Esim cocuga karsi neden soguk?

Çok ilginç bir konu ev küçük diye annende kalması mantıksız zaten. Herkesin evi yok kirada yaşayan çok aile var ama sizin ilişkileriniz olmamış ki babasını da çok suçlamamak lazım anne gibi olmuyor maalesef babalar sizin çocuğunuzu ağlasa da yemede içmese de yanınıza almanız lazım alışacak mecbur baştan yanlış olmuş

Tek tek bastan noktasina kadar yazabilirim sadece uzun olacak diye kisa kesip yazdim ancak anlamadiniz problem degil oz dilimde yaza bilerem anlamazsaniz problem sizin

Menim hekayem uzun ve qarisiqdi men yaza bilerem belke onda her sey basqa cur anlasilar ancaq uzun yazmaq istemedim. Birazda belke qarisiq yazdim deye kimse anlamadi

Yox bilirsiz tesevvur edinki usagim 2 yasa qeder demek olar duzgun ata uzu gormedi umumiyetle. Sonra gelennen sonra kiraye tutdu yasadiq ondada eynen bele prablem yasandi usagi apardiq gelmedi bezen gedirdi qalirdi bezen anamla qalirdi yeni bele dolasiq yasamaga mecbur qaldim. Sonra kirayeden cixib bezen yoldasimda gelib anamgilde qaldi bir muddet anamgilde bir muddet kirayede bir az kendde anasigilde. Ona gore deyiremki yoldasim bir duzen qurmadi ki qalaq

İndi başa düşdüm. Ama sen bele demediyinçün ev kirayedi balacadı falan dedin millet ona göre sene bele davrandı, özünü düzgün açıqlamadın üstüne birde camaata beddua eledin kobud danışdın sehv senindi yeqin üzr istiyersen burdaki bütün kobud verdiyin cavablara göre. Bu bir qırağa.
Uşağın düzeni olmadığı üçün psixologiyası pozulub anana öyreşib. Eviniz ne qədər balacadı bilmirem ama anan uşağı götürüb gelsin kiraye qaldığınız evde qalsın sizinle bir neçe gün. Uşağa da deyin ki o evi satdı nene. Hamımız burda qalaciyiq. Uşaq eve ve size öyreşdikden sonra anan çıxıb geder

Çok genç anne olmuşsun, 20 yaşında çocuğunu kucağına almışsın. Deneyimsizlikten, bilmemekten ya da mecbur olduğundan annene bırakmışsın anlıyorum seni. Ama çocuğun suçu değil hiçbiri, öyle düşün. Artık büyümüşsün, yetişkin bir kadınsın, annesin. Çocuğunu iyi tanı, aşırı zorlamadan ağlatıp travma haline getirmeden ilgisini kendi evinize çekmeniz gerek. İleride pişman olacaksın aksi takdirde...

Bize de anlatır mısınız

Men niye uzr isteyim basdan yazdimki ola hiler sehv yaziram men turk deyilem ama anlamadilar neyse. Anamda gelib bizle qalmir is orasidi. gelib qalsa asan olar birden bire burdan qoparib tamam ferqli yere aparib oyretmek cetindi hem usaga hem mene ancaq anam gelmir

Bu arada konudan uzaklaştık, mesele eşin gerçekten. Eşin çocuğa soğuksa bana kalırsa defolup gidebilir, çocuğundan uzak kaldı diye soğuyacak adamdan ne baba olur ne koca. Önüne bak çocuğuna sahip çık.

Cok sagol gercekten anlayisa ihtiyacim vardi evet cok genc anne oldum deneyimim hic olmadi maalesef insallah her sey yapacagim duzelmesi icin

Neden oyle anlamiyorum. Garip yani yaninda olunca oynar gezdirir her sey alir hayal kurar cocuk icin onu bunu alalim diye ama annemde kaldigi surece pek ilgilenmez

Anlamadılar yox anlata bilmedin. Neyse özün bilersen üzr istemirsen isteme.
Anan uşağıvın yaxşılığını istiyirse gelib qalar. Uşağa da orda qaldığı müddetde beynine yeritmeye çalışar ki senin evin ananın atanın yanıdı. Hemde götürüb uşağı gelin bir iki gün ağlıyıb diyanacaqda uşağın ağlıynan oturub durmıyacaqsızki. Ora nece öyreşibse evivize de ele öyreşecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…