Esim cocuga karsi neden soguk?

Keşke herkes anne olmasa

Ben hep yanindaydim zaten. Tamam kirada kaldim ama sabah annemlere geliyorum aksam gidiyorum banada zor kim boyle yasamak isterki

Ben herkese kocamdan arzu etmedim sadece. Elestirmek baska siz hepiniz ben tekim noluyor? Ben belkide biseyleri eksik anlatmis olabilirm yada yalnis anlatiyorum belkide cunki herkesin yazdigina bakarsak cogusu anlamamis
Sen dedin ki
Evimiz küçük olduğu için 5 yıldır çocuğuma annem bakıyor çocuğum bizden ayrı orada yaşıyor.
(Bu bize saçma geldi evle çocuğun ne ilgisi var)
Çocuk büyümüş etmiş şimdi yine ev küçük olduğu için bakmadığınız çocuğunuzu aynı eve getirmek istiyorsunuz???

Sonra dedin ki kaynvlde çocuk diye diye başımı ütüledi sonra bende yaptım ama bakmadı dedin
(Bu bize saçma geldi sen çocuğu kv için mi yaptın?
Çocuk İstediği için bakmak zorunda olmak sadece anne babaya mahsustur) ki bu bir zorunluluk olamaz. Evlat çünkü..

Bu kadar hasretle beklediğiniz çocuğu anneniz büyütüyor. baya hasret çekmişiniz hımm ok tamam

Sen kocana kaynanana suç atıp vicdan rahatlatacağına kendine dön bak önce.
Kaynanası bakmamış. O mu doğurdu da baksın.
Yaparken iyi çocuğu tabi ama bakıma gelince ev küçük kira bla bla bla.
Kusura bakmayacaksın sende normal değilsin.
Çocuğun mutluluğu yuvasıdır. EVİN METREKARESİ DEĞİL.
Sen o evi çocuğuna yuva yapmadıysan sorun sende.
Tek göz tuvaleti olmayan yerde kalırım yine evladımı bırakmam.
Şartlar falan olayı hikayesi bu işin.
Ne aileler görüyorum iş icabı oturacak koltuğu değil kilimi yok ama çocuklarını eteğinden ayırmayan.
Çok sinirim bozuldu bu konuya!!

Hayir ben 5 yildir annem bakiyor demedim iyice okuyun 5 yasinda dedim 5 ay dedim yil degil. 5 aydir annemde dedim ustelik kendimde yanindayim her gun gidip geliyorum. Kayinvalidem icin degil iki yil cocuk hasreti cektim diye istedim cocuk. Sadece diyorumki kv o kadar istediki bende dogunca biraz yardimci olur dedim her kesde oyle oluyor ilk cocugumdu cok seyi anlamiyordum cocuk bakmak icin o yuzden

Sinirin bozulduysa kapi orada yeter size bisey yazmayacagim cunki sizde benim sinirimi bozdunuz anlamadan

Hmm peki Anladım yanlış anlamışız demek ki

Sinirin bozulduysa kapi orada yeter size bisey yazmayacagim cunki sizde benim sinirimi bozdunuz anlamadan

Yazmayacaktın o zaman. Bizde senin gibilerin var olduğunu bilmek istemiyoruz.
Tabi açarken şunu bekledin herkes kocana saydıracak, tüüü rezil nasıl çocuğunu sevmez diyecek sende burdan aldığın gazla vicdanını rahatlatacaktın. Yok yaa.
Keşke Türkiye de olsaydın da ben seni bi şikayet etseydim yere göğe.

Evet iyle bende anliyorum Ama istemeden de olsa alisti ben ne yapabilirim
Benim kardesimle aram bir yas.ben daha bebekken kardesim dogup annem ilgisini ona kaydirdigi icin mecburen, ben annemden daha cok babaanneme duskundum.annem umrumda bile degildi.
onunla yatar kalkar onun arkasindan aglardim.bir gun bi akraba anneme kizip neden cocuguna sahip cikmiyorsun deyince akli basina gelmis.beni zorla eve goturerek kendi evimize alistirdi.sonradan anneme asiri baglandim normal bir anne kiz iliskimiz basladi.
Siz de hemen cocugu zorla eve getirerek baslayin annesinin siz oldugunu ogrensin kisa zamanda alisir zaten.zamanla babayla da iliskisi duzelir ama once siz duzeltin cocugunuzla aranizi.

Ben hep yanindaydim zaten. Tamam kirada kaldim ama sabah annemlere geliyorum aksam gidiyorum banada zor kim boyle yasamak isterki
Şimdiye kadar oymuş buymuş. O bakmamış veya bu bakmış. Sizin gücünüz yetmemiş bişeylere vs vs. Ama şimdiden sonrası elinizde. O zaman şimdi bişeyler yapmaya, hayatınızı evladınızla doldurmaya çalışın.
Yurtdışı evlerini tahmin ediyorum ve abim de hollandada. Onlarda 1+1 evde kaldılar kirada ve 2 çocukla. Ayrıca abim pedagog. Ama hiç şikayet ettiklerini duymadım.
Anlatırlarken oradaki evler hep böyle. Zaten geneli kira dediğini biliyorum.
Şimdi bişeyler yapabilirsiniz ve yapın.
Siz annesiniz...

Sen kimsin ya hayal gucun bayagi genismis hadi gule gule galiba senin aklin oraya kadar erisiyorki bunlari beklemissin benden

Yaaaa bu kadın yalancıııııı kayınvalide başımı ütüledi çocuk çocuk diye bende yaptım dedi
Ahmakmisin sen ben o anlamda demedim iyice okuyun acikladim ben
Velhasıl senin akıl gidip geliyor . Tedavi ol

Son düzenleme:
Tamam tesekkur ederim gercekten cok tauzuluyorum eve gidip agliyorum neden boyle diye. Tamam ben alistirdim belki anneme ama mecburluktan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…