- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.282
- 298
- Konu Sahibi Melisa_Nur
-
konuştukça batmak...
çocuğumun bir sürü fotoğrafı var dedi telefonda
peki çocuğun eğitimi, gelişimi için neler yapıyorsunuz?
Siz sevgiyi böyle birşey mi sanıyorsunuz?Savunan savunmus anlayan anlamis siz kendi tarafinizdan konusun. Ben cocuguma her sey aliyorum her yere gezmeyede goturuyorum cok sukur fotigraflari da telefonumda cok. Instagram adresimi vereyim girio bakarsiniz ben cocugumu nasil seviyorum gereksiz yorumlari kendinize saklayin
bir çocuğun anneyle değil de ananeyle kalmak için ağlaması zaten bunu doğruluyor...İnanmıyorum
Çocuk anneannenin hakkı bu durumda. Bıraksın konu sahibi orda kalsın çocuk. Bu yaştan sonra alıp ne yapacaksa çocuğu. Çocuk annesi olarak anneanneyi görüyordur muhtemelen zaten.
Ne alaka ya sizi gercekten anlamakta zorlaniyorum.benmi yalnis yaziyorum aiz anlamiyorsunuz anlamadimkikonuştukça batmak...
çocuğumun bir sürü fotoğrafı var dedi telefonda
peki çocuğun eğitimi, gelişimi için neler yapıyorsunuz?
Niye bed dua olsun?demek ki sende biliyirsun iyi bisey yasadigimi o zaman anlamadan yorum yapmaSenin anneliğini geçtim ben artık
Ama sen iyi bir anne olamadığın gibi iyi bir insanda değilsin ne yazık ki ..
çok acılar yaşamış çok şeyler çekmişsin senin deyiminle berbat bi kocan berbat bi yaşantın var...Beddua çıktığı yere döner derler orası ayrı mevzu ama neden bunu başkalarınında yaşamasını istiyorsun sen biliyor musun çünkü sen iyi değilsiN..iyi biri değilsin.
Cok tesekkur ederim. Sizde olan adap akildan keske burdakilara bolusture bilseydik. Siz anladiniz benim ne demek istedigimi demek isteyen anlayabilir Allah razi olsunO da annenzn evine gidip gelmkten cekniyor olablr hakli olarak. Işten sonra evnde rahat etmk istyordur. Siz cocgnzu eve getrdgnzde hem esiniz cocugnza aliscak hem de cocuk, anne ve babanin guvenini hissederek zamnla evin fiziksel yapısından cok huzuruyla mutlu olcktr..hemen olmz zamnla olur biraz daha sabredecksnz is size düşüyor gbi gelyor. Ayrica bu tarz ornklerde basta anneanne babaannenin yaninda iyi olan cocuklarda zamnla bircok davrans bozkluk ve ruhsal aclik farkli sekillerde kendini gosteryor ..anneanne babaanne ne kadar iyi baksa da..
telefonunuzda bir sürü fotoğraf olması çocuğunuzu çok sevdiğiniz anlamına gelmiyor.Ne alaka ya sizi gercekten anlamakta zorlaniyorum.benmi yalnis yaziyorum aiz anlamiyorsunuz anlamadimki
Bak sonra da hakaret ediyor diyorsunuz hakarete layiksiniz siz insanda anlamak icin beyin gerek maalesef sizde yokmusFotoğraf çekiyor.Çikolata da alıyorsa tamamdır bu iş ben tav oldum şahsen.
Tamam da biz senin kocanı savunmuyoruz ki çocuğuna bakmadığın için anneliğini eleştiriyoruz..Niye bed dua olsun?demek ki sende biliyirsun iyi bisey yasadigimi o zaman anlamadan yorum yapma
ben de gebelik fotosu koydum geçen o da sayılıyor muFotoğraf çekiyor.Çikolata da alıyorsa tamamdır bu iş ben tav oldum şahsen.
Bunu bende anliyorum siz bilerek sohbeti yalnis yone cekiyorsunuz galiba ben bir tek onu yapiyorum demedim sadece ben cocugumla guzel zamanlar geciriyorum demek istedimtelefonunuzda bir sürü fotoğraf olması çocuğunuzu çok sevdiğiniz anlamına gelmiyor.
çocuğunu çok seven anne ona bir düzen yaratmaya çalışır, çocuğunu şımartmadan eğitir, ayrıca çocuğun kölesi olmaz! ağlıyor diye de her dediği yapılmaz.
ona bir birey gibi yaklaşır, değer verdiğini hissettirir.
ve acı gerçek sizin çocuğunuz annenizi sizi sevdiğinden daha çok seviyor.
Ben herkese kocamdan arzu etmedim sadece. Elestirmek baska siz hepiniz ben tekim noluyor? Ben belkide biseyleri eksik anlatmis olabilirm yada yalnis anlatiyorum belkide cunki herkesin yazdigina bakarsak cogusu anlamamisTamam da biz senin kocanı savunmuyoruz ki çocuğuna bakmadığın için anneliğini eleştiriyoruz..
işte demek ki yeterince geçirmiyorsunuz. geçirseydiniz çocuk sizinle kalırdı. ağlamazdı evde.Bunu bende anliyorum siz bilerek sohbeti yalnis yone cekiyorsunuz galiba ben bir tek onu yapiyorum demedim sadece ben cocugumla guzel zamanlar geciriyorum demek istedim
Tamam canim oyledirEsınızı bırakın önce kendiniz cocugunuzla bag kurmaya bakın cocugunuza karsı siz bile fazla mesafelisiniz bahsederken bile bu bariz anlasılıyor sanki Oz evladınızdan degilde 7 kat elden bahsediyorsunuz
Instagram'da herkes mutlu, herkes çok aşık zaten. Benim gözlemlediğim ise sosyal medyada kim ne eksiklik hissediyorsa onu kapatmak için rol yapiyor( sizin için söylemiyorum).Savunan savunmus anlayan anlamis siz kendi tarafinizdan konusun. Ben cocuguma her sey aliyorum her yere gezmeyede goturuyorum cok sukur fotigraflari da telefonumda cok. Instagram adresimi vereyim girio bakarsiniz ben cocugumu nasil seviyorum gereksiz yorumlari kendinize saklayin
villada da yaşasanız çocuklar gün içerisinde illaki sıkılır. Buna takılmayın bence. Zamanla bir rutin oluşturursunuz. Günde en az yarım saat kaliteli vakit geçirmeye özen gösterin. Uyku oyun yemek işini bir rutine bağlayın zamanla alışır. Yalnız siz de evde sıkılıyormuşsunuz bunu çocuğa yansıtmayın. Bu süreçte siz çocuğun yanında mıydınız ayrı mıydınız?Evet oyle ama soyledigim gibi ev kucuk diye gelmiyor. Yani ben benligimle o evde kalamiyorum daraltiyor ev insani. Ortada kaldim. Tum gun ne yapsam cocukla evde ki cocuk ozlemesin daralmasin
Ben nede ailem turk degil turkiyedede yasamiyoruz. Ustelik ben sucsuzum demiyorum ki ama gercekten sartlar oyle gerektirdigi icin anneme birakmak zorunda kalmistim kucukken. Ben iki yil cocuk hasret cektim goz yasim sel oldu hamileyken 9 ay dusuk tehlikesi gecirdim 9 ay da goz yasiyla gecti. Cok sukur dogdu. Evladi bu kadar cok arzulayan biri neden baskasina biraksin yaInstagram'da herkes mutlu, herkes çok aşık zaten. Benim gözlemlediğim ise sosyal medyada kim ne eksiklik hissediyorsa onu kapatmak için rol yapiyor( sizin için söylemiyorum).
8 senedir Türkiye'de olmanızdan uyrugunuzu tahmin edebiliyorum ayrıca ailecek gelmişsiniz ki anneniz de Türkiye'de . Eşiniz ise Türk sanırım. Siz kendinizi güzel ifade edememissiniz insanlara kızmayın, size bilenmekte haklilar. Baştan sona yanlış bir anlatım olmus. Belki çok küçük yaşta evlenmek zorunda kaldiniz. Bir de türk kadını gerçekten çok cefakar ve fedakar oluyor genellikle. Kendisini ailesine ve özellikle çocuklarına adiyor. O yüzden kültürel bir farkta var burada. Sürekli bir şeylerden şikayetcisiniz. Hep bir beklentiniz var. Bizde bir laf vardır tırnağın varsa başını kasiyacaksin . Başkasından birşey beklemeyin. Çocuğa siz bakmiyorsunuz ama çalışmıyorsunuz da . Sizin de yaptığıniz birşey yok yani bu durumda. Üzgünüm ama biraz da ben ne yaptım veya yapmadım diye düşünmeniz lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?