Eşim çocuk istemiyor

Tesekkürler iyi dilekleriniz için herseyin hayırlısı inşallah biz istediğimiz zaman inşallah rabbimde nasip eder.herseyin hayırlısı bakalım

Seni paylaşmaktan korkuyor!İlişkinin zedeleneceğini düşünüyor ve seni kıskanıyor!

Anladım canim
Aman bi sorun olmasında esin en kisa surede ikna olur inşallah

kendini baba olmaya hazır hissetmiyordur. bence güzel giden bir evliliğiniz varken bozma boş yere. sonra üzülen sen olursun. daha lafını etme.

Bacım dert yanmak için mi konu açtın yoksa milleti çatlatmak için mi dürüst ol?

Aceleniz yok yaşlar genc bikac sene daha bekleyip ikiniz de hazir oldugunuzda dusunursunuz. Simdilik konuyu kapatin kendini baski altinda hissedip sizi uzmemek icin kabul ederse sonrasinda sorumluluk agir gelir ve kaldiramaz.
ÇOK TESEKKÜRLER iyi dilekleriniz için herseyin hayırlısı inşsllah rabbimde nasip ederse tabi

Haa keşke evden çalistiginizi belirtseymissiniz o zaman olurmuş cunku gunluk iş hayatı olan insan tek birgune bunlarin hepsini sigdiramaz surekli bir sekilde. Ee işe gitmeyince yorgunlukta olmayinca tabi sevisirsinde gezersinde. Kimseye bisey kanitlamana gerek yok banada öyle. Sadece ilk yazida evden calistiginizi belirtmeuince abartı gorunuyor ve bu sekilde fake denmeside normal oluyor.

İlk yazıda değilde sonraki yazılarımda 2 yerde belirttim home ofis calıştıgımızı tabi yazılar uzun hepsi okunamamıştır haliyle .

Umarim esinin fikri degisir kendini hazir hissetmiyordur cok gezdiginiz icinde engel olarak goruyor belli ki
Ben seni taniyorum faceten :) kesinlikle fake degil arkadaslar hersey gonlunce olsun

Sanırım rahatlığa alışmış ve o rahatlığın bozulacağını düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…