• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çocuk istemiyor

Arkadaşlar beş yaşında bir çocuğum var yaşım gereği ikinciyi istiyorum eşim kabul etmiyor ikna konusunda bir fikriniz ya da dua öneriniz var mı?İstemiyorsa sen de yapma gibi yorum yapacaklar yazmasın ben olmasının bize iyi geleceğini biliyorum bu yönlü fikir istiyorum.Yaşımın geçiyor olduğunu düşünüyorum.
2. Çocuk zaruriyet mi ? Daha doğrusu cocuk zaruriyet mi ? Zaten bi evladınız varmış eşiniz istemiyorsa zorlamayım derim. Iki tarafın da içinden gelmeli bi heves değil ki bu ömür boyu sorumluluk

Ayni duygulari ben de yasadim
İlk dogumum zor baya zor oldu.ikinciyi hic dusunmedim diyebilirim.5 yasina gelince buyugu yasimda 30 lara geliyor
İstedigini de bildigimi zannettim ama hic kendi teklif etmemisti zaten.ilk cocugumuza da ben teklif ettim.o.kabul.etti.o zaman borcumuz vardi
Simdi de sebep cok sacma belirtiyor.neyse 1 sene istemiyorum dedi kesti atti.ben de devamli bilincaltina mesajlar gonderiyorum
Etraftan hikayeler anlatiyorum
Neyse velhasili kelam ne oldu bilmem bir anda tamam dedi.hala sordugumda ne degisti de tamam dedin hicbirsey
soylemez.
Biz seruveni 2 cocukla kapatacagiz ins.rabbim isteyene versin.saglikla sihhatle canim.
Ben de uzulmustum ama kendini alistir istemeyebilir.

Çocuk birseylere iyi gelecek diye yapilir mi?
Ya istemeyen siz olsaydiniz ve esiniz surekli sizi ikna etmeye calissaydi.
Bireylerin ortak karari ile ve kendilerinden emin tekrat sorumluluk istedikleri zaman yapilmasi gerekmez mi
2.cocuk ihtiyacmis gibi davraniyorsunuz.cocuk bu yahu

Boyle bir konuda insan eşini kandirir mi ya, nasil fikirler bunlar inanamiyorum :KK57:
Evlilik dediğimiz sey dürüstluk ve seffaflik uzerine kurulmaz mi? Bu kadar hayati bir karar iki kisinin ortak gorusuyle alinmaz mi?
Boylesi oyunlar bir evlilikte olacak sey degil.
Bizim bir tanıdığımız karısı kendisinden habersiz 3 çocuğu yaptığı için karısını bosuyordu az daha kadın ağlaya ağlaya eve getirdi adam hep çocuğa tepkili davrandı ilgilenmedi
Çocuğa yazık

Arkadaşlar beş yaşında bir çocuğum var yaşım gereği ikinciyi istiyorum eşim kabul etmiyor ikna konusunda bir fikriniz ya da dua öneriniz var mı?İstemiyorsa sen de yapma gibi yorum yapacaklar yazmasın ben olmasının bize iyi geleceğini biliyorum bu yönlü fikir istiyorum.Yaşımın geçiyor olduğunu düşünüyorum.

İyi de 1 çocuk var zaten yaşın geçiyor diyorsun ama bitane olmamış olsa hak vericem. İkinci cocupu kaldırmayabilir. Bunun için dua bilmiyorum. Bu kadar sıkboğaz etmeye hakkın yok kimseyi kusura bakma.

2. Cocuk bize "iyi gelcek" biliyorum...
Esim ilerde "pisman olacak"eminim...

Madem bu kadar öngörünüz gelismis ,esinizin 2.cocuk istemedigini nasil bilemediniz? !

Hicbir sey zorla olmaz. Lutfen biraz saygi.
Cocuktan bahsediyorsunuz herkesi etkileyecek bir durum bu. Eve yeni bir esya almiyorsunuz.
Bir sure bu istegi erteleyin.sonra uygun zamanda yine konusursunuz baktiniz hala istemiyor cocuk mevzusunu kapatirsiniz tamamen .

Bizim bir tanıdığımız karısı kendisinden habersiz 3 çocuğu yaptığı için karısını bosuyordu az daha kadın ağlaya ağlaya eve getirdi adam hep çocuğa tepkili davrandı ilgilenmedi
Çocuğa yazık

Bosanmamasi hata, insan eşine bu konuda guvenmeyecek de hangi konuda guvenecek? Cocugun sucu yok ki, onun hayatina koskoca bir yalan olarak baslamasina neden olan tek sey annesi.

Konuyu ben actim sandım inan.33 yasindayim.oglum 5i doldurmak üzere.kocam istemiyor.Tembel adam.rahata alisti.gece uyanma cocuk gazi vs ugrasmiyoruz yeniden başa mi döncez diyor.Bazen icimden diyorum.1toplu igneye bakar.prezervatifi delsem.sonra dürüstlüğüm agir basiyor.2yildir konuşuyorum degisen bisey yok.ikna ederseniz bana da söyleyin lütfen

Benim ki de istemiyordu hep erteliyordu yasi 35 benim 27 neler dedim neler ettim ikna olmadi sonra aklima bir fikir geldi o korunuyordu kullandign sey bana alerji yapmis doktor sen korun dedi dedim kem kum etti basta bende inadina birkac gun birlikte olmadim sonra pasa pasa yanima geldi evlendik 1yil oldu gittim folik asit aldim icinde hap olan kutu ustunun etiketini soktum. Dogum kontrol hapi diye gozunun onunde ictim durdum :) :) bu konulardan pek anlamadigi icin ustune dusmedi :)

Sonra anladi herseyi su an hicbir sorun yok cocuk istemeyen adam 40yillik baba gibi

Subliminal mesajla kafasına bebek sokun.

Geceleri kulağına “bi çocuk dahaaa yapmalısssııığğn” diye fısıldayın.

Yavrulu mandalina dilimlerini bi kapta toplayıp eşinize ikram edin. Zor olabilir çünkü yavrusu olanlar az çıkıyor.

Evde sık sık çok kısık sesle “seendeeeen çocuğum olsun istiyorum gözleri senin gibi baksııııın” şarkısını açın telefonunuzdan. Ama çok kısık olsun. Duymasa da bilinçaltına işler.

Bu şekilde beynine sızarak eşinize çocuk yaptırabilirsiniz.

Vereceğim fikri söylemeyi yasaklamışsınız. Ben de başka şeyler üretmeye çalıştım. Umarım işe yarar. Hadi bakalım hayırlısı.

Çocuk isteme sebepleriniz o kadar mantıksız ve sığ ki... Evliliğe iyi gelecekmiş, yaşı gereğiymiş... Dünyaya bir insan getirmek için yeterince sebep mi bunlar? Hem hangi bebek kötü evliliğe iyi gelmiş? Eşinizin istememesi, sizin isteme sebeplerinizden çok daha mantıklı. Kocanıza demişsiniz ama esas çok yönlü düşünemeyen sizsiniz. Çocuk iki kişinin bilinçli kararıyla yapılır. Öyle duası, hilesi, iknası yok bu işin. Domates değil bu, ömür boyu sorumluluk. İstemeyen insanları bir rahat bırakın.

Benim ki de istemiyordu hep erteliyordu yasi 35 benim 27 neler dedim neler ettim ikna olmadi sonra aklima bir fikir geldi o korunuyordu kullandign sey bana alerji yapmis doktor sen korun dedi dedim kem kum etti basta bende inadina birkac gun birlikte olmadim sonra pasa pasa yanima geldi evlendik 1yil oldu gittim folik asit aldim icinde hap olan kutu ustunun etiketini soktum. Dogum kontrol hapi diye gozunun onunde ictim durdum :) :) bu konulardan pek anlamadigi icin ustune dusmedi :)

Sonra anladi herseyi su an hicbir sorun yok cocuk istemeyen adam 40yillik baba gibi
Bravomu diyelim size simdi,esinizi kandirip tongaya getirdiniz diye. Herhalde siz cok Turk dizileri izliyorsunuz:)

Çocuk isteme sebepleriniz o kadar mantıksız ve sığ ki... Evliliğe iyi gelecekmiş, yaşı gereğiymiş... Dünyaya bir insan getirmek için yeterince sebep mi bunlar? Hem hangi bebek kötü evliliğe iyi gelmiş? Eşinizin istememesi, sizin isteme sebeplerinizden çok daha mantıklı. Kocanıza demişsiniz ama esas çok yönlü düşünemeyen sizsiniz. Çocuk iki kişinin bilinçli kararıyla yapılır. Öyle duası, hilesi, iknası yok bu işin. Domates değil bu, ömür boyu sorumluluk. İstemeyen insanları bir rahat bırakın.
Evliliğim kötü demedim ikinci çocuk k

Back
X