merhabalar,
ben evliliğe geç adım attım 38 yaşında evlendim ve ilk seneler ben çocuk istemedim geçti iki sene artık kendimi hazır hissettim ama eşim istemedi çocuk o kadar da çok sevdiği halde. neymiş bir tane değil üç tane istermiş:)) yalan ben istemediğim için bana öyle davranıyor. aslında ben onu çok üzdüm çocuk konusunda ona br çocuk veremedim bu yaştan sonra da zor artık. kafam çok karışık kimi zaman çok istiyorum ama eşim yanımda değil haftada bir geliyor bakabilir miyim bebeğe tek başına diye düşünüyorum çalışıyorum da!!!
merhabalar,
ben evliliğe geç adım attım 38 yaşında evlendim ve ilk seneler ben çocuk istemedim geçti iki sene artık kendimi hazır hissettim ama eşim istemedi çocuk o kadar da çok sevdiği halde. neymiş bir tane değil üç tane istermiş:)) yalan ben istemediğim için bana öyle davranıyor. aslında ben onu çok üzdüm çocuk konusunda ona br çocuk veremedim bu yaştan sonra da zor artık. kafam çok karışık kimi zaman çok istiyorum ama eşim yanımda değil haftada bir geliyor bakabilir miyim bebeğe tek başına diye düşünüyorum çalışıyorum da!!!
offf...3.5 yıllık evliyim.31 yaşındayım.anne olmayı çok istiyorum ama eşim beni geçiştirip duruyor.yok yaza yaparız;yok 5-6 ay sonra yaparız;yok 1 yıl içinde yaparız.çok üzülüyorum ve kırılıyorum.zamanın gelmesini bekliyoruz ne zamanıysa o.yaşımın geçiyor olduğunu;tedavi gerekse bile yaşın önemli olduğunu söylüyorum ama boş.geçenlerde yine konuştum.canım bak çocuk istemiyorsan söyle bileyim konusunu açmayım dedim.en geç 1 yıl içinde yaparız diyor.1 yılı geçirmeyiz diyor.sebebini sorunca cevaplamıyor.korkuların mı var diyorum yok diyor.hazırlamaya çalışıyorum diyor.ne yapacağım yaaa...yine geçiştiriyor diye düşünüyorum.kızlar yardım edin bana
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce bu başlığı kimsenin açmamış olduğunu gördüm,
kendim bu dertten muzdarip olduğum için paylaşmak ve size akıl danışmak istedim,
eşimle normalde çok iyi anlaşıyoruz fakat ben çocuk istiyorum ama o cocukları sevmediğini, istemediğini söylüyor, onu ikna etmek istiyorum, ama nasıl yapacağımı bilmiyorum, eğer benimle aynı durumu yaşayan veya yaşamış olan vars ane olur yardım edin.
Not:eşim çok inatçıdır
selam kizlar buna benzer bi sorunmu artik desem bendede var. 5 Senedir mutlu evliyiz. Maddi acidan herhangi bi sorun yok, gezmeyi tozmayi yeteri kadar yaptik, hatta yüksek lisansimi bile yaptim, ve kendimce artik anne olma vakti geldi diyorum. Esimlede bunu paylasinca bana gülerek diyor: dur daha cok erken gezelim tozalim acelesi ne. Bu arada ben 28 yasima gircem Esim ise 30. 5 sene dogum kontrol hapi kullandim ve biraktim iki ay önce. sizce bu durumda hamile kalsam esime haksizlik olurmu? Kendisi cocuklari cok seviyor ve yigenleri icin ölür.
bu çok eski bir konu,kendinize yeni konu açmalısınız..selam kizlar buna benzer bi sorunmu artik desem bendede var. 5 Senedir mutlu evliyiz. Maddi acidan herhangi bi sorun yok, gezmeyi tozmayi yeteri kadar yaptik, hatta yüksek lisansimi bile yaptim, ve kendimce artik anne olma vakti geldi diyorum. Esimlede bunu paylasinca bana gülerek diyor: dur daha cok erken gezelim tozalim acelesi ne. Bu arada ben 28 yasima gircem Esim ise 30. 5 sene dogum kontrol hapi kullandim ve biraktim iki ay önce. sizce bu durumda hamile kalsam esime haksizlik olurmu? Kendisi cocuklari cok seviyor ve yigenleri icin ölür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?