Esim cocuga karsi neden soguk?

Yalnis yaptim ben konu acmakla belki biri anlar insan gibi bisey yazar dedim ama kimse 8 yildir cektigimi anlamadan bir akil vermedi yazik valla. Ben turk degilim ve tum 8 yilimi ayrintisiyla buraya yazamam. Iki uc tane bisey yazdim hemen atladiniz halbuki gormediginiz taraflari ne cok. Neyse insallah kinayan her kes 8 yildir yasadigimi yasar benim gibi cok seye mecbur kalir!

En büyük hatayı çocuk doğurmakla yaptınız maalesef acı gerçekler

evet yaşamış olabilirsin ama şu an bir evin var ve oğlunu getiremiyorsun. bizden yardım istedin.
buraya kadar her şey normal.
ama neden evde yer yok kiralarda sürünüyorum diye bin kere yazdın? bu durumun çocukla ne ilgisi var?

Bakin anlamamissiniz. Hic anlatmak niyetimde yok. Anlayip anlamadan yazmak ne hos

Babada hormon yok ki cocugu gore gore alisip severdi..uzak kalinca haliyle hayatina devam etmis..cocuga zor olck olsa da evnzde olmali cocuk belki bi sure annenz ds git gel yapablr cocuk eve alisana kadar..

Kıvırıyorsunuz hatta yalan söylüyorsunuz.
Oğluma annem baktı ev küçük olduğu için çocuğum gelmiyor diyorsunuz (5 yaşında çocuk) şimdide Yanımda diyorsunuz .
Afedersiniz siz ne diyorsunuz?
Allahim ya annemde kaliyor diyorum evet ve bende her gun annemin evine geliyorum cocuk icin anladinizmi?kirayi degisecektik zaten biz daha rahat bir ev bulup goturecektik cocugu

H

ayir oyle degil ben eve gidelim degince hayir o ev cok kucuk diyor bana. 5 yasinda anliyor tabiki emzikli degil
Valla biz 3 kardeş 1+1 evde büyüdük. Koltuklarda yatıp kalktık yıllarca. Ne biz başka yere gitmek isterdik, ne annem bizi başkasına bırakırdı. Akşamları çocugunuzu öpüp uyutmadıktan sonra, gece korktuğunda yanında olmadıktan sonra , sabahları çocugunuza Bi kahvaltı hazırlamadıktan sonra misafir gibi her gün gidip görseniz ne olur. Yargılamak istemezdim ama aklım mantığım kabul etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…