Ya zaten genelde böyle oluyorBiraz acık secik cvp yazmayı sevmiyorum aslında kendimi tam anlatmak için yazmam lazım sanırım utansamdaBAzen tam ilişki anında aniden pat diye soruyor yapayımmı cocuk diye 5-6 sefer öyle aniden sordu onda da ben istesem bile o anki ani şokla sakınnn diyorummm . Ben istiyorum o an sormasın önceden oturalım konuşalım karar verelim planlı sekilde olsun o an pat diye sorunca birden cvp veremiyorum. Bi kerede hadi yap bırak dedim tabi yine bırakmadı noldu dedim. Öyle kolay değil cocuk du bakalım yaşımıZ genc daha ev sahibi olalım bişiyi adım atalım snra olur dedide . Geldim zaten 30 yaşına 40 yaşında mı dogurcam . ?
Onu çözemedik bi türlü canım sayısız doktora cıktım bir sürü tahlil test yapıldı hepsi temiz . Günde 8-9 saat uyuycam en az bazen 10-12 saat bile uyuyorum. Zil calar bişi olur erken uyandıysam o gün sürekli başım agrıyor sürekli midem bulanıyor istifra ediyorum . Ne zaman erken uyandıysam mutlaka böyle oluyor her defasında . Doktorlarda bi şi diyemedi hersey temiz cıkıyor herbiyerime tektek bakıldı. Ogün acilde serum yersem mide bulantım öyle geciyor . Cocuk olunca hergün öyle olucaksın nolucak diyor .o konuda haklı o konu için bende kendime güvenemiyorum yaşım oldu 30 bi sekilde bakmam büyütmem lazımBelki de bebek için gerçekten hazır olduğunuzu eşinize hissettirmelisiniz. Uykusuz kaldığımda hasta oluyorum diyorsunuz, işe buradan başlayıp bu sorunu çözebilirsiniz. O da düşünüyordur şimdiden uykusuz kalınca hasta oluyor Bebek olunca uyku nerdeyse hiç olmayacak diye. Bir nevi sizi de düşünüp sizin de hazır olmanızı bekliyor bence.
Ah keşke öyle yapalım mı çocuk demeyle hemen yapılabilse:) yaş gayet normal ve bilemiyoruz ki hemen mi olacak yoksa seneler sonra tedaviyle mi olacak..Biraz acık secik cvp yazmayı sevmiyorum aslında kendimi tam anlatmak için yazmam lazım sanırım utansamdaBAzen tam ilişki anında aniden pat diye soruyor yapayımmı cocuk diye 5-6 sefer öyle aniden sordu onda da ben istesem bile o anki ani şokla sakınnn diyorummm . Ben istiyorum o an sormasın önceden oturalım konuşalım karar verelim planlı sekilde olsun o an pat diye sorunca birden cvp veremiyorum. Bi kerede hadi yap bırak dedim tabi yine bırakmadı noldu dedim. Öyle kolay değil cocuk du bakalım yaşımıZ genc daha ev sahibi olalım bişiyi adım atalım snra olur dedide . Geldim zaten 30 yaşına 40 yaşında mı dogurcam . ?
Cevremizdekiler daha anca yeni cocuk sahibi olmaya başladılar ve kadınlar aylardır evde eşleri tek geziyor .bak diyor şu arkadaşın dogum yaptı nasıl çöktü yaşlandı yüzü senden 10 yaş büyük gösteriyor diyor. Bişi oluyor biz bi yere gidiyoruz o arkadas gelemiyor kolay değil o cocuklu sizin gibi olamaz özeniyorsun cocuga ama sende öyle olcKsın hergün gezmeleri unutcaksın diyor.çevrenizde nasıl insanlar var.
benim kısıtlı çevremde genelde çocukla birlikte eve kapanan kadınlar vardı, ben de o zamanlar çocuk istemiyorum derdim.
Kendimi henüz eve kapatmaya hazır değilim diye.
sonra iş yerinde bir çok arkadaşla konuştum bu konuda, bir yaşındaki çocukları ile yurt dışı gezisi yapanlar, küçücük çocukları ile doğa sporlarını takip edenler. sonra dünyam değişti.
elbette belirli bir dönem eve kapanmak gerekse de, sonrasında siz çocuğunuzu istediğiniz gibi yetiştiriyorsunuz.
ben 2. doğumdan sonraki yaza kamp planları yapıyorum.
bence eşiniz ve sizin çocuğa kadar gezelim tozalım fikrinizde bir yanlışlık var gibi.
Aynen cnm ben onu istemiyoru ısrar ve zorlama isteyorum aslında sürekli de sordugum yokta 4-5 sefer ufak ufak konu arasında sordum sadece. Bende ikimizin isteği üzerine planlı olsun istiyorum. Oldu ki ilerde bişi olur al bak sen istedin sen uğraş demesin demez ama nolur nolmaz o yüzden ikimizinde istediği bir zaman olsun diye zorlamıyorum. Yoksa ben illa istiyorum yapalım desem ısrar etsem yapar ama onu istemiyorum işte dediğinde haklısınzamana bırak lütfen,hiç konuşma,sorma,ve bır taraftanda adama işleyıp durma,ınan bana,ablan sayılırım,bırak ondan gelsın böle istek,arkadaşımda senın gıbı yaptı kocasına,adam çocuğu bır türlü sevemıyor,10 yaşına geldi çocuk,
Evet bide o kısmı var belki biz istiycez olmucak rabbim nasip ederse olur işin bide o kısmı varAh keşke öyle yapalım mı çocuk demeyle hemen yapılabilse:) yaş gayet normal ve bilemiyoruz ki hemen mi olacak yoksa seneler sonra tedaviyle mi olacak..
Daha önce ben istemiyordum gram bebek düşüncem yoktu hep bakamam edemem diyordum hiç isteğim yoktu onunda yoktu ki öyle idare ediyorduk. Bazen ilişki anında pat diye yapayımmı diye sordugu oldu 5-6 kez onda da aniden sorunca ani şokla cvp veremiyor insan istemese bile . Hayır sakın bırakma dedim aniden sorunca. Oturup konuşalım yapıcaz diye ortak karar verelim snrası gelsin bu sekilde istiyorum ben.gecen diyor biraz hap kullan sende rahat edelim diyor.Bu konu ilk kez mi açıldı? Onca yıldır birlikteymişsiniz, hiç mi bahsi geçmedi, hiç mi fark etmediniz çocuk istemediğini?
Ayrıca merak etmeyin, bence henüz onun babalık içgüdüleri tam gelişmedi demek ki, biyolojik saati gelmemiş... Zamanla istemeye başlar ama size tavsiyem sakın darlamayın onu bu konuda, imalar vs.'lerden kaçının, yoksa ters teper..
Tesekkürler cnm cocuk dışında bi dediğimi 2 etmiyor işte ne istese anında alır yada götürür hiç bi hevesimi gursagımda bırakmaz o yandan şanslıyımda neyse bakalım hayırlısı cocukta bakalım bu ana kadar ben istemiyorum diyordum artık istediğimi biliyor ya ona göre onunda fikri değişir belkiAyyy ne guzel kocaaaaa
Masallah sizecocugu da dert etme olmazsa da olmasin bence, ikinizin fikri bir olmali senin de dedigin gibi
12 yıldır beraberiz.7 yıl cıkarak evlendik .4 yıllıkta evliyiz.birbirimize de baglıyız 24 saat beraberiz ama aynı evin içinde bile durduk yere sarılırız birbirimize sürekli hediyeler ,sürprizler ,ev işlerine yardım etmeler eşim mükemmel biri. Bir dediğimi 2 etmez . Ailesine karşı hep beni korur hep ben ön plandayım el üstünde tutar beni. Temizliğe yardım eder yinede yoruldun sen yemek yapma dışarda yiyelim yoruldun zaten der.Hergün mutlaka gezeriz hayatı doya doya yaşarız sürekli saat hiç farketmez gece 2 de canımız bişi ceksin cıkar yer geliriz. Ben 30 eşim 32 yaşında şu ana kadar benim korkularım vardı bakamam edemem sorumluluk alamam hiç hazır değildim bebek için kendimi olgun hissetmiyordum hiç gram isteğin yoktu.eşim ara ara istiyordu hayır diyordum.bu arada cokta düzenli bir seks hayatımız da var hergün 2-3 neyse .... Şuan biraz olgun hissediyorum kendimi arkadaslarımın da cocugu oldukca bende özenir oldum ama eşim istemiyor.onu zorlamakta istemiyorum ikimizin istediği bir an olsun istiyorum. Gecen bi konusu gecti ni gezemedik fln dedi bizde gezmiyorsak kimse gezmemiştir dedim her yaz bodrum tatili olsun hergün yaz kış karda bile gezen insanız bi gün evde durmayız. Tv de cocuklar cıkınca seviyor dün yenden bahsi gecti ben onu öptüm yanagından o beni öptü tv de bi cocuk cıktı onu sevdi yapcazmı cocuk dedim . İstemiyorum ben dedi . Cıktım üst kata ağladım niye istemiyor ki .?
12 yıldır beraberiz.7 yıl cıkarak evlendik .4 yıllıkta evliyiz.birbirimize de baglıyız 24 saat beraberiz ama aynı evin içinde bile durduk yere sarılırız birbirimize sürekli hediyeler ,sürprizler ,ev işlerine yardım etmeler eşim mükemmel biri. Bir dediğimi 2 etmez . Ailesine karşı hep beni korur hep ben ön plandayım el üstünde tutar beni. Temizliğe yardım eder yinede yoruldun sen yemek yapma dışarda yiyelim yoruldun zaten der.Hergün mutlaka gezeriz hayatı doya doya yaşarız sürekli saat hiç farketmez gece 2 de canımız bişi ceksin cıkar yer geliriz. Ben 30 eşim 32 yaşında şu ana kadar benim korkularım vardı bakamam edemem sorumluluk alamam hiç hazır değildim bebek için kendimi olgun hissetmiyordum hiç gram isteğin yoktu.eşim ara ara istiyordu hayır diyordum.bu arada cokta düzenli bir seks hayatımız da var hergün 2-3 neyse .... Şuan biraz olgun hissediyorum kendimi arkadaslarımın da cocugu oldukca bende özenir oldum ama eşim istemiyor.onu zorlamakta istemiyorum ikimizin istediği bir an olsun istiyorum. Gecen bi konusu gecti ni gezemedik fln dedi bizde gezmiyorsak kimse gezmemiştir dedim her yaz bodrum tatili olsun hergün yaz kış karda bile gezen insanız bi gün evde durmayız. Tv de cocuklar cıkınca seviyor dün yenden bahsi gecti ben onu öptüm yanagından o beni öptü tv de bi cocuk cıktı onu sevdi yapcazmı cocuk dedim . İstemiyorum ben dedi . Cıktım üst kata ağladım niye istemiyor ki .?
Canım sen bi o rüya aleminden uyan sonra konuşuruz bunları12 yıldır beraberiz.7 yıl cıkarak evlendik .4 yıllıkta evliyiz.birbirimize de baglıyız 24 saat beraberiz ama aynı evin içinde bile durduk yere sarılırız birbirimize sürekli hediyeler ,sürprizler ,ev işlerine yardım etmeler eşim mükemmel biri. Bir dediğimi 2 etmez . Ailesine karşı hep beni korur hep ben ön plandayım el üstünde tutar beni. Temizliğe yardım eder yinede yoruldun sen yemek yapma dışarda yiyelim yoruldun zaten der.Hergün mutlaka gezeriz hayatı doya doya yaşarız sürekli saat hiç farketmez gece 2 de canımız bişi ceksin cıkar yer geliriz. Ben 30 eşim 32 yaşında şu ana kadar benim korkularım vardı bakamam edemem sorumluluk alamam hiç hazır değildim bebek için kendimi olgun hissetmiyordum hiç gram isteğin yoktu.eşim ara ara istiyordu hayır diyordum.bu arada cokta düzenli bir seks hayatımız da var hergün 2-3 neyse .... Şuan biraz olgun hissediyorum kendimi arkadaslarımın da cocugu oldukca bende özenir oldum ama eşim istemiyor.onu zorlamakta istemiyorum ikimizin istediği bir an olsun istiyorum. Gecen bi konusu gecti ni gezemedik fln dedi bizde gezmiyorsak kimse gezmemiştir dedim her yaz bodrum tatili olsun hergün yaz kış karda bile gezen insanız bi gün evde durmayız. Tv de cocuklar cıkınca seviyor dün yenden bahsi gecti ben onu öptüm yanagından o beni öptü tv de bi cocuk cıktı onu sevdi yapcazmı cocuk dedim . İstemiyorum ben dedi . Cıktım üst kata ağladım niye istemiyor ki .?
Sacma sapan yorum yazma sen rüya alemindeysen seninki ölmüşse ben napayım her insan bir olmak zorunda değil ben neden yalan atayım ki sana bunu bir düşün ? Bir derdim var yazmışım senin takıldığın noktaya bak kimseye yalan borcum yok evet bazen 3 ü de geçiyor .Canım sen bi o rüya aleminden uyan sonra konuşuruz bunları4 senelik evlilikde nereye hergün 2-3 oluyo
Burası bir derdim var köşesi değilmi insanlar dertlerini sıkıntılarını paylaşmış birbiriyle fikir almış cevap yazmak zorunda değilsin. Burada cvp yazan akıl veren onlarca insan var siz cvp yazmasanızda olurbiz ne bilelim kocanan sor
Ah keşke canım yaşımız gectiğinde daha zor olacak bakması peşinde koşmasıDüzeninin bozulacagini bir nevi size (ayakbagi) olacağını düsünüyodur, ama olunca biz boşa zaman harcamışiz diyecek ☺
Daha bi yere gezmedik diyor gecende de . Bizde gezmediysek kimse gezmemiştir dedim hergün 3-5 saat geziyoruz kara kışta bile bi gün evde durmadık tam ne düşünüyor cok bi o konuyu konuşamıyoruz işte hemen kapanıyorıkınız de sosyal hayatınıza gezmenıze duskunsunuz belkı de bebek olursa kısıtlanırız dıye mı dusunuyor yanı gezemeyız ıstedıgımız yere gıdemeyız ozgur olamayız dıye falan mı ... cunku bebek butun planları degıstıryor... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?