12 yıldır beraberiz.7 yıl cıkarak evlendik .4 yıllıkta evliyiz.birbirimize de baglıyız 24 saat beraberiz ama aynı evin içinde bile durduk yere sarılırız birbirimize sürekli hediyeler ,sürprizler ,ev işlerine yardım etmeler eşim mükemmel biri. Bir dediğimi 2 etmez . Ailesine karşı hep beni korur hep ben ön plandayım el üstünde tutar beni. Temizliğe yardım eder yinede yoruldun sen yemek yapma dışarda yiyelim yoruldun zaten der.Hergün mutlaka gezeriz hayatı doya doya yaşarız sürekli saat hiç farketmez gece 2 de canımız bişi ceksin cıkar yer geliriz. Ben 30 eşim 32 yaşında şu ana kadar benim korkularım vardı bakamam edemem sorumluluk alamam hiç hazır değildim bebek için kendimi olgun hissetmiyordum hiç gram isteğin yoktu.eşim ara ara istiyordu hayır diyordum.bu arada cokta düzenli bir seks hayatımız da var hergün 2-3 neyse .... Şuan biraz olgun hissediyorum kendimi arkadaslarımın da cocugu oldukca bende özenir oldum ama eşim istemiyor.onu zorlamakta istemiyorum ikimizin istediği bir an olsun istiyorum. Gecen bi konusu gecti ni gezemedik fln dedi bizde gezmiyorsak kimse gezmemiştir dedim her yaz bodrum tatili olsun hergün yaz kış karda bile gezen insanız bi gün evde durmayız. Tv de cocuklar cıkınca seviyor dün yenden bahsi gecti ben onu öptüm yanagından o beni öptü tv de bi cocuk cıktı onu sevdi yapcazmı cocuk dedim . İstemiyorum ben dedi . Cıktım üst kata ağladım niye istemiyor ki .?