Eşim çocuk istemiyor

düşündüğüm gibi o zaman canım esın cocuk olursa sosyal hayatımız kısıtlanacak dıye bebıs ıstemıyor... bır sure rafa kaldır bakalım emınım oda kafasında dusunuyordur sana soylemıordur.... esın de ne zaman hazır hıssederse kendını o zman yapın cocugu... bu yaz da gecsın bakalım esın ıyıce gezmeye bı doysun :)

Bu yazdan gçsin yaparız diye diye 4 yazı gecirdik bişi değil milletin sorularından bıktım yokmu bişi hadi yapında sevelim yokmu daha yokmu daha sorulardan fenalık basıyor içine artık. Olmadıgını düşünüyorlardır kesin .

İnsan değil avatarsınız ozman siz karı kocaCok sallamasyon konu bulmuşsun be cnm.İnsanlar gerçekten dertlenince yazıyor bu köseye.Sen al o muhteşem kocanı da ciftlesmeye devam edin.İnsanları boşa oyalamayın burda.Fakeler sizi

canım oyle dusunme bu hayat senın bu evlılık senın... elalem ne düşünür ne der düşüncesine kapılma... sonucta sende de esınde de bır sıkıntı yok.. esıne baskı yapma simdilik istemıyorum diyomus baksana... yksa haklısın 4 yıllık evlısın yasında 30 hemen hemen tam zamanı bebıs ıcın en azından benım dusuncem... ama bıraz daha beklemen gerekıyor ya da tesvıklendırmen gerekıyor... sureklı bebeklı ortamlara girin bebek sevin elınde bebiş görsün azıcık durgun dur arada hislen falan noldu diye sorarsa yok bısey hayatım de ama tabı trıp at demıyorum alttan alttan ver fikri :) :) :)

biz evlendikten uc sene sonra oldu yavrumuz.niye bekledik diye arada dusunuyoruz.nasip tabi hersey..otuzu da gectik yani..ne zaman hamile kalcan sanki ha deyince olcakmi..daha buyucek okucak falan filan..daha once cocuk sahibi olmak isterdim o buyuyunce ben yasli bi anne olmayayim diye.ve kizmiz evin nesesi altin topu hele babasi uykuda cok ozluyorum ben bunu yaa diyo beni sorma zaten canim o benim..

Üyelik tarihi 2008. Fake değildir bence yaa

Ya arkadaşım ben anlatamıyorum kendimi galiba Tavşanda bir hayvandır kaplumbaga ama ikisi aynı hızda değildir.ben neden sallıyayım burada yada neden fake olayım farkındaysam her mesaja kibarca cevap yazmışımdır ve yazdıklarımdan da 1 teki yalan değil ister inan ister inanma sana yalan borcum yok.nedense yalan attıgımı düşünn de tek kişi sensin. Kişinin fikri neyse zikri de olur . Kendinizle beni karıştırmayın lütfen . Siz bu konuda eksikseniz ben böyleysem bu yalan attıgım anlamına gelmez kiiiiii lütfen daha da yorum yazma

Aynen canım ya benle bir evlenenler 2. Hamile yaşlı anne de olmak istemiyorum yaşıcagım kdr yaşadımda hayatı işte hayırlısı herseyin artık

Hazır değildir.
Konu sahibi lafım size değil yanlış anlamayın ama şu KK'da bi olay var, korunarak, kazayla hamile kalmak diye. Siz nasıl kazayla hamile kalmadınız hayret, 4 yıllık evlilik, günde 2-3 defa seks falan... Başka bi üye olsa sizin durumunuzda elli kere hamile kalmıştı.

Aynen cnm cok baskı yapmak istemiyorum o yüzden cok acmıyorum bu konuyu gecen e bebeke soktum gezdik biraz beşik araba fln baktık bebek görünce de seviyor sevmiyor değilde . Hatta yegenlerim benden cok eşimi seviyor ilgileniyor diye ki cocuk oldugunda bana cokta yardımı faydası olur eşimin ona da eminim işte herseyin hayrlısı bakalım

Yok cnm yanlış anlamam . Uzunca bi süre dogum kontrol hapı kullandım cnm . Onun dışında da geri cekilme yöntemi diyorlar sanırım o şekilde korunuyoruz

Üyelik tarihi 2008. Fake değildir bence yaa
Üye fake değilse bile konu cok saçma.Bu sayfada konu açan cok erkek var böyle..Eğer erkek değilse bile kaba saba bi kadın yazmış bunları.Karsıt yorumlara verdiği cvplardan belli terbiyesi.Bizene senin kocan çocuk istemiyorsa,cocuğum olmuyo dersin anlarım.O bir derttir.Bu birderdim varda yazılmaya değer bi konu değil.

kocanizin neden istemedigini bilmeden millet sadece fikir uretip kafanizi karistirir keske once nedenini ogrenseydiniz sonra yazsaydiniz da cozum fikirleri alsaydiniz

12 senelik beraberliği evliliğe taşırken hiç mi konusu olmadı bu çocuk meselesinin ? Ne zaman yaparız ? Şu kadar gezip yaparız ya da hiç yapmayız gibi ?

Hiç kaba saba birisi oldugumu da düşünmüyorum yazdıgım cevaplar gayet kibar ve nazikçe herkese . Tek tek okursan yazdıgım cvpları nerede kime kaba saba yanıt yazmışım bana da gösterirsen memnun olurum Benim için de bu bir dert Tek derdim buysa konu açmak yasak mı yada sizden mi izin almam gerekliydi konuyu acabilirmiyim diye.

12 senelik beraberliği evliliğe taşırken hiç mi konusu olmadı bu çocuk meselesinin ? Ne zaman yaparız ? Şu kadar gezip yaparız ya da hiç yapmayız gibi ?
İlk balayına gidip geldik bir daha tatil yapalım da sonra cocuk yaparız dedik sonrada rahatlıga alıştık sanırım . İsim önerimiz bile hazır

Bu çok normal, adam çocuk istemeyebilir.. Çok da haksız değil, bunu niye garip görüyorsunuz.
Pekçoğuna aşılanmış; nişanlan, evlen, biraz geçsin, çocuk yap, yaşlan, torun bak..
Anlattıklarınızdan belli ki adam ne sizin ilginiz bölünsün, ona ayırdığınız vakit azalsın istiyor ne de gece 2'de orda, haftasonu burda olma lüksü bitsin. Çocuk varken hangi birini yapacaksınız? Enerjiniz bitecek evde durduk yere sarılma, hediyeleşme kalmayacak. Bakımlı, onla gece 2'de yemeğe giden kadın gidecek yerine bakımsız, yorgunum diyen bi kadın gelecek diye de düşünüyor olabilir.
Baba olmak istemeyebilir, sorumluluk almak istemez? Çocuk sevmiyor olabilir..
Belki siz de gerçekten çocuk istemiyorsunuzdur ama yaşım geçiyor, toplum baskısı diye yapıyorsunuzdur. Çoğu böyle çünkü.

kocanizin neden istemedigini bilmeden millet sadece fikir uretip kafanizi karistirir keske once nedenini ogrenseydiniz sonra yazsaydiniz da cozum fikirleri alsaydiniz
Yazılan cevaplar kafamı karıştırmadı değer verip yorum yazan kişilerin önerilerini dikkate alacagım.

Bilmiyorum cnm hepsi bi sebep olabilir haklısın şu ana kdr bende de gram istek yoktu cocuk için bakamam diyordum anca bi kaç aydır hazır hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…