- 13 Ağustos 2022
- 2.265
- 7.396
- 88
- Konu Sahibi elif ceren
-
KesinlikleBöylelerinin pülüsünü kesip okyanusa atıcaksın... Çok bencil biriymiş ve ahlâksız pislik
Kurtulmuşsun iyi olmuş... Pislik ahmak şey insanların boş yere canını yakıyorlar...KesinlikleVe dahası ben boşanma davasıni açınca da "Benimle çocuk için evlenmişti zaten" iddiasında bulundu sürekli.
Hanımefendi de çocuk istediğini bildirmemiş. O bencil değil mi?Bencil biri eşiniz, evlenmeden önce bildirmeliydi.
Hayır,değil ! Adamın evlenmeden önce bunu bildirmesi lazım kaç kişi evlendikten sonra çocuk istemem diyor azinlik. Çocuk isteyen daha çoğunlukta 1 tane dahi olsa,bu durumda adamın bildirmesi lazım öncesindeHanımefendi de çocuk istediğini bildirmemiş. O bencil değil mi?
Ne alakası var, evlilik = çocuk değil, çok var böylesi. Sizin çevrenizde olmaması bunu azınlık kılmıyor. Bunlar konuşulmalıydı, iki taraf da kendini açıklamamış ikisinin de hatası bu.Hayır,değil ! Adamın evlenmeden önce bunu bildirmesi lazım kaç kişi evlendikten sonra çocuk istemem diyor azinlik. Çocuk isteyen daha çoğunlukta 1 tane dahi olsa,bu durumda adamın bildirmesi lazım öncesinde
Evlilik = çocuk olmadığını biliyorum,papağan gibi aynı şeyi yazmayın . Adam kesinlikle çocuk istemiyorsa evlenmeden önce bildirecek bu kadar basitNe alakası var, evlilik = çocuk değil, çok var böylesi. Sizin çevrenizde olmaması bunu azınlık kılmıyor. Bunlar konuşulmalıydı, iki taraf da kendini açıklamamış ikisinin de hatası bu.
İlk defa yazdım hanımefendi, papağan olan kısmım neresi? Kadın da çocuk istediğini söyleyecekti, bu kadar basit.Evlilik = çocuk olmadığını biliyorum,papağan gibi aynı şeyi yazmayın . Adam kesinlikle çocuk istemiyorsa evlenmeden önce bildirecek bu kadar basit
Bence de söylemek gerek. Ben de çok emin olduğum için eşimle evlenmeden önce söylemiştim. Kendisi de zaten rahattır çocuk sorumluluğu almak istemez, o da aynı şekilde yaklaştı ve çocuk konusunun açılmadığı, hayatımıza baktığımız, çok şükür güzel bir evliliğimiz var.Evlilik = çocuk olmadığını biliyorum,papağan gibi aynı şeyi yazmayın . Adam kesinlikle çocuk istemiyorsa evlenmeden önce bildirecek bu kadar basit
Eşiniz acaba ayrılmayı mi düşünüyor başka sebepleri de olabilir çocuk sevmiyor olabilirMerhaba, 35 yaşındayım, 10 yıllık ilişki 7 yıllık evliliğimiz var. Eşimi çok seviyorum, her konuda anlaşıyoruz. İnanılmaz anlayışlı, beni hiç sıkmayan, eğlenceli, ev işlerinde ve kariyerimi sonuna kadar destekleyen biri. Ama çocuk istemiyor3 yıl önce bendeki sinyalleri görüp kendiliğinden istemediğini söyledi. Önce çok şaşırdım, sonra üzüldüm, sinirlendim neden bana bunu baştan söylemedin diye. Sonra konu çıkmaza girince daha fazla üzülmemek adına ve o dönem kendimle ilgili başka konularla ilgilenmem gerektiği için konuyu şimdilik rafa kaldıralım dedim. Artık yaşım da ilerlediği için konuyu tekrar açtım. Kendisinde bu konuda bir adım ilerleme yok maalesef. Yine üzüntü, ağlama, kavga, depresyon dolu günler geçiriyoruz. Aile terapisini düşünüyoruz ama bir yandan da bu terapiler ilişkimizi yıpratır mı diye düşünmeden edemiyorum (Bunun bazı örneklerini duydum). Bu arada maddi anlamda sıkıntımız yok, ikimizin de işleri iyi. Neden istemediğini sorduğumda içinde böyle bir istek olmadığını, iş vs. nedeniyle kendisine bile zor vakit ayırdığını, çocuk sorumluluğunu alamayacağını söylüyor. Böyle bir nedenle aile terapisine giden ve sonuç alan biri varsa deneyimlerini öğrenmek isterim. Evliliğimi bitirmek istemiyorum, çünkü aramızdaki sevgi nedeniyle böyle bir şey olursa kesinlikle pişman olacağımı düşünüyorum.
Parmaklariniza sağlıkEvlilik = çocuk olmadığını biliyorum,papağan gibi aynı şeyi yazmayın . Adam kesinlikle çocuk istemiyorsa evlenmeden önce bildirecek bu kadar basit
Çocuk istememek neye ve kime göre aykırı?Parmaklariniza sağlıkEvlenmeyi düşündüğüm kişiye çocuk istiyor musun ben istiyorum diye niye soyleyelim,aykırı olan bunu istemiyor olmak,evlilikten beklentilerden biri de çocuktur.Bu hukuk önünde bile böyle,boşuna boşanma sebebi sayılmamış.Cocuk istemeyen taraf söylemek zorunda bunu, baksanıza benim ex eş "Söyleyip de seni mi kaybedecektim,salak mıyım "demişti sırıtarak.Demekki bunun ayrılma nedeni olabileceğini bildi.Uyanik sanıyorlar kendilerini.Evleneceksen kartları açık oynayacaksın.
Fikrimi söyledim zaten.Çocuk istememek neye ve kime göre aykırı?
Genelleme yapmayın sizin fikriniz bu.
Evliliğin tabiatına aykırı.Cocuk yapmayacaksak neden evleniyoruz, olası boşanma durumunda hak elde etmek için mi ? Eğer bu da değilse nikahsız da aynı evde yaşayabiliriz.İnsanlar evlenince çocuk sahibi de olmak isterler,istememek evliliğin doğasına aykırıdır bana göre,hukuğa göre de..Evlenirken eşiniz onceden konu açmadı diye bu çocuk isteğine red çekme hakkına sahip olduğunuz anlamına gelmez.Cocuk sahibi olmak istediğini bilerek istemiyorsanız söylemelisiniz.Cocuk isteyenler yüzde 80 ise istemeyenler yüzde 20 dir.Bunu çocuk istemeyenlerin azınlıkta olduğunu anlatmak için yazdım.Çocuk istememek neye ve kime göre aykırı?
Genelleme yapmayın sizin fikriniz bu.
Üzgünüm büyük saçmalıyorsunuz.Fikrimi söyledim zaten.
Evliliğin tabiatına aykırı.Cocuk yapmayacaksak neden evleniyoruz, olası boşanma durumunda hak elde etmek için mi ? Eğer bu da değilse nikahsız da aynı evde yaşayabiliriz.İnsanlar evlenince çocuk sahibi de olmak isterler,istememek evliliğin doğasına aykırıdır bana göre,hukuğa göre de..Evlenirken eşiniz onceden konu açmadı diye bu çocuk isteğine red çekme hakkına sahip olduğunuz anlamına gelmez.Cocuk sahibi olmak istediğini bilerek istemiyorsanız söylemelisiniz.Cocuk isteyenler yüzde 80 ise istemeyenler yüzde 20 dir.Bunu çocuk istemeyenlerin azınlıkta olduğunu anlatmak için yazdım.
Bu bir boşanma sebebidir, araştırın isterseniz
Son olarak evlendik eş çocuk istemiyor,istemiyorsa ondan çocuk yapılmaz zaten ama bu haksızlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?