Esim cocuga karsi neden soguk?

Kız sen Azeri misin dili mi biliyorsun ne cevherler var sende de he çizim dil

baktım türkçede kendini ifade etmekte zorlanıyor bizim dile geçtim bende
Azeri miymiş ama gayet güzel anlatmış aslında konuda kendisini anladım ben evin küçüklüğü bir bahane ki kışın küçücük odaya sığıp kardeşlerimizle oynamış büyümüş bebeleriz biz keşke yine herkes bir odada da dursa da muhabbetler olsa şimdi herkes farklı odada evler büyüdü de noldu

Benim ailem 3 odalı bir apartman evinde kalıyordu tüm kardeşler hepsi evli hepsi çocuklu. Biz 3 çocuklu bir aile olarak 1odada büyüdük. Bide musmutlu çocuklardık ya yokluk nedir bilmiyorduk ki
Tek çocuk nasıl bir eve sığmaz ki

Yok kötü olmayın bugün ağlar yarın ağlar evine alışır siz evinize getirin yavrunuzu ileride babasıyla aralarında soğuk bağ oluşur bu sefer eşiniz de çocuksuz rahatlığa alışmış küçük bir göz oda olsun sizin sevginizle aile ortamında büyüsün

Cocuga neden secenek sundugunuzu anlamadim,
Cocuk sizinse sizin evinizde sizinle kalacak, baska alternatif yok ki.

Hayatimin en zor donemlerinden biri 2 cocukla 1+1 evde kaldigim donemdir saniyorum ki, 4 ay falan zorunlu kalmistim. O yuzden anliyorum zordur ama cok daha zor hayatlar var, bazen buna sukretmek gerekir.
Gun icinde disariya cikacaksiniz park olur, yuruyus olur, boyle enerjisini atacak. Evdeyken de tv saati belirlersiniz, oyuncak falan da alirsiniz. Banyo saati, kitap okuma saati vs vs derken gunu doldurursunuz.

Ayrica 5 yasinda, okula gitmiyor mu?

Bizim evimiz yok ki hep kiralarda surunuyoruz kac yildir

Olmasin, evi kira olan herkes cocugunu baskasina baktirsa Turkiye cok acaip bir yer olurdu.

Cok acaip bir kafadasiniz, su bahane gecerli mi sizce cocugunuzu atmak icin ? Anne babaniz, etrafinizdakiler bu ne yahu demiyor mu? Akli basinda kimse yok mu etrafinizda?

Evin küçük olması çocuk yetiştirmeye engel değil. Kira demişsiniz, siz sanıyor musunuz ki herkesin kendi evi var.

Ama maddi koşulların yeterli olmaması çocuk sahibi olmak için bir engel, evet. Bu durumda da maddi koşullar düzelene kadar çocuk sahibi olmamak gerekiyor.

Kayınvalideniz ne size ne çocuğunuza bakmak zorunda değil. Yardımcı olsa büyüklük etmiş olurdu. Ama başkalarının lafıyla çocuk sahibi olunmaz zaten. Maddi koşullar yeterli mi, anne ve babanın çalışma saatleri uygun mu, gerekirse bakıcı vs. ayarlanabilecek mi, önce bunlar değerlendirilir sonra çocuk sahibi olma kararı verilir.

Çocuğunuza anneniz bakıyorsa bile akşam alıp evinize gitmeliydiniz. Çocuğunuz gece yatağında yatmalıydı. İzin günlerinizi evinizde geçirmeliydiniz. Böylece çocuğunuz sadece annesi işe giderken anneannede kalacağının farkına varmalıydı. Gerekirse bunun için evinizi annenize yakın bir yerden tutmalıydınız.

Eşiniz zaten apayrı bir olay. İnsan çocuğunu nasıl görmek istemez? Keşke sorumluluk almayacak birinden çocuk sahibi olmasaydınız.

Buradaki yorumlara kızıyorsunuz ama çocuğunuza nasıl zarar verdiğinizin farkında değilsiniz anne-baba olarak.

Bence boşanın, annenizin yanına taşının. Bu saatten sonra ancak böyle yoluna girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…