hergün 2-3 kere sevişmek bile sıkar insanı ,hayret demekki sıkılmamışsa12 yıldır beraberiz.7 yıl cıkarak evlendik .4 yıllıkta evliyiz.birbirimize de baglıyız 24 saat beraberiz ama aynı evin içinde bile durduk yere sarılırız birbirimize sürekli hediyeler ,sürprizler ,ev işlerine yardım etmeler eşim mükemmel biri. Bir dediğimi 2 etmez . Ailesine karşı hep beni korur hep ben ön plandayım el üstünde tutar beni. Temizliğe yardım eder yinede yoruldun sen yemek yapma dışarda yiyelim yoruldun zaten der.Hergün mutlaka gezeriz hayatı doya doya yaşarız sürekli saat hiç farketmez gece 2 de canımız bişi ceksin cıkar yer geliriz. Ben 30 eşim 32 yaşında şu ana kadar benim korkularım vardı bakamam edemem sorumluluk alamam hiç hazır değildim bebek için kendimi olgun hissetmiyordum hiç gram isteğin yoktu.eşim ara ara istiyordu hayır diyordum.bu arada cokta düzenli bir seks hayatımız da var hergün 2-3 neyse .... Şuan biraz olgun hissediyorum kendimi arkadaslarımın da cocugu oldukca bende özenir oldum ama eşim istemiyor.onu zorlamakta istemiyorum ikimizin istediği bir an olsun istiyorum. Gecen bi konusu gecti ni gezemedik fln dedi bizde gezmiyorsak kimse gezmemiştir dedim her yaz bodrum tatili olsun hergün yaz kış karda bile gezen insanız bi gün evde durmayız. Tv de cocuklar cıkınca seviyor dün yenden bahsi gecti ben onu öptüm yanagından o beni öptü tv de bi cocuk cıktı onu sevdi yapcazmı cocuk dedim . İstemiyorum ben dedi . Cıktım üst kata ağladım niye istemiyor ki .?
Onu da belirtmemin sebebi belki cıkar biri der 12 yıldır berabersiniz sıkılmıştır senden bıkmıştır der diye özelimizi de belirttim . 24 saat beraberiz işimizde aynı iş ve sürekli gezeriz o halde bile birbirimiZi özleriz o derece baglı bana . Onı belirtmek için yazdımhergün 2-3 kere sevişmek bile sıkar insanı ,hayret demekki sıkılmamışsa
o zaman arkadaşım yapacağın şey basit ,siz hayatı dolu dolu yaşıyorsunuz sıkılcak bir pozisyonunuz hiç olmamış atık eşinin doymasını sağlayacaksın ki hayatına bir farklılık katmak isteyecek işte o zaman çocuk diyeceksiniz..ben şimdi diyorumki neden daha önce yapmadım ki hayatıma neşe getirdi ..Onu da belirtmemin sebebi belki cıkar biri der 12 yıldır berabersiniz sıkılmıştır senden bıkmıştır der diye özelimizi de belirttim . 24 saat beraberiz işimizde aynı iş ve sürekli gezeriz o halde bile birbirimiZi özleriz o derece baglı bana . Onı belirtmek için yazdım
Birde kedimiz var 7 yaşında acaba onu da cok sevdiğimiz için cocuk gibi onunda herseyiyle en özel sekilde ilgileniyoruz o yüzdende mi cocuk eksikliği hissetmedik ki ? Canı sıkılan onla oynuyor onu seviyor hiç bi anlam veremiyorum. Bişi değil 4 yıl oldu millet sorup duruyor sıkıldıö cocuk yokmu artık sorularından millette olmadıgını düşünecek daha 1 kez bile denemedik korunuyoruzo zaman arkadaşım yapacağın şey basit ,siz hayatı dolu dolu yaşıyorsunuz sıkılcak bir pozisyonunuz hiç olmamış atık eşinin doymasını sağlayacaksın ki hayatına bir farklılık katmak isteyecek işte o zaman çocuk diyeceksiniz..ben şimdi diyorumki neden daha önce yapmadım ki hayatıma neşe getirdi ..anladın dimi
Sordumda elle tutulur bi cvp alamadım hiç bi diyor gezemedik daha hiç cocuk olunca gezilmez bi diyor sen bakamazsın uykusuzluktan hasta olursun kolay değil diyor bi diyor istemiyorum cok fazla konuşamıyorz o konu hakkında .Keşke ona sorsaydın neden istemiyorsun kaygıların ne diye.
Biraz zaman geçsin,uygun bir dille çocuk yapmayı istediğini ve kendini hazır hissettiğini,hayatın gezmekten ibaret olmadığını,hayatta bir tek çocuksuzların gezdiği çocukluların gezmediği gibi bir şey olmadığını izah et.Sordumda elle tutulur bi cvp alamadım hiç bi diyor gezemedik daha hiç cocuk olunca gezilmez bi diyor sen bakamazsın uykusuzluktan hasta olursun kolay değil diyor bi diyor istemiyorum cok fazla konuşamıyorz o konu hakkında .
o konu hakkında cok fazla konuşamıyoruz canım ya kestirme cevaplar veriyor 3 yıldır bende grammm cocuk özenci yoktu inanki hiçmi hiç istemiyordum bakamam ben diyordum.arkadaslarım cocuk sahibi oldukcs özenir oldum. BAzen diyor hayallerini anlatıyor kızımı oturtcam kucagıma carsıda gezdircem şu koluma oturtcam falan takılıyor şakasına sende evde işlenirsin biz kızımla gezeriz diye Arada ufak ufak hevesleri oluyor özensin diye gecen e bebek magazasını fln gezdirdim arabalara fln baktık. Bide cok samimi bi erkek arkadasımız var o evlensin onla aynı anda yapıcam cocugu biz onla gezdiriz cocukları diyor ufak ufak hayalleri oluyor arada .kocamın ailesi dizisindeki ufak siyah saclı kızı kızımmm kızımm diye seviyor. Biz ondan daha güzelini yaparız belki diyorum.maddi durumumuzda cok iyi hiç bi sıkıntımız yok evimiz arabamız olmasada bizim harcadıgımız parayls başkası 2-3 ev sahibi olmuştu o ayrı tutumlu değiliz ne görsek anında alırız bilmiyorum sebep yoksenin eşinden bir tane daha varsa ben evlenıcem,bak güzelim yıllar evvel öğretmen bır hanımla tanıştımö,eşi doktor,sizin g
ibi evlliği varmış,anlattı anlattı,bir çovuğu olmuş,eşi hiç alışamammış,keşke yapmasaydık demiş,zaten istememiş,kadını kıramamış,gezemıyopruz hayatımız kısıtlandı dıye sürekli dert yanarmış,o olay geldi aklıma,önce eşine neden istemediğini sor,iyice öğren,bak ben neden evlenmedım bılıyormusun,çocuk istemeyen birini bulamadığım için,ve sen halısın,ikinizin istediği bir zaman olsun,şunu söylim,eşin belki net olarak neden istemediğinide söylemeyebilir,ben mesela tam analatamıyorum neden istemediğimi,eskiden analtırdım,ama uzaylı öcü gibi baktıkları için artık hiççç anlatmıyorum,o yuzden eşine tatlı tatlı sor,yargılamadan dınle,anlıyorum seni filan de,yoksa tam öğrenemzsın gerçek sebebi,o sırlarken sebebpleri,doğru söyluyosun,hiç böle düşünmemiştim,senın açısndan bakınca haklısın fılan de,sakın ama sakın onun sölediklerını zıddı ile ıknaya çalışma,devam etmez anlatmaya
zamana bırak lütfen,hiç konuşma,sorma,ve bır taraftanda adama işleyıp durma,ınan bana,ablan sayılırım,bırak ondan gelsın böle istek,arkadaşımda senın gıbı yaptı kocasına,adam çocuğu bır türlü sevemıyor,10 yaşına geldi çocuk,o konu hakkında cok fazla konuşamıyoruz canım ya kestirme cevaplar veriyor 3 yıldır bende grammm cocuk özenci yoktu inanki hiçmi hiç istemiyordum bakamam ben diyordum.arkadaslarım cocuk sahibi oldukcs özenir oldum. BAzen diyor hayallerini anlatıyor kızımı oturtcam kucagıma carsıda gezdircem şu koluma oturtcam falan takılıyor şakasına sende evde işlenirsin biz kızımla gezeriz diye Arada ufak ufak hevesleri oluyor özensin diye gecen e bebek magazasını fln gezdirdim arabalara fln baktık. Bide cok samimi bi erkek arkadasımız var o evlensin onla aynı anda yapıcam cocugu biz onla gezdiriz cocukları diyor ufak ufak hayalleri oluyor arada .kocamın ailesi dizisindeki ufak siyah saclı kızı kızımmm kızımm diye seviyor. Biz ondan daha güzelini yaparız belki diyorum.maddi durumumuzda cok iyi hiç bi sıkıntımız yok evimiz arabamız olmasada bizim harcadıgımız parayls başkası 2-3 ev sahibi olmuştu o ayrı tutumlu değiliz ne görsek anında alırız bilmiyorum sebep yok
Biraz acık secik cvp yazmayı sevmiyorum aslında kendimi tam anlatmak için yazmam lazım sanırım utansamdaBiz de hemen hemen sizin gibiyiz ama şu konuda eşin yanılıyor; çocuk olunca gezme tozma işi daha da abartılı oldu bizde. Tek bir önerim olabilir belki, eşin senin çocuk istediğini bilsin ama biraz zamana bırak. 2 taraf aynı anda istediğinde olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?