Eşim çocuk istemiyor

En azından eskiye göre yumuşama olduğu aşikar eşinizde
Zaten erkeklerin çoğunda ‘baba olmak’ diye bir gaye yoktur esas olan annelik güçlü bir duygu Siz onun bu tavırlarına çok takılıp düşünmeyin. Umarım en kısa zamanda hamilelik haberini yazarsınız buraya

E sizin bebeginiz var zaten sadece 40 yasinda. Muhtemelen cocugu yapip bosanacaksiniz. Bu adamdan baba olmaz cunku.

adam istemiyor ve istemeyecek de. ilerde çocuk ağlarken, bir eksiğini dile getirdiğinizde binbir kavga gürültü nazla belki size yardımcı olacak. neden ısrarla çocuk peşindesiniz. sanki sprem bankası gibi hisseder insan kendini. bilemiyorum çok mantıklı durmuyor dışarıdan.

Güncellemeyi okuyunca üzüldüm sizin adınıza, keşke seneler evvel ayrılabilseydiniz eşinizden. Madem siz istiyorsunuz diye " tamam yapalım " diyebiliyormuş, neden 3 sene daha kaybetmenize sebep olmuş. Umarım çok istediğiniz evladınıza kavuşursunuz, ama bu evlilik eninde sonunda bitecek gibi görünüyor ( çocuğunuz olursa o sebeple, olmazsa yine o sebeple ).

Aşırı dik bir adam gibi geldi bu tavırlar tripler beni soğuturdu açıkçası.

İlk yorumumu ılımlı yazmışım ama son mesajları okuyunca ben de bu durumu yapıyorum şimdi, adam soğuk mu uzak mı, acaip bir tip. Şu adamın peşine düşüp bir de ülke değiştirmiş konu sahibesi, ben asla yapmazdım şu adammla 5 dklık yola gitmezdim. Konu sahibesi boşanmalı, bu adamın boş egosunu daha fazla beslememelı. Hatta ben olsam şimdiden yeni bir erkek bakmaya başlardım, sonra da tekmeyi basardım böyleleri böylesini hak ediyor çünkü.

Aşırı dik bir adam gibi geldi bu tavırlar tripler beni soğuturdu açıkçası.
Bence de.kimbilir kadına ne sövüp sayıyor içinden? Belli ki 2 yalandan edebiyat parçalarım, insan gibi derdimi anlatıyor numarası yaparım, bir süre daha krizi idare eder diye düşündü.konu sahibi menopoza girene kadar kabullenmeyecek sanırım bu adamın düşüncesini.bazı insanlar kafasındaki hayatı zorla kendi hayatına uydurmaya çalışıyor.o koca bu koca değil koca kadınsın.kararını ona göre ver.

Konu sahibesi çok yanlış bir yerde, soğumamış, üstüne de peşinden evi barkı dağıtıp taşınmıi, adamın popsunu iyice kaldırmış. Şu saatten sonra bu adam anca havalarda uçar.

Bir de nasıl tatlı tatlı anlatıyorlar haa.ilk konu açtığı mesajı okudum da kıskanırsın resmen.gerçi buradaki butün ilişki konularında bu oluyor.

Valla çocuk büyük sorumluluk. Tek taraflı asla karar verme. Eşin istemiyorsa sırf kendin istiyorsun diye yapmayın diye naçizane bir tavsiyede bulunayım. Sonra en ufak bir problemde başına kakar durur

Hakkınızda hayırlısı olsun, biz kadınlarda annelik içgüdüsü küçüklükten beri vardır ama erkekler ancak bebek doğduktan sonra babalık içgüdüsünü hisseder gibi birşeyler okumuştum bir zamanlar inşallah bebek doğunca her şey çok güzel olacaktır.

Tam tersi bi konu vardi burda. Kadin cocuk istemiyor ,esi cok istiyordu. Bence her insanda annelik ya da babalik icgudusu olmuyor, cinsiyetle alakasi yok. Bende de hic olmadi. Biolojik saat gelince olur dediler ama tik yok

Bir de nasıl tatlı tatlı anlatıyorlar haa.ilk konu açtığı mesajı okudum da kıskanırsın resmen.gerçi buradaki butün ilişki konularında bu oluyor.

Valla çoğu yalan dolan panpa, evlilik/ilişki bitmesin diye kadınlar aşırı çaba koyuyor, paspas oluyor sonra da aman nazar değmesin

Tam tersi bi konu vardi burda. Kadin cocuk istemiyor ,esi cok istiyordu. Bence her insanda annelik ya da babalik icgudusu olmuyor, cinsiyetle alakasi yok. Bende de hic olmadi. Biolojik saat gelince olur dediler ama tik yok

Biyolojik saat kişiden kişiye değişir elbette hatta dediğiniz gibi hiç olmayadabilir (genellikle erkekler) ama benim en yakınım gayet hamile haliyle çatır çatır boşanma dilekçesini verdi sırf adam istemiyor diye bir kadının anne olma isteğinin elinden alınmasına karşıyım ben zaten yasalarda da kusur olarak görülüyor bu durum.
Bence burda esas sorun kadın tek başına anne olabilecek cesareti göze alabiliyor mu? Alıyorsa zaten adama da ihtiyaç yoktur. Gayet güçlü, örnek ve çevresel koşullardan bağımsız bir anne olarak çocuğunu iyi şartlarda yetiştirebiliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…