Daha bi yere gezmedik diyor gecende de . Bizde gezmediysek kimse gezmemiştir dedim hergün 3-5 saat geziyoruz kara kışta bile bi gün evde durmadık tam ne düşünüyor cok bi o konuyu konuşamıyoruz işte hemen kapanıyor
Bu yazdan gçsin yaparız diye diye 4 yazı gecirdik bişi değil milletin sorularından bıktım yokmu bişi hadi yapında sevelim yokmu daha yokmu daha sorulardan fenalık basıyor içine artık. Olmadıgını düşünüyorlardır kesin .düşündüğüm gibi o zaman canım esın cocuk olursa sosyal hayatımız kısıtlanacak dıye bebıs ıstemıyor... bır sure rafa kaldır bakalım emınım oda kafasında dusunuyordur sana soylemıordur.... esın de ne zaman hazır hıssederse kendını o zman yapın cocugu... bu yaz da gecsın bakalım esın ıyıce gezmeye bı doysun :)
İnsan değil avatarsınız ozman siz karı kocaSacma sapan yorum yazma sen rüya alemindeysen seninki ölmüşse ben napayım her insan bir olmak zorunda değil ben neden yalan atayım ki sana bunu bir düşün ? Bir derdim var yazmışım senin takıldığın noktaya bak kimseye yalan borcum yok evet bazen 3 ü de geçiyor .
Bu yazdan gçsin yaparız diye diye 4 yazı gecirdik bişi değil milletin sorularından bıktım yokmu bişi hadi yapında sevelim yokmu daha yokmu daha sorulardan fenalık basıyor içine artık. Olmadıgını düşünüyorlardır kesin .
Üyelik tarihi 2008. Fake değildir bence yaaİnsan değil avatarsınız ozman siz karı kocaCok sallamasyon konu bulmuşsun be cnm.İnsanlar gerçekten dertlenince yazıyor bu köseye.Sen al o muhteşem kocanı da ciftlesmeye devam edin.İnsanları boşa oyalamayın burda.Fakeler sizi
Ya arkadaşım ben anlatamıyorum kendimi galiba Tavşanda bir hayvandır kaplumbaga ama ikisi aynı hızda değildir.ben neden sallıyayım burada yada neden fake olayım farkındaysam her mesaja kibarca cevap yazmışımdır ve yazdıklarımdan da 1 teki yalan değil ister inan ister inanma sana yalan borcum yok.nedense yalan attıgımı düşünn de tek kişi sensin. Kişinin fikri neyse zikri de olur . Kendinizle beni karıştırmayın lütfen . Siz bu konuda eksikseniz ben böyleysem bu yalan attıgım anlamına gelmez kiiiiii lütfen daha da yorum yazmaİnsan değil avatarsınız ozman siz karı kocaCok sallamasyon konu bulmuşsun be cnm.İnsanlar gerçekten dertlenince yazıyor bu köseye.Sen al o muhteşem kocanı da ciftlesmeye devam edin.İnsanları boşa oyalamayın burda.Fakeler sizi
Ki ortada fake olacak yalan olacak bir konu da yok ama kişinin fikri neyse zikri de odur arkadaş kendisiyle karıştırıyor beni sanırsam .Üyelik tarihi 2008. Fake değildir bence yaa
Aynen canım ya benle bir evlenenler 2. Hamile yaşlı anne de olmak istemiyorum yaşıcagım kdr yaşadımda hayatı işte hayırlısı herseyin artıkbiz evlendikten uc sene sonra oldu yavrumuz.niye bekledik diye arada dusunuyoruz.nasip tabi hersey..otuzu da gectik yani..ne zaman hamile kalcan sanki ha deyince olcakmi..daha buyucek okucak falan filan..daha once cocuk sahibi olmak isterdim o buyuyunce ben yasli bi anne olmayayim diye.ve kizmiz evin nesesi altin topu hele babasi uykuda cok ozluyorum ben bunu yaa diyo beni sorma zaten canim o benim..
Aynen cnm cok baskı yapmak istemiyorum o yüzden cok acmıyorum bu konuyu gecen e bebeke soktum gezdik biraz beşik araba fln baktık bebek görünce de seviyor sevmiyor değilde . Hatta yegenlerim benden cok eşimi seviyor ilgileniyor diye ki cocuk oldugunda bana cokta yardımı faydası olur eşimin ona da eminim işte herseyin hayrlısı bakalımcanım oyle dusunme bu hayat senın bu evlılık senın... elalem ne düşünür ne der düşüncesine kapılma... sonucta sende de esınde de bır sıkıntı yok.. esıne baskı yapma simdilik istemıyorum diyomus baksana... yksa haklısın 4 yıllık evlısın yasında 30 hemen hemen tam zamanı bebıs ıcın en azından benım dusuncem... ama bıraz daha beklemen gerekıyor ya da tesvıklendırmen gerekıyor... sureklı bebeklı ortamlara girin bebek sevin elınde bebiş görsün azıcık durgun dur arada hislen falan noldu diye sorarsa yok bısey hayatım de ama tabı trıp at demıyorum alttan alttan ver fikri :) :) :)
Yok cnm yanlış anlamam . Uzunca bi süre dogum kontrol hapı kullandım cnm . Onun dışında da geri cekilme yöntemi diyorlar sanırım o şekilde korunuyoruzHazır değildir.
Konu sahibi lafım size değil yanlış anlamayın ama şu KK'da bi olay var, korunarak, kazayla hamile kalmak diye. Siz nasıl kazayla hamile kalmadınız hayret, 4 yıllık evlilik, günde 2-3 defa seks falan... Başka bi üye olsa sizin durumunuzda elli kere hamile kalmıştı.
Üye fake değilse bile konu cok saçma.Bu sayfada konu açan cok erkek var böyle..Eğer erkek değilse bile kaba saba bi kadın yazmış bunları.Karsıt yorumlara verdiği cvplardan belli terbiyesi.Bizene senin kocan çocuk istemiyorsa,cocuğum olmuyo dersin anlarım.O bir derttir.Bu birderdim varda yazılmaya değer bi konu değil.Üyelik tarihi 2008. Fake değildir bence yaa
Burası bir derdim var köşesi değilmi insanlar dertlerini sıkıntılarını paylaşmış birbiriyle fikir almış cevap yazmak zorunda değilsin. Burada cvp yazan akıl veren onlarca insan var siz cvp yazmasanızda olur
12 yıldır beraberiz.7 yıl cıkarak evlendik .4 yıllıkta evliyiz.birbirimize de baglıyız 24 saat beraberiz ama aynı evin içinde bile durduk yere sarılırız birbirimize sürekli hediyeler ,sürprizler ,ev işlerine yardım etmeler eşim mükemmel biri. Bir dediğimi 2 etmez . Ailesine karşı hep beni korur hep ben ön plandayım el üstünde tutar beni. Temizliğe yardım eder yinede yoruldun sen yemek yapma dışarda yiyelim yoruldun zaten der.Hergün mutlaka gezeriz hayatı doya doya yaşarız sürekli saat hiç farketmez gece 2 de canımız bişi ceksin cıkar yer geliriz. Ben 30 eşim 32 yaşında şu ana kadar benim korkularım vardı bakamam edemem sorumluluk alamam hiç hazır değildim bebek için kendimi olgun hissetmiyordum hiç gram isteğin yoktu.eşim ara ara istiyordu hayır diyordum.bu arada cokta düzenli bir seks hayatımız da var hergün 2-3 neyse .... Şuan biraz olgun hissediyorum kendimi arkadaslarımın da cocugu oldukca bende özenir oldum ama eşim istemiyor.onu zorlamakta istemiyorum ikimizin istediği bir an olsun istiyorum. Gecen bi konusu gecti ni gezemedik fln dedi bizde gezmiyorsak kimse gezmemiştir dedim her yaz bodrum tatili olsun hergün yaz kış karda bile gezen insanız bi gün evde durmayız. Tv de cocuklar cıkınca seviyor dün yenden bahsi gecti ben onu öptüm yanagından o beni öptü tv de bi cocuk cıktı onu sevdi yapcazmı cocuk dedim . İstemiyorum ben dedi . Cıktım üst kata ağladım niye istemiyor ki .?
Hiç kaba saba birisi oldugumu da düşünmüyorum yazdıgım cevaplar gayet kibar ve nazikçe herkese . Tek tek okursan yazdıgım cvpları nerede kime kaba saba yanıt yazmışım bana da gösterirsen memnun olurum Benim için de bu bir dert Tek derdim buysa konu açmak yasak mı yada sizden mi izin almam gerekliydi konuyu acabilirmiyim diye.Üye fake değilse bile konu cok saçma.Bu sayfada konu açan cok erkek var böyle..Eğer erkek değilse bile kaba saba bi kadın yazmış bunları.Karsıt yorumlara verdiği cvplardan belli terbiyesi.Bizene senin kocan çocuk istemiyorsa,cocuğum olmuyo dersin anlarım.O bir derttir.Bu birderdim varda yazılmaya değer bi konu değil.
İlk balayına gidip geldik bir daha tatil yapalım da sonra cocuk yaparız dedik sonrada rahatlıga alıştık sanırım . İsim önerimiz bile hazır12 senelik beraberliği evliliğe taşırken hiç mi konusu olmadı bu çocuk meselesinin ? Ne zaman yaparız ? Şu kadar gezip yaparız ya da hiç yapmayız gibi ?
Yazılan cevaplar kafamı karıştırmadı değer verip yorum yazan kişilerin önerilerini dikkate alacagım.kocanizin neden istemedigini bilmeden millet sadece fikir uretip kafanizi karistirir keske once nedenini ogrenseydiniz sonra yazsaydiniz da cozum fikirleri alsaydiniz
Bilmiyorum cnm hepsi bi sebep olabilir haklısın şu ana kdr bende de gram istek yoktu cocuk için bakamam diyordum anca bi kaç aydır hazır hissediyorum kendimiBu çok normal, adam çocuk istemeyebilir.. Çok da haksız değil, bunu niye garip görüyorsunuz.
Pekçoğuna aşılanmış; nişanlan, evlen, biraz geçsin, çocuk yap, yaşlan, torun bak..
Anlattıklarınızdan belli ki adam ne sizin ilginiz bölünsün, ona ayırdığınız vakit azalsın istiyor ne de gece 2'de orda, haftasonu burda olma lüksü bitsin. Çocuk varken hangi birini yapacaksınız? Enerjiniz bitecek evde durduk yere sarılma, hediyeleşme kalmayacak. Bakımlı, onla gece 2'de yemeğe giden kadın gidecek yerine bakımsız, yorgunum diyen bi kadın gelecek diye de düşünüyor olabilir.
Baba olmak istemeyebilir, sorumluluk almak istemez? Çocuk sevmiyor olabilir..
Belki siz de gerçekten çocuk istemiyorsunuzdur ama yaşım geçiyor, toplum baskısı diye yapıyorsunuzdur. Çoğu böyle çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?