Esim cocuga karsi neden soguk?

Esin cocuk olmasa da calisacakti,hatta evlenmese de. Bahane bulmasin simdi.
Evde sıkılırsa sıkılsın, cocugun yeri anne babasinin yanidir.
Esin de gunduz calisir aksam cocuguyla ilgilenir.

millet baksın diye çocuk mu yapılır ya. oturduğun eve misafir gelmiyo mu? misafiri oturtacak yer buluyorsun da çocuğa mı yer yok?

ay bir yerde benim evim yok ben kiradayim anlatamiyormuyum vs yazmis.
zaten cocuguna bakan herkes kendine ait tapulu 5+1 ultra luks evlerde falan oturuyor.
apatman gorevlimiz kendine bile ait olmayan binaya ait 1+1 evde 5 cocuguna da koç gibi bakıyor.
çocuğu kabul edememişsiniz belki bir lohusa sendromu atlatmissini belki baska bazi sorunlardan kaynakli kabullenememissiniz ama bunu kendinize bile itiraf edemiyorsunuz bence.

cocuk burda sıkıliyor vs diyor bide
ev isi yapmaktan cocukla ilgilenemiyormus ustelik soyledigine gire cocugun bile bunaldigi kucuk evde hergun ne is olabilir yani.
cocukla ilgilenmiyor ve cocuk ilgiyi baska yerlerde buldugu icin eve gelmiyor.
birde kocam soguk diyor sanki kendi cok sıcakmiş gibi.
sey olur ya misafirlige gidersin birinin cocugunu seversin oynarsin aglayinca annesine verirsin
bayaninki de o hesap telefonunda resmi varmis instagrama eklemis bilmem ne gidip 2 sevip mincirip cikip eve geliyor heralde

Eskiden tek göz evlerde kac cocuk buyumus. Yani cocuk bu alisir. Ona ait alan yapin. Onun oyuncaklarinin oldugu dolap yatak. Oyalamak icin boyama kitaplari alin mesela. Yani alismiyor vs bahane gibi.

Sobalı evde büyüdüm. Küçükken anneannem yatılı gelince bize yatak kalmazdı, kardeşimle aynı yatakta yatardık. Çok da güzel günlerdi, hiç aman evimiz ne küçük bu evde durmayalım burda daralıyoruz falan diye düşünmedik sizin deyiminizle.
Sizin canınız çocuk bakmak istemiyor.

Bi Bu göz odada da olsam çocuğuma kendim bakarım üstelik bende 3 tane var akşama kadar yorgunluktan pertim çıkıyor ama mutluyum çünkü evlatlarım yanımda arada bi kalır hadi neyse ama sizinki hiç normal değil
Anneniz için mi doğurdunuz ayrıca ev küçük bahanesine sığınmayın bence

Kadın haklı ama balım. Bak mesela bende çocuğu anneme vereceğim bugün. Benimde evde işim var ,başka kimsenin yok çünkü. Çocuk sıkılıyor, diğer çocuklar robot çünkü. Ev kira, dediğin gibi herkesin 5+1 tapulu evi var çünkü. Çok ciddi sebepler bunlar

Şaka bir yana bizim gibi işi gücü bırakıp çocukla aktivite yapan , çocuğu evde oylayan yada çocukla ev işi yapan yemek yapan kadınlar olduğunu düşünemiyor mu acaba? Gerçi çocuktan o kadar kopuk ki alakası yok ebeveynlikle. Bakmamış ki nerden bilsin.

Yemin ederim şaşkınlıktan ağzım açık okudum
Yalnız konu sahibi annenizde hatalı yahu bu çocuk sizin n münasebet buna ben bakıyorum diyememis
Cidden her satırda ayrı şaşırdım nasıl hayatlar yaşıyorsunuz o zavallı yavrunun yaşadığı travmalar dışlanmışlık hissi ileride kendini hiçbir yere ait hissetmemek duygusu bunlar yakasını bırakmayacak bütün bunları nasıl düşünmezsiniz bilmiyorum ya gerçekten o kadar üzüldüm ki sabah sabah

Cocugu es ailesi ev alir kafasi ile yaptiginizi düsünüyorum, ama ispatlayamam. Iste bir sürü kari koca böyle düsüncesizce cocuk dünyaya getiriyor. "Kirada sürünüyordum" lafina da öyle gicik oluyorum ki. Bizde kiradayiz. Bunun cocuk yetistirmekle ne alakasi var ki?! Biri beni aydinlatsin

Annenizin ellerinden öperim gözlerim doldu resmen

Kadını haklı bulanlar olmuş. Sözde kaynana evinde yaşıyormuş sonra annesinin evine geçmiş de çocuk ona alışmış. .. Göçebe hayatı yaşarken çocuk yapmak neden? Önce kendi hayatını düzene sokarsın sonra istediğin kadar çocuk yap. Konu sahibinin doğru yaptığı hiçbir şey yok. Çocuk rızkıyla falan gelmez. İşiniz, az çok bir geliriniz, düzenli bir hayatınız olacak. Mahvetmeyin küçük çocukların hayatını, sevişirken korunun bir zahmet.

Çocuk için 2 sene uğraştığını ve 20 yaşında anne olduğunu söylüyor konu sahibi. Yani muhtemelen 17-18 yaşında evlenmiş olması gerek bunların olabilmesi için.

O yüzden ben hiç şaşırmadım. İnsanın başına hayatını yaşarken çeşitli olaylar gelebilir, zor duruma düşebilir bunu anlayabilirim ama hayatını eline almadan, 17-18 yaşında evlenmek düpedüz cahilliktir. Hem ailesi cahil hem kendisi. Çok görmüyorum yaşananları sadece çocuğa üzülüyorum...

Bu kadar seri hakaret edebilen, eş zamanlı bed dua edebilen bir insan...
Ciddi sorunlarınız var...
Profesyonel destek/yardım/tedavi (artık ne gerekiyorsa) almadan, çocuğunuzu sakın yanınıza almayın.

bu kafayla çocuğu almasın zaten yanına delirir o çocuk annane daha normaldir diye umuyorum .

ya sormayin mesela benim kaynanam o kadar cocuk istediki tedavi gorurken bile laf soktular bana simdi ayda bir geliyorlar ustune birde 2. yi istiyorlar bende götürüp ustlerine atacagim kizimi gider sever gelir bagrima taş basar evimi temizlerim ne yapayim.
e simdi cocugu birakip gelicez kirayada taşınmak gerekir çünku cocugu baskasina birakmak icin şartlarin tam olmasj gerekiyor anlatabildim mi
yoksa ben bakmak istemedigimden degil
onlar cocuk yap dedikleri icin
kocamda işe gidiyor her gün zaten.
işide riskli allah korusun başına bisey gelir falan cocuk orda dursun en iyisi

Yahu adam baba değil zaten ama sen de anne değilsin, kendini masum eşini kötü bilme, aynısısın. İçine düştüğün kötü durumları, maddiyatı, eşini ve ailesini bahane etme. Eşim çocuğa karşı soğuk diyorsun ama sen de öylesin, annenin çocuğuna annelik etmesine izin veriyorsun. Misafir gibi gidip görüyorsun. Anneler 5 yaşındaki çocuklarını öpmeden uyutmaz. Gece kontrol eder hastalanırsa diye. Çocuğunuz da sizdeki sevgi eksikliğinin farkında gelmek istemiyor.

Valla o çocuk sizin çocuğunuz değil, annenizle babanızın çocuğu. Doğurmakla anne olunmuyor hanımefendi. Eşiniz soğuksa siz buuuzzz gibisiniz ki bir çocuk anne şefkatiyle büyümelidir. Şefkat veremeyecekseniz doğurmayacaktınız. Çocuğun psikolojisiyle oynama hakkınız yok. Bir zahmet bahane üretmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…