- 30 Nisan 2019
- 1.230
- 3.459
- 133
- Konu Sahibi Melisa_Nur
-
Kaynanasi bakar sanmis. Bakmamis.Ben hala anlayamadım, sayfa 7deyim. Çocuğu neden annenize bıraktınız?
Neden biri bakmak zorunda ki çocuğa kendisi çalışmıyor zatenKaynanasi bakar sanmis. Bakmamis.
Ev kucukmus.Neden biri bakmak zorunda ki çocuğa kendisi çalışmıyor zaten
Suc bende degil zaten esimin yuzunden annemlerde kalio alisti cunki yurtdisina gitti is icin baska sehire gitti dogru duzgun cocugun yaninda olmadi. Anneside bize bakmadi benle cocukla ilgilenmedi mecburen annemlerde kaldim
dikkat edin soylediklerinize artik yeter bu ne ya ben soru sordum agziniza geleni soyleyin demedim. Kaynana zaten yok gibi o bakmadiysa annem beni disarimi atacakti. Es bakmiyor onlar bakmiyor disaridami kalacaktim delimisiniz siz
Hayir bahane degil bahane olsa ben evimde yatarim zaten cocuk annemde deyip rahatima bakarim ama her gun oluyorum yollarda annemlere gelip gitmekten
Türk değilde ağzımı açtırma demeyi falan biliyo hanfendi keşke bu cigirtkanligini kocana yapsaydin canim uzuldum oglunaAgzimi actirma gozluk takin okuyun insallah yasadigimi yasarsiniz
Konu sahibi banlanmis galiba. Cocugu getirmek icin ne oyuncaklara gerek var bence ne türlü yiyeceklere cocuk annesini istese zaten gelir özler onsuz duramaz üzülerek yazıyorum ki cocuk annesinin yaninda kalmak istemiyor gibi. Evin küçüklüğü hicbir cocuk icin anneden daha kiymetli olamaz çünküM Melisa_Nur burda yardım için konu açmışsın eyvallah. Arkadaşlar da destek olmaya çalışmış. Ama siz bunları görmeyip ha bire evin küçük ve kira olduğundan dem vurmuşsunuz. Bişeyler yaşamış olabilirsiniz ve sıkıntılar çekmişsiniz belliki. Ama herkes kocaman evlerde, mükemmel hayatlar yaşamıyor.
Çocuğunuz adı üstünde çocuk eve götürmek istiyorsanız ki en doğrusu bu, anne baba ile yaşaması gerek. Onun seveceği oyunlar, oyuncaklar veya yiyeceklerle onu eve çekebilirsiniz. Adı üstünde çocuk ve siz bir annesiniz ona sevginizi sonsuz sunmalısınız.
Eş, Kayın validə, kira ve küçük olan ev evde olmamasına bahane olamaz.
Benim evimde küçük ve kendimizin değil ama bebeğimiz yok. Rabbim nasip etse ev falan neki? Onun neşesi ile her yer saray olur.
Bence beddua edip kızmak yerine biraz daha olgun düşünün. Vesselam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?