaydedeyim. Sen hep böyle yazsana❤
KesinlikleEvet yaaa muhteşem dimi ?
Azerisen sen? Bayaqdan oz dilinde yaz basa salim men turkce cox yaza bilmirem ele deyil eslinde men mecburluqdan anama qoymusdum oda hemiselik yox. Cunki kirayede qalirdim deye yemek falan olmurdu ancaq onsuzda sonradan yoldasim basqa olkeye getdi il yarim qaldi orda sonra basqa sehere getdi yeniki ancaq orda burda oldu ona gore mecbur mende usagimla atamin anamin yaninda qaldimUşağa istediklerini alıb, instagrama şekil qoymaqla ana olunmur. Daxmada da qalsan uşağın senin yanında qalmalıydı başqasının yox. Anan sene kömek ola biler çetin günler keçirtdiyivi deyirsen. Ama 1otaqlı evde de qalsan uşağıvı başqa yerde nece qoya bilirsen? Uşaq elbette senin yanında qalmaq istemez.
Seni şikayet ettim mükemmel anneAllah bildigi gibi etsin artik sinir koymadiniz bende kitmisiniz siz delimisiniz ne dilde anlatayim ben daha
Ya canım baksana ikide bir türk değilim yalnış yazabilirim falan diyor ben de anladığı dilden konuşayım dedim. Bakalım şimdi nolacak?Ayyy nasıl güzel yazdın sen öyle. Tekrar tekrar okucam. Hatta dur kaydedeyim. Sen hep böyle yazsana❤
SagolSeni şikayet ettim mükemmel anne
Men anladigim dilden danisiram ama anlayan anlamir bayaqdan sinir pozunca deki azeriyemYa canım baksana ikide bir türk değilim yalnış yazabilirim falan diyor ben de anladığı dilden konuşayım dedim. Bakalım şimdi nolacak?
Sen instagramını qoyduqdan sonra anladım dememişdin Azerbaycanlı olduğunu. Atanın ananın yanında qala bilersen burda qebahet birşey yoxdu. Sonra yoldaşın geldi sen niye uşağı ananın atanın yanında qoyub tek geldin yoldaşıvın yanına? Ev kirayədi balacadı behanedi. Mene ele gelir demediyin nese varAzerisen sen? Bayaqdan oz dilinde yaz basa salim men turkce cox yaza bilmirem ele deyil eslinde men mecburluqdan anama qoymusdum oda hemiselik yox. Cunki kirayede qalirdim deye yemek falan olmurdu ancaq onsuzda sonradan yoldasim basqa olkeye getdi il yarim qaldi orda sonra basqa sehere getdi yeniki ancaq orda burda oldu ona gore mecbur mende usagimla atamin anamin yaninda qaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?