- 19 Eylül 2020
- 104
- -376
- 11
- 30
- Konu Sahibi Melisa_Nur
-
Tek bir hakaret bile etmedim . Ettiysem ara bul yaz burayaSeninkisi ne peki hakaret degilmi
Salak kayinvalifem icin yapmadim iyi oku benceBiz eşimle neyin hayalini kuruyoruz biliyo musunuz bebeğimiz olsada ortamızda yatsa .
Ama sen kayınvaliden istediği için ilişkiye girip hamile kaldığın için anlamazsınız benim ne demek istediğimi.
Kocam gibi koca insallah basina gelsin baska bisey demiyorumaaa öyle demeyin kiralarda sürünmüş yıllarca. (çocuğuyla ne alakası varsa bu durumun)
Allah kocanıza sabır versin.
En büyük hatayı çocuk doğurmakla yaptınız maalesef acı gerçeklerYalnis yaptim ben konu acmakla belki biri anlar insan gibi bisey yazar dedim ama kimse 8 yildir cektigimi anlamadan bir akil vermedi yazik valla. Ben turk degilim ve tum 8 yilimi ayrintisiyla buraya yazamam. Iki uc tane bisey yazdim hemen atladiniz halbuki gormediginiz taraflari ne cok. Neyse insallah kinayan her kes 8 yildir yasadigimi yasar benim gibi cok seye mecbur kalir!
Evet annamde ve bende her gun yanindayim anneligimi de yapiyorum sukur atmadim cocugumu benAkıl tutulması yaşıyosun. Çocuğumu her gün görmeye gidiyorum demedin mi sen ? Demek çocuğun orda kalıyor ?
evet yaşamış olabilirsin ama şu an bir evin var ve oğlunu getiremiyorsun. bizden yardım istedin.Yalnis yaptim ben konu acmakla belki biri anlar insan gibi bisey yazar dedim ama kimse 8 yildir cektigimi anlamadan bir akil vermedi yazik valla. Ben turk degilim ve tum 8 yilimi ayrintisiyla buraya yazamam. Iki uc tane bisey yazdim hemen atladiniz halbuki gormediginiz taraflari ne cok. Neyse insallah kinayan her kes 8 yildir yasadigimi yasar benim gibi cok seye mecbur kalir!
Hayir sizi insan sanip yazdim hatam buEn büyük hatayı çocuk doğurmakla yaptınız maalesef acı gerçekler
Bakin anlamamissiniz. Hic anlatmak niyetimde yok. Anlayip anlamadan yazmak ne hosevet yaşamış olabilirsin ama şu an bir evin var ve oğlunu getiremiyorsun. bizden yardım istedin.
buraya kadar her şey normal.
ama neden evde yer yok kiralarda sürünüyorum diye bin kere yazdın? bu durumun çocukla ne ilgisi var?
gelirse boşarım. hem çalışır hem çocuğuma da bakarım.Kocam gibi koca insallah basina gelsin baska bisey demiyorum
Hakaret edicem tabi ben ne yaziyorum siz ne okuyorsunuzNasılsa banlanacam diye yorum yapanlara hakaret ediyosun değişik bi kafa
Bakin demek ki kocamin cokta iyi biri olmadigini kabul ediyorsunuzgelirse boşarım. hem çalışır hem çocuğuma da bakarım.
Allahim ya annemde kaliyor diyorum evet ve bende her gun annemin evine geliyorum cocuk icin anladinizmi?kirayi degisecektik zaten biz daha rahat bir ev bulup goturecektik cocuguKıvırıyorsunuz hatta yalan söylüyorsunuz.
Oğluma annem baktı ev küçük olduğu için çocuğum gelmiyor diyorsunuz (5 yaşında çocuk) şimdide Yanımda diyorsunuz .
Afedersiniz siz ne diyorsunuz?
Valla biz 3 kardeş 1+1 evde büyüdük. Koltuklarda yatıp kalktık yıllarca. Ne biz başka yere gitmek isterdik, ne annem bizi başkasına bırakırdı. Akşamları çocugunuzu öpüp uyutmadıktan sonra, gece korktuğunda yanında olmadıktan sonra , sabahları çocugunuza Bi kahvaltı hazırlamadıktan sonra misafir gibi her gün gidip görseniz ne olur. Yargılamak istemezdim ama aklım mantığım kabul etmiyor.H
ayir oyle degil ben eve gidelim degince hayir o ev cok kucuk diyor bana. 5 yasinda anliyor tabiki emzikli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?