Eşim çocuk istemiyor onu nasıl ikna edebilirim

bir arkadaşın dediği aklı bana bazı arkadaşlarımda verdi kandırma yolunu ama çocuk sahibi olmayı her iki tarafında istemesi gerekiyor düşünmedim değil hatta böyle giderse sanırım yapabilirim belki bilmiyorum,zaten zorlu bir süreç kadının hormonlarının tamamen alt üst olduğu bir dönem destek ve ilgi beklediği bir dönem bunuda tek başıma sıtlayamam öyle gaddar dedğim dedik biri değildir illaki iş oraya geldiği zaman değişir diye düşünüyroum ama belkilerlede tek başıma karar veremiyorum

esin simdi mi istemiyor yoksa hic mi?hic ise korunuyorken hamile kaldigi yalanini söylersin ve 3-4 ayik olunca ögrendigini aldiramayacagini söylersin,zaten dogunca kendisi daha cok sever merak etme.hele kiz olursa senin papucun dama atilir.onun korkulari vardir sorumluluktan korkuyordur gelecek kaygisi vs.aslinda buda esinin cok sorumlu oldugunu gösteriyor.yada cevresine uymak istiyor,ama cocuksuz bir evlilik bence cok eksik kaliyordur.hayirlisi olsun

neyi beceremeyeceksin anne olmayı mı minik yaramazlar öğretiyor korkma.dizi izlemek için yada tatil yapmak için o meleklerden vazgeçilirmi.asıl onlarsız hayat sıkıcı.her kadının yaratılışında annelik vardır.hiç mi özenmiyorsun.o erkek baba olana kadar anlamaz bu güzelliğin.bence al karşına konuş. yaşında geçiyor.7 yıl ya inan bana beklediğin için pişman olacaksın kokusunu içine çekince

melda06 arakadaşım farkındayım geçmek üzere olduğunun malesef hayat hayallerle doğru orantılı gitmiyor,hep hayalim genç anne olmaktı çocuğumla aramda çok fazla yaş farkı olsun istemiyordum ama oldu artık gerçi zamanı dedğim gibi bu zamandı Türkiye şartlarında bir çocuğun geleceğini ne kadar garanti altına alabiliriz oda tartışılır ama çocuk olmadan ve gençken elimizden geldiği kadar bir yatırım birikim yapalım diye bir kaç sene bende üstüne gitmedim ama dediğm gibi son 2 senedir şartlarımızı oturttuk insn oğlunun ihtiyaçları elbbette hiç bir zaman bitmeyecek ama mümkün olduğunun en iyisini yapmak için çabaladım.Şöylede bir durum var çocuk olduktan sonra en azından okul çağına kadar çalışamayacağım için bu kadar bekledim çünkü çevremde çocuğuma bakabilecek kimse yok canım birtanem annem 9 sene önce vefat etti kayınvalidem yaşlı ve memmlekkette yardımcı olabilecek kimsemede yk yani doğar doğmaz o ufacık melekle tek başıma kalacağım bu cahillikle elbbet bir iki yakınım gelir birkaç pışpışlar ama cahilliğimi biraz atana kadar yanımda (çevremde gördüğüm kadarıyla)kalacak bana yardım edecek kimsem yok görümcelerim var sağolsunlar bana abladan farkları yoktur ama onlarında bir aile düzeni var ve çalışıyorlar birde canımdan çok sevdiğim bir kız kardeşim var benden 4 yaş kadar küçük mümkün olduunca yanımda olur ama oda cahil sonuçta offf çok uzattım konu sahibi arkadaşı bıraktım kendi derdimi anlatıp duruyorum

aynen valla. bizimde flört dönemi uzundu epeyde gezdik tozduk nişanlılıkta ayrı olsakta ne bilim. ama siz iyi zaman geçirmişsiniz.bide çocuk sanki gezmeye eğlenmeye çok bahane değil gibi geliyor bana. ama kaynama oğlun hiç istemiyo demiştim o da oğluna oğlum ben torun isterim dedi. ama benimkinin aklı bayağı bir karıştı annesi öle dedi diye annenin istemesi çok farklı eminim annesi ısrar etseydi olurdu ama bizim için yapmamak şimdi daha mantıklı.
inşallaah gönlünce olur herşey...

iyi fikir :jeyyar:

anladım canım ama şu açıdan bak yaş 30 hamile kaldın diyelim yaş 31 bebek geldi.bebek büyüdü yaş 30 sen 61 ne paylaşabilirsin ne verebilirsin hemen çocuk olamayadabilir.ben önü tarla arkası orman bir lojmanda anne oldum kimse yok annem yardımcı olamadı gurbet.kayınvalidem geldi 3 hafta.anne olduğumda 25 yaşındaydım kayınvalidem giderken bir bebeğime baktım bir evime acaba nasıl olacak o anı unutamam.ama inan bebekler öğretiyor anne olmyı.görümcenin düzeni olabilir ama böyle durumlarda mutlaka gelirler.düzenide bozuluversin canım 1 hafta hala olacak sonuşta.yinede sen bilirsinbilmiyorumkismile

bence, eşinin baba olmaya hazır olduğu zamanı beklemeli veya onu ikna etmelisin..
neden dersen;doğumdan sonraki ilk aylarda, -özellikle çevrende sana yardımcı olacak kimse yoksa- babalara büyük görev düşüyor...
hamilelik ve doğum psikolojisinden çıkmış, ilk çocuksa deneyimsiz bir annenin en ihtiyacı olan şey; eşinin desteği..günde yarım saat dahi olsa, annenin de kendi ile başbaşa kalıp nefes almaya ihtiyacı oluyor..
umarım eşini ikna edebilirsin cnm..

kiminin kocasi israr eder kimininde karisi iste...bir arkadasiminda kocasi cocuk diye tutturdu daha 2 aylik evliler kizi cileden cikariyor adam.

keşke benimde istese :kedi:

canim benim insallah senin kocanda ister ama hayirlisi olsun...suan 11 haftalik hamileyim.esimle bebek konusunda bizde tartistik ilk zamanlar ama bir sure beklemeye zorda olsa ikna ettim ve bir bucuk yil sonra hamile kaldim.ben bekarken hep 2 yil sonra cocuk yapariz 3.yilimizda falan olur diye dusunmustum .ama esimde surekli yasini one suruyordu.gec kaliyorum baba olmaya diye..sonucta bende ona saygi duydum ve ortak bir noktada bulustuk..insallah sizde en kisa zamanda anlasirsiniz bu konuda ..daha hamileligim cok yeni ama guzel bir duyguymus gercekten...Allah isteyen herkese yasatsin... buarada bahsettigim arkadasim(2 aylik evli olan ve esi bebek isteyen) az once aradi test yapmis hamileymisss...akannehir Allah anali babali buyutsun ne diyelim...

aa ne güzel boshayallersmile bende 3.5 yıllık evliyim.yaşım pek geçmiş sayılmaz.ikimizde 25iz.ama ben istiyorum artık.gerçi benimde eşim hala askerliğini yapmamış bilmiyorumkismile

kiminin kocasi israr eder kimininde karisi iste...bir arkadasiminda kocasi cocuk diye tutturdu daha 2 aylik evliler kizi cileden cikariyor adam.

sorma ya benimki ilkini asker sonrası diyordu.asker öncesi oldu şimdi rtutturmuş 2. Diye 84 kiloyum yeni rahatladım falan dedim ama ikna edildim.şimdi beklemediyiz bakalım.

sorma ya benimki ilkini asker sonrası diyordu.asker öncesi oldu şimdi rtutturmuş 2. Diye 84 kiloyum yeni rahatladım falan dedim ama ikna edildim.şimdi beklemediyiz bakalım.

hayirlisi olsun tatlim..bebegin kac yasinda bilmiyorum canim ama keske biraz daha beklemeye esini ikna edebilseydin kendini toparlamak acisindan.daha yeni rahatladim demissin ya..hem birazda kilo verirdin.2.hamileligin daha rahat gecerdi..

aa ne güzel boshayallersmile bende 3.5 yıllık evliyim.yaşım pek geçmiş sayılmaz.ikimizde 25iz.ama ben istiyorum artık.gerçi benimde eşim hala askerliğini yapmamış bilmiyorumkismile

evet canim yas probleminiz yomus.bende 25 yasimda anne olucam insallah..esimde 33 yasinda baba olacak..aslinda bir bayan icinde 25 -26 yas ideal anne olmak icin. birde kardes falan yaparsak bebislere anca iste...cok gec yasta anne olmamak lazim...sevgiler canimzemuszemus

aslında erkekler korkuyor baba olmaktan sorumluluktan galıba...
ama bebeklerı geldımı kucagına daha once neden yapmadıgına uzulur bencede.
ınşallah ıkna olur...ben ılkını 29 umda dogurdum...sımdı 2. gelıyor...32 yasımdayım...33 de dogururcam inşallah...33 yasda guzel bea...
[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/09/07/2010] Make a pregnancy ticker[/URL]

hayirlisi olsun tatlim..bebegin kac yasinda bilmiyorum canim ama keske biraz daha beklemeye esini ikna edebilseydin kendini toparlamak acisindan.daha yeni rahatladim demissin ya..hem birazda kilo verirdin.2.hamileligin daha rahat gecerdi..

4.5 yaşında teyzesi.toptan verecez artık kiloyu inşallah.

yaa inanamıyorum demek boyle adamlar var gercekten..
benim teyzem de 39 yaşında evlendi, eşi de 40 yaşındaydı. şimdi teyzem 41 yaşında ve çocuk istiyor ama hala kocası istemiyor, neymiş daha zamanı varmış. ne zamanı ya kadın menapoza girecek nerdeyse.. beni hasta ediyor adam, sadece teyzemin başında yokmuş demekki.. Allah hayırlısını versin herkese..
ben ise 10 gun once boş gebelikten kurtaj oldum...cok kotu birşey bebek istiyorum en yakın zamanda..inşallah..

akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…