Esim cocuga karsi neden soguk?

25 yasindayim

Uşağa istediklerini alıb, instagrama şekil qoymaqla ana olunmur. Daxmada da qalsan uşağın senin yanında qalmalıydı başqasının yox. Anan sene kömek ola biler çetin günler keçirtdiyivi deyirsen. Ama 1otaqlı evde de qalsan uşağıvı başqa yerde nece qoya bilirsen? Uşaq elbette senin yanında qalmaq istemez.

Ayyy nasıl güzel yazdın sen öyle. Tekrar tekrar okucam. Hatta dur kaydedeyim. Sen hep böyle yazsana

Azerisen sen? Bayaqdan oz dilinde yaz basa salim men turkce cox yaza bilmirem ele deyil eslinde men mecburluqdan anama qoymusdum oda hemiselik yox. Cunki kirayede qalirdim deye yemek falan olmurdu ancaq onsuzda sonradan yoldasim basqa olkeye getdi il yarim qaldi orda sonra basqa sehere getdi yeniki ancaq orda burda oldu ona gore mecbur mende usagimla atamin anamin yaninda qaldim

Ayyy nasıl güzel yazdın sen öyle. Tekrar tekrar okucam. Hatta dur kaydedeyim. Sen hep böyle yazsana❤
Ya canım baksana ikide bir türk değilim yalnış yazabilirim falan diyor ben de anladığı dilden konuşayım dedim. Bakalım şimdi nolacak?

Sen instagramını qoyduqdan sonra anladım dememişdin Azerbaycanlı olduğunu. Atanın ananın yanında qala bilersen burda qebahet birşey yoxdu. Sonra yoldaşın geldi sen niye uşağı ananın atanın yanında qoyub tek geldin yoldaşıvın yanına? Ev kirayədi balacadı behanedi. Mene ele gelir demediyin nese var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…