Eşim çocuk istemiyor

İşte; kimisine rahat batar demek istiyorum affınıza sığınarak.
İkna edersiniz inşallah.Sizinki ağlarız gülünecek halimize olmuş ama tamamen benim bakış açımla.
Çocuk istemediğim için böyle düşünüyorum.
Acaba benim kocam da üzülüyor mudur ben istemiyorum dedikçe??

hergün 2-3 kere sevişmek bile sıkar insanı ,hayret demekki sıkılmamışsa

Daha gezmedik cocuk olunca gezilmez şu bu bi elle tutulur sebebi de yok eskiden ben istemiyordum bakamam diye korkuyordum olgun hissetmiyordum kendimi . Şimdi 3-4 aydır özeniyorum ama o istemiyor o konu hakkında cok konuşmuyorda napıcan cocugu biz cocuguz daha diyor .

hergün 2-3 kere sevişmek bile sıkar insanı ,hayret demekki sıkılmamışsa
Onu da belirtmemin sebebi belki cıkar biri der 12 yıldır berabersiniz sıkılmıştır senden bıkmıştır der diye özelimizi de belirttim . 24 saat beraberiz işimizde aynı iş ve sürekli gezeriz o halde bile birbirimiZi özleriz o derece baglı bana . Onı belirtmek için yazdım

o zaman arkadaşım yapacağın şey basit ,siz hayatı dolu dolu yaşıyorsunuz sıkılcak bir pozisyonunuz hiç olmamış atık eşinin doymasını sağlayacaksın ki hayatına bir farklılık katmak isteyecek işte o zaman çocuk diyeceksiniz..ben şimdi diyorumki neden daha önce yapmadım ki hayatıma neşe getirdi ..anladın dimi

Ben cok uyuyorum bazen oldu ki 6-7 saat uyudum zil caldı erken uyandım bişi oldu o gün mutlaka hasta olurum sürekli başım agrır midem bulanır uykumu alamadımmı öyle oluyorum mutlaka bi kac kezde onu söyledi 1 kere erken uyandın mı noluyor sürekli nasıl dayanıcaksın uykusuzluga diyor. Sen bakamAzsın daha sen cocuksun diyor kolay değil cocuk bakmak diyor

Birde kedimiz var 7 yaşında acaba onu da cok sevdiğimiz için cocuk gibi onunda herseyiyle en özel sekilde ilgileniyoruz o yüzdende mi cocuk eksikliği hissetmedik ki ? Canı sıkılan onla oynuyor onu seviyor hiç bi anlam veremiyorum. Bişi değil 4 yıl oldu millet sorup duruyor sıkıldıö cocuk yokmu artık sorularından millette olmadıgını düşünecek daha 1 kez bile denemedik korunuyoruz

senin eşinden bir tane daha varsa ben evlenıcem,bak güzelim yıllar evvel öğretmen bır hanımla tanıştımö,eşi doktor,sizin g
ibi evlliği varmış,anlattı anlattı,bir çovuğu olmuş,eşi hiç alışamammış,keşke yapmasaydık demiş,zaten istememiş,kadını kıramamış,gezemıyopruz hayatımız kısıtlandı dıye sürekli dert yanarmış,o olay geldi aklıma,önce eşine neden istemediğini sor,iyice öğren,bak ben neden evlenmedım bılıyormusun,çocuk istemeyen birini bulamadığım için,ve sen halısın,ikinizin istediği bir zaman olsun,şunu söylim,eşin belki net olarak neden istemediğinide söylemeyebilir,ben mesela tam analatamıyorum neden istemediğimi,eskiden analtırdım,ama uzaylı öcü gibi baktıkları için artık hiççç anlatmıyorum,o yuzden eşine tatlı tatlı sor,yargılamadan dınle,anlıyorum seni filan de,yoksa tam öğrenemzsın gerçek sebebi,o sırlarken sebebpleri,doğru söyluyosun,hiç böle düşünmemiştim,senın açısndan bakınca haklısın fılan de,sakın ama sakın onun sölediklerını zıddı ile ıknaya çalışma,devam etmez anlatmaya

Keşke ona sorsaydın neden istemiyorsun kaygıların ne diye.
Sordumda elle tutulur bi cvp alamadım hiç bi diyor gezemedik daha hiç cocuk olunca gezilmez bi diyor sen bakamazsın uykusuzluktan hasta olursun kolay değil diyor bi diyor istemiyorum cok fazla konuşamıyorz o konu hakkında .

Sordumda elle tutulur bi cvp alamadım hiç bi diyor gezemedik daha hiç cocuk olunca gezilmez bi diyor sen bakamazsın uykusuzluktan hasta olursun kolay değil diyor bi diyor istemiyorum cok fazla konuşamıyorz o konu hakkında .
Biraz zaman geçsin,uygun bir dille çocuk yapmayı istediğini ve kendini hazır hissettiğini,hayatın gezmekten ibaret olmadığını,hayatta bir tek çocuksuzların gezdiği çocukluların gezmediği gibi bir şey olmadığını izah et.

Biz de hemen hemen sizin gibiyiz ama şu konuda eşin yanılıyor; çocuk olunca gezme tozma işi daha da abartılı oldu bizde. Tek bir önerim olabilir belki, eşin senin çocuk istediğini bilsin ama biraz zamana bırak. 2 taraf aynı anda istediğinde olsun

o konu hakkında cok fazla konuşamıyoruz canım ya kestirme cevaplar veriyor 3 yıldır bende grammm cocuk özenci yoktu inanki hiçmi hiç istemiyordum bakamam ben diyordum.arkadaslarım cocuk sahibi oldukcs özenir oldum. BAzen diyor hayallerini anlatıyor kızımı oturtcam kucagıma carsıda gezdircem şu koluma oturtcam falan takılıyor şakasına sende evde işlenirsin biz kızımla gezeriz diye Arada ufak ufak hevesleri oluyor özensin diye gecen e bebek magazasını fln gezdirdim arabalara fln baktık. Bide cok samimi bi erkek arkadasımız var o evlensin onla aynı anda yapıcam cocugu biz onla gezdiriz cocukları diyor ufak ufak hayalleri oluyor arada .kocamın ailesi dizisindeki ufak siyah saclı kızı kızımmm kızımm diye seviyor. Biz ondan daha güzelini yaparız belki diyorum.maddi durumumuzda cok iyi hiç bi sıkıntımız yok evimiz arabamız olmasada bizim harcadıgımız parayls başkası 2-3 ev sahibi olmuştu o ayrı tutumlu değiliz ne görsek anında alırız bilmiyorum sebep yok

Belki de bebek için gerçekten hazır olduğunuzu eşinize hissettirmelisiniz. Uykusuz kaldığımda hasta oluyorum diyorsunuz, işe buradan başlayıp bu sorunu çözebilirsiniz. O da düşünüyordur şimdiden uykusuz kalınca hasta oluyor Bebek olunca uyku nerdeyse hiç olmayacak diye. Bir nevi sizi de düşünüp sizin de hazır olmanızı bekliyor bence.

zamana bırak lütfen,hiç konuşma,sorma,ve bır taraftanda adama işleyıp durma,ınan bana,ablan sayılırım,bırak ondan gelsın böle istek,arkadaşımda senın gıbı yaptı kocasına,adam çocuğu bır türlü sevemıyor,10 yaşına geldi çocuk,

Biraz acık secik cvp yazmayı sevmiyorum aslında kendimi tam anlatmak için yazmam lazım sanırım utansamda BAzen tam ilişki anında aniden pat diye soruyor yapayımmı cocuk diye 5-6 sefer öyle aniden sordu onda da ben istesem bile o anki ani şokla sakınnn diyorummm . Ben istiyorum o an sormasın önceden oturalım konuşalım karar verelim planlı sekilde olsun o an pat diye sorunca birden cvp veremiyorum. Bi kerede hadi yap bırak dedim tabi yine bırakmadı noldu dedim. Öyle kolay değil cocuk du bakalım yaşımıZ genc daha ev sahibi olalım bişiyi adım atalım snra olur dedide . Geldim zaten 30 yaşına 40 yaşında mı dogurcam . ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…