Esim cocuga karsi neden soguk?

Babada hormon yok ki cocugu gore gore alisip severdi..uzak kalinca haliyle hayatina devam etmis..cocuga zor olck olsa da evnzde olmali cocuk belki bi sure annenz ds git gel yapablr cocuk eve alisana kadar..
Annem gidip gelmiyor iste. Bu benimde aklima geliyor ama annem gelip gitmiyor. Zamanla duzelir biliyorum ama bir anda sokup almak olmaz cocugu

M Melisa_Nur burda yardım için konu açmışsın eyvallah. Arkadaşlar da destek olmaya çalışmış. Ama siz bunları görmeyip ha bire evin küçük ve kira olduğundan dem vurmuşsunuz. Bişeyler yaşamış olabilirsiniz ve sıkıntılar çekmişsiniz belliki. Ama herkes kocaman evlerde, mükemmel hayatlar yaşamıyor.
Çocuğunuz adı üstünde çocuk eve götürmek istiyorsanız ki en doğrusu bu, anne baba ile yaşaması gerek. Onun seveceği oyunlar, oyuncaklar veya yiyeceklerle onu eve çekebilirsiniz. Adı üstünde çocuk ve siz bir annesiniz ona sevginizi sonsuz sunmalısınız.
Eş, Kayın validə, kira ve küçük olan ev evde olmamasına bahane olamaz.
Benim evimde küçük ve kendimizin değil ama bebeğimiz yok. Rabbim nasip etse ev falan neki? Onun neşesi ile her yer saray olur.
Bence beddua edip kızmak yerine biraz daha olgun düşünün. Vesselam

Benim aklim oraya kadar ermiyormu? Kac defa soyledim hatta eve bile goturdum gule konusa ama eve girince agliyor beni eve gotur diye zorla bagirarak durduramam ya. Iyi dillede kalmiyor

Bakin sagolun iyi yazmissiniz en azindan kinamadan. Ancak gercekten durumum zor. Ben kimseye suc atmiyorumki olani yaziyorum. Her kes sucu bana atiyor neden atdin cocugunu diye bende ben atmadim esim ve kayinvalidemin yuzunden mecbur olup bu yola el attim diyorum

Pes ya...
Böyleleri ne diye evlat sahibi olur anlamış değilim. Bazı hayvanlar bile yavrularını kendi ihtiyaçlarını görene kadar yanından ayırmıyor.
Yok eşim gitti, yok annesi bize bakmadı, ben de anneme gittim o bize baksın bilmem ne... Bu ne ya...
Siz bir çocuk yapacak yaşta, akıldasınız ama birilerinden bakım bekliyorsunuz habire.Niye yaptınız bu çocuğu o halde sağa sola bırakacaksanız. Yazık değil mi. Siz de çocuğunuza bakmıyorsunuz, bir bağınız yok. Sadece eşinizi suçlamayın.

Yabancıyım diyorsun beddua ediyorsun.Yabancıyım diyorsun 'salak gerizekalı' gibi küfürler ediyorsun keşke biraz da türkçe anlama kapasitesine sahip olsaymışsın.Yabancılarda çocuğa kayınvalide anne mi bakıyor ben niye görmedim acaba?Sorumluluğunu alamadığın çocuğu yapmasaydın.Eşine gelince madem sana kocalık ve babalık yapmıyor boşan gitsin.Çocuk evin küçüklüğünü bilmez her gün parka diye götür onunla vakit geçir ordan al evine götür.Burada allah sizin başınıza da versin diye yazmışsın.Sen buradaki insanların başına neler geldiğini ne biliyorsun da yazıyosun.Emin ol herkesin derdi seninkinden bin beter.Onların derdinden de sana versin inşallah.Bak bakalım tek bir kişi bile seni savunacak yorumlar yapmış mı?Hayır...Demek ki yanlış olan sensin.O çok ileri zekana bunu sok.

Hepsini okuyamadm kusura bakmayin. Nedeni yazyorsa okumya bulmya calsym. Ama cocuklar cabuk alışırlar. Basta zor olablr ama bi densenz mi acaba
Bugunden deneyecegiz zaten. Esime ise gitme dedim 2 3 gun otur evde cocukla ilgilenelim dedim peki dedi bakalim ne olacak. Ancak esim aylardir ilgilenmediginden sinirlerim bozuldu. Ben en azindan her gun cocugumun yanindayim o isi bahane ediyor. Her kes calisiyor ama cocuklada ilgileniyor

Artik size agzimi yormuyorum bazilari anladi derdimi burda siz hala ne okuyorsunuz

Yukarda dedi ki kv sürekli içocuk istedi bende yaptım ama bakmadı gibi bşy dedi :/

Savunan savunmus anlayan anlamis siz kendi tarafinizdan konusun. Ben cocuguma her sey aliyorum her yere gezmeyede goturuyorum cok sukur fotigraflari da telefonumda cok. Instagram adresimi vereyim girio bakarsiniz ben cocugumu nasil seviyorum gereksiz yorumlari kendinize saklayin

Yukarda dedi ki kv sürekli içocuk istedi bende yaptım ama bakmadı gibi bşy dedi :/
İnanmıyorum
Çocuk anneannenin hakkı bu durumda. Bıraksın konu sahibi orda kalsın çocuk. Bu yaştan sonra alıp ne yapacaksa çocuğu. Çocuk annesi olarak anneanneyi görüyordur muhtemelen zaten.

Evet onu yazmakta maksadim onun icin yaotim degil. Demek istedimki surekli cocuk dedi belkide ben hazir degildim belkide zamaninda doguracaktim ben. O kadar ustlediki bende babaannelik yaoar diye dusundum. Anlamiyorum o torunla ilgilenmiecekse oglu ilgilenmeyecekse kim yapmali siz normalmi bakiyorsunuz buna

İnanmıyorum
Çocuk anneannenin hakkı bu durumda. Bıraksın konu sahibi orda kalsın çocuk. Bu yaştan sonra alıp ne yapacaksa çocuğu. Çocuk annesi olarak anneanneyi görüyordur muhtemelen zaten.
Allah askina ruyadamisiniz siz ben normal anne gibi her gun oglumun yanindayim atesinmi var senin

O da annenzn evine gidip gelmkten cekniyor olablr hakli olarak. Işten sonra evnde rahat etmk istyordur. Siz cocgnzu eve getrdgnzde hem esiniz cocugnza aliscak hem de cocuk, anne ve babanin guvenini hissederek zamnla evin fiziksel yapısından cok huzuruyla mutlu olcktr..hemen olmz zamnla olur biraz daha sabredecksnz is size düşüyor gbi gelyor. Ayrica bu tarz ornklerde basta anneanne babaannenin yaninda iyi olan cocuklarda zamnla bircok davrans bozkluk ve ruhsal aclik farkli sekillerde kendini gosteryor ..anneanne babaanne ne kadar iyi baksa da..

Senin anneliğini geçtim ben artık
Ama sen iyi bir anne olamadığın gibi iyi bir insanda değilsin ne yazık ki ..
çok acılar yaşamış çok şeyler çekmişsin senin deyiminle berbat bi kocan berbat bi yaşantın var...Beddua çıktığı yere döner derler orası ayrı mevzu ama neden bunu başkalarınında yaşamasını istiyorsun sen biliyor musun çünkü sen iyi değilsiN..iyi biri değilsin.

Bence sen boşan tamamen annenle kal.Tüm sorunlar bitmiş olur o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…