Esim cocuga karsi neden soguk?

Kimese agir konustuysam ozur dilerim. Beni anlamadiniz bende pek iyi anlatamadim galiba o yuzden. Sinirlerim bozuldu her kes ustume gelince daha kotu oldum. Dalga gecilmek agir laflar iyi bisey degil tabiki. Bugun gaza geldim insaallah oglumu goturecegim ne olur olsun alistirmaya bakacagim. Ancak esimin meselesini nasil anlayayim artik onu bilmiyorum

Uzrumu istedim men. Anamin xasiyeti cetindi gelmiyecek bilirem ona gore mecbur her seyi cetinde olsa men edecem. Ozum bir yana usaga gore de deyiremki onada bir anda qoparmaq cetin olacaq amma anam gelseydi yavas yavas duzelerdi

Bize de anlatır mısınız ☺
Limonsuzum, olay ev kira ya da küçük falan değil. Çocuk 2 sene baba yüzü görmemiş adam gitmiş başka yerlerde çalışmış. Konu sahibi de annesindr kalmış çocuğuyla. Sonra baba gelmiş gene düzen kurulmamış bi müddet hep beraber kızın annesinde bi müddet köyde kv yanında oturmuşlar çocuğun düzeni allak bullak olmuş. Tekrar dönmüşler kızın annesinin evine çocuk oraya alışmış. Bunlar da bazen çocuğu orda bırakıp dönmüşler çocuk artık oraya iyice alıştığı için ordan kopmak istemiyor.

Sehvini qebul edib üzr istemek böyüklükdür. Düz eledin

Uzrumu istedim men. Anamin xasiyeti cetindi gelmiyecek bilirem ona gore mecbur her seyi cetinde olsa men edecem. Ozum bir yana usaga gore de deyiremki onada bir anda qoparmaq cetin olacaq amma anam gelseydi yavas yavas duzelerdi
Sene de uşağa da çetin olacaq ama bu uşaqdı bu yaşlarda ede bilmesen sonra heç ede bilməyəcəksən. Mecbur getir bir müddet çetinlik çekeceksiz sonra öyreşersen.
Burda biri yazmışdı cavab yazmadın. Yoldaşın uşağın doğma atasıdı?

Elbette dogmadi gormemisem yeqin

Bir seyde varki anam bizle qalsa mence ondada cetin olar yene gozu alisacaq anama gedende agliyacaq. Yoldasima demisen bir nece gun getme ise usagi alisdiraq
Yox, düzeninizi pozmayın çünki sonra ata işe gedende de uşaq ağlayacaq dalıyca. Qoy birdefelik bilsin düzenini

Yox, düzeninizi pozmayın çünki sonra ata işe gedende de uşaq ağlayacaq dalıyca. Qoy birdefelik bilsin düzenini
Bes nece edek tek basina menle getmir deyir atam gelsin onunla gedir. Cunki atasi maqazine gedir nese alir ondada ona oyresirki gunde buna nese alinsin

Menim hekayem uzun ve qarisiqdi men yaza bilerem belke onda her sey basqa cur anlasilar ancaq uzun yazmaq istemedim. Birazda belke qarisiq yazdim deye kimse anlamadi
Evet sadece yazdıklarınızı okuduğumuz için normal olarak herkes ona göre yorum yapar. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez doğrudur Allah yardımcın olsun inşallah ❤

Hayır eşi yurt dışındayken annesiyle kalsa bile eşi dönünce neden kendi dönüp de çocuğu annesinde bırakmış? Bir de eşim bağ kuramadı diyor. Kuramaz tabi. Erkekler bizim gibi değil. Adam yine de çocuğum için çalışıyorum diyor babalık bilinci sorumluluğu var yani. Ne saçma şey ya yok eşim gitti yok kayınvalidem yanımda olmadı ve bunlar çocuğundan vazgeçmeye bahane mi? Suriyeliler tek göz odada 9 çocukla yaşıyor mekan küçük diye onlar da sokağa atsın o zaman?

Sadece torun istiyorum diye boşboğazlık etmiş ama torun istiyorum demek sen doğur ben bakacağım demek değil ki siz niye böyle anladınız bu lafı?

Peki annemde kalmamin sucu ne sorun bakalim. Esim onceden aile olup bize baksaydi ne ben ne cocuk baska yere alismazdik
Hahahah başka yere alışmak ne demek ya?! Doğduğumdan beri baba evine alışığım diye evlenmeyelim de o zaman, bana ne ben buraya alıştım evlenmiycem başka eve gitmiycem diyelim. Şaka mısınız?

Bes nece edek tek basina menle getmir deyir atam gelsin onunla gedir. Cunki atasi maqazine gedir nese alir ondada ona oyresirki gunde buna nese alinsin
Yoldaşıvın neçe yaşı var? Başa düşmüreme uşağın her didiyiyle oturub durmaq olmaz ki. Uşaqdıda bu ağlıyar da nese istiyer de. Her dediyini elemiyin sonra bele çetinlik çekersiz

Esimin aileside boyle babasi yok ama annesi de cocuklarina bakmaz umrunda degil sanki tipleri bu cok uzuluyorum bu halde. Gercekten kira evimiz kucuk yani ben bile daraliyorum cocugu kinayamiyorum bu halde
Eviniz küçük olsun ne var ki bunda çocuk şartlar neyse ona alışarak büyümeli çocuk için önemli olan anne baba sevgisi, ilgisi kucağınıza alıp oynamanız ce' e yapmanız için 100 metre kare ev olmasına gerek yok ki ev büyük değilse en fazla bisiklet süremez koşturamaz ama 3 metre kare yerde mi yok oynayacağı küçükten kasıt anlayamadım ben bu bir bahane çocuk anne baba ilgisine alıştıktan sonra büyük evi bırakın dibinden ayrılmaz. Eviniz kaç metre kare gerçekten merak ettim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…