benim gibi birini daha gördüğüme sevineyim mi? yoksa aynı dertten muzdarip olduğumuz için üzüleyim mi?bilemedim arkadaşım gerçekten çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum benim durumun biraz daha vahim bn 7 yıllık evliyim yaşımda artık 30(evliliğimin ilk yıllarında en az üç sene kadar bende düşünmüyordum bu arada maddi olarak bir takım yatırımlar yaparız diye planlıyordum zaten eşimde 3-4 sene konusunda hem fikirdi ama bunu böyle ciddi ciddi oturup kunuşup heseaplayarak yapmadık laf arasında geçen konuşmalar ama kensinlikle hiç istemedğiyle ilgili evlenmeden önce bir lafı olmamamıştı.Daha sonra hayat gailesi derken maddi olarak isteklerimize son 2 yılda kavuştuk maddi olark iyi durumdayız eşimde bende iyi birer işe sahibiz ve ben birazda geç kalmaya başladığımı farkettiğimden beri daha fazla üstüne gidiyorum ama aynen seninkinde olduğu gibi bu durumu kunuşamıyorum kesinlikle kestirip atıyor mantıklı sebepleri varsa ondan duymak istiyoruım ama tek söyledği ben çocuk istemiyorum hiç güzel taraflarına bakmıyor tatile çıktığımızda şimdi çocuğumuz olsaydı burada rahat rahat tatil yapamazdık ki,dışarı bir yere çıktığımızda gene öyle ,akşam evde otururken bile şimdi çocuk olsaydı böyle sessiz sessiz dizlierini izleyemezdin vs.vs çoğaltılabilecek bir sürü örnekler vermekte üstüne yok ne yapacağımı bilmiyorum aslında işin aslı bende ciddi ciddi düşündüğümde korkmuyor değilim sadece yaşımdan dolayı bir telaş içindeyim evet çok istiyorum anne olmayı ama ona itiraf edemesemde beceremeyeceğimdende korkuyorum off ffff
Kayın validemde gezin tozun hayatınızı yaşayıon diyor onada sinir oluyorumyaw normalde kayınvalideler sıkıştırır benimkisi gezin tozun diyor kiki neyine gezeğim 6 yıl flört dönemi 1 yıl nişanlılık 2,5 yıllıkta evlilik yuh
Oldu bittiye getir o zaman:hulya:
Kistlerim dolayısı ile doğum kontrol hapına başladım de..
Her gün bir tanede içiyor gibi yap..Gün gün eksilt yani..
Hatta arada bir yanında iç filan..
Böyle bir oyuna başvurmak ne kadar doğru ama ben yapardım..Kendi tercihim olarak..
melda06 arakadaşım farkındayım geçmek üzere olduğunun malesef hayat hayallerle doğru orantılı gitmiyor,hep hayalim genç anne olmaktı çocuğumla aramda çok fazla yaş farkı olsun istemiyordum ama oldu artık gerçi zamanı dedğim gibi bu zamandı Türkiye şartlarında bir çocuğun geleceğini ne kadar garanti altına alabiliriz oda tartışılır ama çocuk olmadan ve gençken elimizden geldiği kadar bir yatırım birikim yapalım diye bir kaç sene bende üstüne gitmedim ama dediğm gibi son 2 senedir şartlarımızı oturttuk insn oğlunun ihtiyaçları elbbette hiç bir zaman bitmeyecek ama mümkün olduğunun en iyisini yapmak için çabaladım.Şöylede bir durum var çocuk olduktan sonra en azından okul çağına kadar çalışamayacağım için bu kadar bekledim çünkü çevremde çocuğuma bakabilecek kimse yok canım birtanem annem 9 sene önce vefat etti kayınvalidem yaşlı ve memmlekkette yardımcı olabilecek kimsemede yk yani doğar doğmaz o ufacık melekle tek başıma kalacağım bu cahillikle elbbet bir iki yakınım gelir birkaç pışpışlar ama cahilliğimi biraz atana kadar yanımda (çevremde gördüğüm kadarıyla)kalacak bana yardım edecek kimsem yok görümcelerim var sağolsunlar bana abladan farkları yoktur ama onlarında bir aile düzeni var ve çalışıyorlar birde canımdan çok sevdiğim bir kız kardeşim var benden 4 yaş kadar küçük mümkün olduunca yanımda olur ama oda cahil sonuçta offf çok uzattım konu sahibi arkadaşı bıraktım kendi derdimi anlatıp duruyorum
kiminin kocasi israr eder kimininde karisi iste...bir arkadasiminda kocasi cocuk diye tutturdu daha 2 aylik evliler kizi cileden cikariyor adam.
keşke benimde istese :kedi:
canim benim insallah senin kocanda ister ama hayirlisi olsun...suan 11 haftalik hamileyim.esimle bebek konusunda bizde tartistik ilk zamanlar ama bir sure beklemeye zorda olsa ikna ettim ve bir bucuk yil sonra hamile kaldim.ben bekarken hep 2 yil sonra cocuk yapariz 3.yilimizda falan olur diye dusunmustum .ama esimde surekli yasini one suruyordu.gec kaliyorum baba olmaya diye..sonucta bende ona saygi duydum ve ortak bir noktada bulustuk..insallah sizde en kisa zamanda anlasirsiniz bu konuda ..daha hamileligim cok yeni ama guzel bir duyguymus gercekten...Allah isteyen herkese yasatsin... buarada bahsettigim arkadasim(2 aylik evli olan ve esi bebek isteyen) az once aradi test yapmis hamileymisss...akannehir Allah anali babali buyutsun ne diyelim...
kiminin kocasi israr eder kimininde karisi iste...bir arkadasiminda kocasi cocuk diye tutturdu daha 2 aylik evliler kizi cileden cikariyor adam.
sorma ya benimki ilkini asker sonrası diyordu.asker öncesi oldu şimdi rtutturmuş 2. Diye 84 kiloyum yeni rahatladım falan dedim ama ikna edildim.şimdi beklemediyiz bakalım.
aa ne güzel boshayallersmile bende 3.5 yıllık evliyim.yaşım pek geçmiş sayılmaz.ikimizde 25iz.ama ben istiyorum artık.gerçi benimde eşim hala askerliğini yapmamış bilmiyorumkismile
hayirlisi olsun tatlim..bebegin kac yasinda bilmiyorum canim ama keske biraz daha beklemeye esini ikna edebilseydin kendini toparlamak acisindan.daha yeni rahatladim demissin ya..hem birazda kilo verirdin.2.hamileligin daha rahat gecerdi..
4.5 yaşında teyzesi.toptan verecez artık kiloyu inşallah.
yaa inanamıyorum demek boyle adamlar var gercekten..
benim teyzem de 39 yaşında evlendi, eşi de 40 yaşındaydı. şimdi teyzem 41 yaşında ve çocuk istiyor ama hala kocası istemiyor, neymiş daha zamanı varmış. ne zamanı ya kadın menapoza girecek nerdeyse.. beni hasta ediyor adam, sadece teyzemin başında yokmuş demekki.. Allah hayırlısını versin herkese..
ben ise 10 gun once boş gebelikten kurtaj oldum...cok kotu birşeybebek istiyorum en yakın zamanda..inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?