Arkadaşlar merhaba ben 2,5 yıllık evliyim. Evliliğimde herşey yolunda çok şükür, herşeyi oturttuğumuzu düşünüyorum. Artık sıra beneğe geldi. Fakat eşimi bu konuda ikna edemiyorum aşağı yukarı 1 yıldır bu konu yüzünden üzülüyorum. Eşimi seviyorum onu incitmek kırmak istemiyorum küserek onu kırarak zorlayarak ta yapmak istemiyorum çocuğu, öyle olursa bir anlamı olmayacak.
bu işi tatlılıkla nasıl çözeceğim. yardımcı olursanız sevinirim.
Maddi sıkıntımız yok, benimde eşiminde işi güzel ( tek sorun eşim akademisyen ve henüz askerliğini yapmadı 2012 de)
Oldu bittiye getir o zaman:hulya:
Kistlerim dolayısı ile doğum kontrol hapına başladım de..
Her gün bir tanede içiyor gibi yap..Gün gün eksilt yani..
Hatta arada bir yanında iç filan..
Böyle bir oyuna başvurmak ne kadar doğru ama ben yapardım..Kendi tercihim olarak..
Belki askerden döndükten sonra hemen isteyecektir, senin hamileliğini veya bebeğinizin küçüklüğünü kaçırmak istemiyordur?
Ayrıca hayat arkadaşını kandırma fikrini sevmedim. Evli insanlar birbirlerinin arkasından iş çevirmemeli. O gidip sizden habersiz vazektomi operasyonu geçirse nasıl hissederdiniz? Yaaa.. Zorla değil ki.
Bence mâkûl bir süre daha bekleyin. Belki hazır değildir gerçekten, kötü bir baba olsa daha mı iyi?
Belki askerden döndükten sonra hemen isteyecektir, senin hamileliğini veya bebeğinizin küçüklüğünü kaçırmak istemiyordur?
Ayrıca hayat arkadaşını kandırma fikrini sevmedim. Evli insanlar birbirlerinin arkasından iş çevirmemeli. O gidip sizden habersiz vazektomi operasyonu geçirse nasıl hissederdiniz? Yaaa.. Zorla değil ki.
Bence mâkûl bir süre daha bekleyin. Belki hazır değildir gerçekten, kötü bir baba olsa daha mı iyi?[/QUOTE]
bu açıdan düşünce kesinlikle haklısın a.s
ayyy,
benimkide istemiyor. ama neden istemiyo anlamış değilim bi diyorki çok yeniyiz evliliğin tadını çıkaralım şimdide diyor, askere gitmeden olmaz ben 5ay bebeğimizi göremiyeceğim belki ilk adımında ilk sözünde yanında olamayacağım hem ikinizi birden nasıl tek bırakabilirim.valla ikinci bahaneyi söyleyince içim sızlıyo ayy canım falan oluyorum ama tabi bu sözler vazgeçirme taktiğide olabilir.
ya sizin askeliğe daha varmış aslında olsa o zamana büyür zaten hem sen yanlız kalmazsın. bak ne yap biliyor musun, erkekler torun isteklerinde annelerine çok kıyamaz daha doğrusu çoğu öyle seninkini bilemem ama seninkide öylese kaynanan söylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?