- Konu Sahibi Melisa_Nur
-
Hayir cocuk dogdugunda biz bu kirada degildik esimin koyde evi var annesi falan orda ama annesi ne bana ne cocuga bakmadi o yuzden annemlerde kaldim bana yardim etti cocuga bakmak icin. Gercekten cok kotu gunler gecirdim kim ister cocugu baska yerde kalsin buyusun? Sartlar oyle getirdi iste. Simdi bu kirayi 5 aydi tuttuk hangi kira olursa olsun zaten gelmiyor cocuk alisti
cocuk burda sıkıliyor vs diyor bideO kadar hakaretten ve küfürden uçmuş tabi konu sahibi. Yalnız kızlar ben bir şey fark ettim; benim evim kiraNe yapsam hemen anneme mi bıraksam kızımı yarın çünkü ev kiraaaaaaa gider gelirim,görürüm çocuğu ev kira çünkü
Bu göz odada da olsam çocuğuma kendim bakarım üstelik bende 3 tane var akşama kadar yorgunluktan pertim çıkıyor ama mutluyum çünkü evlatlarım yanımda arada bi kalır hadi neyse ama sizinki hiç normal değilAslinda problemim 2 tane. Oncelikle 5 yasinda oglum var kirada yasiyorum. Aslinda oglum annemlerde kaliyor hem cocukluktan alisti hemde kira evimiz annemlerin evine nispette kucuk. O yuzden cocuk kalamiyor gitmiyor o eve. Ben cocugu eve nasil alistira bilirim artik bizimle kalsin. Eve goturuyorum butun gun nasil oyalaya bilirim aksama kadar oynayamam tabi islerim var. Ikincisi esimle yuz goz oldum. Sanki umrunda degil cocuk. Aylardir annemde zaten "hic umrunda degilmi" diyorum. "Bende cocugum icin calisiyorum" diyor. Her kes calisiyor en azindan yarim saat her gun annemlere gidip orda cocugu gore bilirdi. Ozlemiyormu hic buda dert oldu cok kiriliyorum. Acaba uzak kaldi diyemi boyle yoksa kendimi mi kandiriyorum? Cocugu eve nasil alistiracagim ve esimin yaptigi dert oldu
Kadın haklı ama balım. Bak mesela bende çocuğu anneme vereceğim bugün. Benimde evde işim var ,başka kimsenin yok çünkü. Çocuk sıkılıyor, diğer çocuklar robot çünkü. Ev kira, dediğin gibi herkesin 5+1 tapulu evi var çünkü. Çok ciddi sebepler bunlarcocuk burda sıkıliyor vs diyor bide
ev isi yapmaktan cocukla ilgilenemiyormus ustelik soyledigine gire cocugun bile bunaldigi kucuk evde hergun ne is olabilir yani.
cocukla ilgilenmiyor ve cocuk ilgiyi baska yerlerde buldugu icin eve gelmiyor.
birde kocam soguk diyor sanki kendi cok sıcakmiş gibi.
sey olur ya misafirlige gidersin birinin cocugunu seversin oynarsin aglayinca annesine verirsin
bayaninki de o hesap telefonunda resmi varmis instagrama eklemis bilmem ne gidip 2 sevip mincirip cikip eve geliyor heralde
2 cocukla 18 sene kocasinin birakip yurt disina gittigi rutubetli evde kaynana cilesiyle yasayan
2 cocugunu tek basina alip ankaraya getirip is bulup betonda yer yataginda buyuten yinede of demeyen annem geldi aklima bak yine.
nede huzurluyduk betonda yatarken çunku annemiz vardi.
babamiz gibi bizi birakip gitmemisti
ev kucucuktu betondu sobaliydi 1 dosek 1 yorgana 3 kisi yatardik ama annemiz vardi bize bisey olmazdi.
çocuguna bakmak isteyen anneye olmayan koca olmayan ev olmayan odun komur ust bas vs hepsi vız gelir tirs gider.
bilmem anlatabildim mi.
Kadını haklı bulanlar olmuş. Sözde kaynana evinde yaşıyormuş sonra annesinin evine geçmiş de çocuk ona alışmış. .. Göçebe hayatı yaşarken çocuk yapmak neden? Önce kendi hayatını düzene sokarsın sonra istediğin kadar çocuk yap. Konu sahibinin doğru yaptığı hiçbir şey yok. Çocuk rızkıyla falan gelmez. İşiniz, az çok bir geliriniz, düzenli bir hayatınız olacak. Mahvetmeyin küçük çocukların hayatını, sevişirken korunun bir zahmet.
Bu kadar seri hakaret edebilen, eş zamanlı bed dua edebilen bir insan...
Ciddi sorunlarınız var...
Profesyonel destek/yardım/tedavi (artık ne gerekiyorsa) almadan, çocuğunuzu sakın yanınıza almayın.
ya sormayin mesela benim kaynanam o kadar cocuk istediki tedavi gorurken bile laf soktular bana simdi ayda bir geliyorlar ustune birde 2. yi istiyorlar bende götürüp ustlerine atacagim kizimi gider sever gelir bagrima taş basar evimi temizlerim ne yapayim.Kadın haklı ama balım. Bak mesela bende çocuğu anneme vereceğim bugün. Benimde evde işim var ,başka kimsenin yok çünkü. Çocuk sıkılıyor, diğer çocuklar robot çünkü. Ev kira, dediğin gibi herkesin 5+1 tapulu evi var çünkü. Çok ciddi sebepler bunlar
Şaka bir yana bizim gibi işi gücü bırakıp çocukla aktivite yapan , çocuğu evde oylayan yada çocukla ev işi yapan yemek yapan kadınlar olduğunu düşünemiyor mu acaba? Gerçi çocuktan o kadar kopuk ki alakası yok ebeveynlikle. Bakmamış ki nerden bilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?