- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.813
- 798
- Konu Sahibi Melek Eren
:)Cok güldüm tecavüz etcek halin yok yaziniza cok yasayinnn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)Cok güldüm tecavüz etcek halin yok yaziniza cok yasayinnn![]()
2. Çocuk zaruriyet mi ? Daha doğrusu cocuk zaruriyet mi ? Zaten bi evladınız varmış eşiniz istemiyorsa zorlamayım derim. Iki tarafın da içinden gelmeli bi heves değil ki bu ömür boyu sorumlulukArkadaşlar beş yaşında bir çocuğum var yaşım gereği ikinciyi istiyorum eşim kabul etmiyor ikna konusunda bir fikriniz ya da dua öneriniz var mı?İstemiyorsa sen de yapma gibi yorum yapacaklar yazmasın ben olmasının bize iyi geleceğini biliyorum bu yönlü fikir istiyorum.Yaşımın geçiyor olduğunu düşünüyorum.
Bizim bir tanıdığımız karısı kendisinden habersiz 3 çocuğu yaptığı için karısını bosuyordu az daha kadın ağlaya ağlaya eve getirdi adam hep çocuğa tepkili davrandı ilgilenmediBoyle bir konuda insan eşini kandirir mi ya, nasil fikirler bunlar inanamiyorum
Evlilik dediğimiz sey dürüstluk ve seffaflik uzerine kurulmaz mi? Bu kadar hayati bir karar iki kisinin ortak gorusuyle alinmaz mi?
Boylesi oyunlar bir evlilikte olacak sey degil.
Arkadaşlar beş yaşında bir çocuğum var yaşım gereği ikinciyi istiyorum eşim kabul etmiyor ikna konusunda bir fikriniz ya da dua öneriniz var mı?İstemiyorsa sen de yapma gibi yorum yapacaklar yazmasın ben olmasının bize iyi geleceğini biliyorum bu yönlü fikir istiyorum.Yaşımın geçiyor olduğunu düşünüyorum.
Yok canim, ikincisi iyi gelecek. Ilki tam olmamis zaar.1 çocuğunuz varmış zaten tümden istemese tecavüz edin gitsin derdim![]()
Bizim bir tanıdığımız karısı kendisinden habersiz 3 çocuğu yaptığı için karısını bosuyordu az daha kadın ağlaya ağlaya eve getirdi adam hep çocuğa tepkili davrandı ilgilenmedi
Çocuğa yazık
Arkadaşlar beş yaşında bir çocuğum var yaşım gereği ikinciyi istiyorum eşim kabul etmiyor ikna konusunda bir fikriniz ya da dua öneriniz var mı?İstemiyorsa sen de yapma gibi yorum yapacaklar yazmasın ben olmasının bize iyi geleceğini biliyorum bu yönlü fikir istiyorum.Yaşımın geçiyor olduğunu düşünüyorum.
Hanimefendi bir saka yapmis bende güldüm ne varki bunda anlamadim.Bu komik değil hem de hiç çok ayıp bir söylem
Haha cok guldum yorumunuza. Ornegin" Virgin Mary " Isa peygamberin annesi gibi:)Eşeysiz üreyin bi şekilde o halde yazabilecegim en mantıklı yorum bu
Bravomu diyelim size simdi,esinizi kandirip tongaya getirdiniz diye. Herhalde siz cok Turk dizileri izliyorsunuz:)Benim ki de istemiyordu hep erteliyordu yasi 35 benim 27 neler dedim neler ettim ikna olmadi sonra aklima bir fikir geldi o korunuyordu kullandign sey bana alerji yapmis doktor sen korun dedi dedim kem kum etti basta bende inadina birkac gun birlikte olmadim sonra pasa pasa yanima geldi evlendik 1yil oldu gittim folik asit aldim icinde hap olan kutu ustunun etiketini soktum. Dogum kontrol hapi diye gozunun onunde ictim durdum :) :) bu konulardan pek anlamadigi icin ustune dusmedi :)
Sonra anladi herseyi su an hicbir sorun yok cocuk istemeyen adam 40yillik baba gibi
Bence tam olmamış olan sensin eksiğin olmasa senin yazdığını verilecek cevabım çokken dikkate almamama rağmen konuşma gereği duymazsınYok canim, ikincisi iyi gelecek. Ilki tam olmamis zaar.
Evliliğim kötü demedim ikinci çocuk kÇocuk isteme sebepleriniz o kadar mantıksız ve sığ ki... Evliliğe iyi gelecekmiş, yaşı gereğiymiş... Dünyaya bir insan getirmek için yeterince sebep mi bunlar? Hem hangi bebek kötü evliliğe iyi gelmiş? Eşinizin istememesi, sizin isteme sebeplerinizden çok daha mantıklı. Kocanıza demişsiniz ama esas çok yönlü düşünemeyen sizsiniz. Çocuk iki kişinin bilinçli kararıyla yapılır. Öyle duası, hilesi, iknası yok bu işin. Domates değil bu, ömür boyu sorumluluk. İstemeyen insanları bir rahat bırakın.