- 23 Ocak 2016
- 35.158
- 51.095
- 598
- Konu Sahibi Melisa_Nur
-
Ben aynı konuda değil miyim dil nasıl değişti birden bi tane yorum yaptım dil değiştiYox, düzeninizi pozmayın çünki sonra ata işe gedende de uşaq ağlayacaq dalıyca. Qoy birdefelik bilsin düzenini
Kız sen Azeri misin dili mi biliyorsun ne cevherler var sende de he çizim dilİndi başa düşdüm. Ama sen bele demediyinçün ev kirayedi balacadı falan dedin millet ona göre sene bele davrandı, özünü düzgün açıqlamadın üstüne birde camaata beddua eledin kobud danışdın sehv senindi yeqin üzr istiyersen burdaki bütün kobud verdiyin cavablara göre. Bu bir qırağa.
Uşağın düzeni olmadığı üçün psixologiyası pozulub anana öyreşib. Eviniz ne qədər balacadı bilmirem ama anan uşağı götürüb gelsin kiraye qaldığınız evde qalsın sizinle bir neçe gün. Uşağa da deyin ki o evi satdı nene. Hamımız burda qalaciyiq. Uşaq eve ve size öyreşdikden sonra anan çıxıb geder
Ben anlayabilmiremBen aynı konuda değil miyim dil nasıl değişti birden bi tane yorum yaptım dil değişti
Ben aynı konuda değil miyim dil nasıl değişti birden bi tane yorum yaptım dil değişti
Kız ben Azerbaycanlıyım ya. Unuttun mu senle bizim topikte konuşmuştukKız sen Azeri misin dili mi biliyorsun ne cevherler var sende de he çizim dil
Azeri miymiş ama gayet güzel anlatmış aslında konuda kendisini anladım ben evin küçüklüğü bir bahane ki kışın küçücük odaya sığıp kardeşlerimizle oynamış büyümüş bebeleriz biz keşke yine herkes bir odada da dursa da muhabbetler olsa şimdi herkes farklı odada evler büyüdü de noldubaktım türkçede kendini ifade etmekte zorlanıyor bizim dile geçtim bende
Hangi topikte çizimde konuştuk biliyorum ama orda Türkçe konuştukKız ben Azerbaycanlıyım ya. Unuttun mu senle bizim topikte konuşmuştuk
Benim ailem 3 odalı bir apartman evinde kalıyordu tüm kardeşler hepsi evli hepsi çocuklu. Biz 3 çocuklu bir aile olarak 1odada büyüdük. Bide musmutlu çocuklardık ya yokluk nedir bilmiyorduk kiAzeri miymiş ama gayet güzel anlatmış aslında konuda kendisini anladım ben evin küçüklüğü bir bahane ki kışın küçücük odaya sığıp kardeşlerimizle oynamış büyümüş bebeleriz biz keşke yine herkes bir odada da dursa da muhabbetler olsa şimdi herkes farklı odada evler büyüdü de noldu
Evet çocuğu evine alıştırın bir ortamda hem baba evlat ilişkisi gelişirBir seyde varki anam bizle qalsa mence ondada cetin olar yene gozu alisacaq anama gedende agliyacaq. Yoldasima demisen bir nece gun getme ise usagi alisdiraq
He yaHangi topikte çizimde konuştuk biliyorum ama orda Türkçe konuştukbir de şarkı sormuştum Azeri hamileler grubunda orda da mı konuştuk yoksa
Şarkı da mı çizimde miHe yaorda. Kız dur geyikten banlancaz şindi
Ağzını hayra aç Allah muhafazaHe yaorda. Kız dur geyikten banlancaz şindi
Yok kötü olmayın bugün ağlar yarın ağlar evine alışır siz evinize getirin yavrunuzu ileride babasıyla aralarında soğuk bağ oluşur bu sefer eşiniz de çocuksuz rahatlığa alışmış küçük bir göz oda olsun sizin sevginizle aile ortamında büyüsünKimese agir konustuysam ozur dilerim. Beni anlamadiniz bende pek iyi anlatamadim galiba o yuzden. Sinirlerim bozuldu her kes ustume gelince daha kotu oldum. Dalga gecilmek agir laflar iyi bisey degil tabiki. Bugun gaza geldim insaallah oglumu goturecegim ne olur olsun alistirmaya bakacagim. Ancak esimin meselesini nasil anlayayim artik onu bilmiyorum
İlk şarkı sormuştun Azeri kızlar hamilelik topiğindeŞarkı da mı çizimde mi
Bana şarkıyı veren sen miydin oğul diye hala dinliyorumİlk şarkı sormuştun Azeri kızlar hamilelik topiğinde
Oğlum. Bendim evet. Mükemmel değil mi yaa amaBana şarkıyı veren sen miydin oğul diye hala dinliyorum
Bizim evimiz yok ki hep kiralarda surunuyoruz kac yildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?