Eşim çocuk istemiyor

İyide genel olarak evliliklerin bir nedeni de içgüdüsel olarak artık çocuğu olsun istemek. Herkes istemeyedebilir saygı duyarım ancak bunu karşı tarafa bildirmek gerekir sen istemiyorsun diye karşı tarafta istemeyecek değil. Eşinizin yaptığı haksızlık

Taraflardan birinin çocuk istememesi boşanma sebebi. Kimse diğerinin bu hakkına mani olamaz. Evlilik öncesi konuşulması gereken bir konu.

Böylelerinin pülüsünü kesip okyanusa atıcaksın... Çok bencil biriymiş ve ahlâksız pislik
Kesinlikle Ve dahası ben boşanma davasıni açınca da "Benimle çocuk için evlenmişti zaten" iddiasında bulundu sürekli.

Bencil biri eşiniz, evlenmeden önce bildirmeliydi. Çocuk sahibi olmak hakkınız. Adamın sıkıntısı da olabilir belki de paravan evlilik. 2nizde çalışıyorsunuz 1 çocuğa bakacak kapasite de olduğunuzu dusunuyorum. Erkek icin yas sikintisi yok tabi 50de evlense 50'de yapar.kadın için 40tan sonrasi büyük sıkıntı,bilimsel gerçekler. Bence bu evliliği gozden gecirin.

Hayır,değil ! Adamın evlenmeden önce bunu bildirmesi lazım kaç kişi evlendikten sonra çocuk istemem diyor azinlik. Çocuk isteyen daha çoğunlukta 1 tane dahi olsa,bu durumda adamın bildirmesi lazım öncesinde
Ne alakası var, evlilik = çocuk değil, çok var böylesi. Sizin çevrenizde olmaması bunu azınlık kılmıyor. Bunlar konuşulmalıydı, iki taraf da kendini açıklamamış ikisinin de hatası bu.

Ne alakası var, evlilik = çocuk değil, çok var böylesi. Sizin çevrenizde olmaması bunu azınlık kılmıyor. Bunlar konuşulmalıydı, iki taraf da kendini açıklamamış ikisinin de hatası bu.
Evlilik = çocuk olmadığını biliyorum,papağan gibi aynı şeyi yazmayın . Adam kesinlikle çocuk istemiyorsa evlenmeden önce bildirecek bu kadar basit

Evlilik = çocuk olmadığını biliyorum,papağan gibi aynı şeyi yazmayın . Adam kesinlikle çocuk istemiyorsa evlenmeden önce bildirecek bu kadar basit
İlk defa yazdım hanımefendi, papağan olan kısmım neresi? Kadın da çocuk istediğini söyleyecekti, bu kadar basit.

Bence de söylemek gerek. Ben de çok emin olduğum için eşimle evlenmeden önce söylemiştim. Kendisi de zaten rahattır çocuk sorumluluğu almak istemez, o da aynı şekilde yaklaştı ve çocuk konusunun açılmadığı, hayatımıza baktığımız, çok şükür güzel bir evliliğimiz var.
Ama konuşmasaydık her türlü durumla karşılaşabilirdik.

Eşiniz acaba ayrılmayı mi düşünüyor başka sebepleri de olabilir çocuk sevmiyor olabilir

Parmaklariniza sağlık Evlenmeyi düşündüğüm kişiye çocuk istiyor musun ben istiyorum diye niye soyleyelim,aykırı olan bunu istemiyor olmak,evlilikten beklentilerden biri de çocuktur.Bu hukuk önünde bile böyle,boşuna boşanma sebebi sayılmamış.Cocuk istemeyen taraf söylemek zorunda bunu, baksanıza benim ex eş "Söyleyip de seni mi kaybedecektim,salak mıyım "demişti sırıtarak.Demekki bunun ayrılma nedeni olabileceğini bildi.Uyanik sanıyorlar kendilerini.Evleneceksen kartları açık oynayacaksın.

Çocuk istememek neye ve kime göre aykırı?
Genelleme yapmayın sizin fikriniz bu.

Terapiste gidin tek care bu su anda...önceden ötelemişsiniz zaten tekrar konuşmussunuz da...tek bu kalmış

Fikrimi söyledim zaten.
Evliliğin tabiatına aykırı.Cocuk yapmayacaksak neden evleniyoruz, olası boşanma durumunda hak elde etmek için mi ? Eğer bu da değilse nikahsız da aynı evde yaşayabiliriz.İnsanlar evlenince çocuk sahibi de olmak isterler,istememek evliliğin doğasına aykırıdır bana göre,hukuğa göre de..Evlenirken eşiniz onceden konu açmadı diye bu çocuk isteğine red çekme hakkına sahip olduğunuz anlamına gelmez.Cocuk sahibi olmak istediğini bilerek istemiyorsanız söylemelisiniz.Cocuk isteyenler yüzde 80 ise istemeyenler yüzde 20 dir.Bunu çocuk istemeyenlerin azınlıkta olduğunu anlatmak için yazdım.

Bu bir boşanma sebebidir, araştırın isterseniz

Son olarak evlendik eş çocuk istemiyor,istemiyorsa ondan çocuk yapılmaz zaten ama bu haksızlık

Son düzenleme:
Üzgünüm büyük saçmalıyorsunuz.

Her türlü korunma yönteminde dahi kişinin hamile kalma ihtimali olabiliyor. İstemeyen kişi söyleyecek çünkü ebeveyn olmak isteklerden önce ihtimal dahilinde olan birşey. İstemeyen bi zahmet söylesin konu sahibine üzüldüm çünkü mağdur duruma düşmüş iletişim kopukluğu yüzünden boşanmak yeni sayfa açmak vs kolay değil... İki yıllık konu umarım istediği olmuştur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…