Üye fake değilse bile konu cok saçma.Bu sayfada konu açan cok erkek var böyle..Eğer erkek değilse bile kaba saba bi kadın yazmış bunları.Karsıt yorumlara verdiği cvplardan belli terbiyesi.Bizene senin kocan çocuk istemiyorsa,cocuğum olmuyo dersin anlarım.O bir derttir.Bu birderdim varda yazılmaya değer bi konu değil.
İnsan değil avatarsınız ozman siz karı kocaCok sallamasyon konu bulmuşsun be cnm.İnsanlar gerçekten dertlenince yazıyor bu köseye.Sen al o muhteşem kocanı da ciftlesmeye devam edin.İnsanları boşa oyalamayın burda.Fakeler sizi
Aynen cnm cok baskı yapmak istemiyorum o yüzden cok acmıyorum bu konuyu gecen e bebeke soktum gezdik biraz beşik araba fln baktık bebek görünce de seviyor sevmiyor değilde . Hatta yegenlerim benden cok eşimi seviyor ilgileniyor diye ki cocuk oldugunda bana cokta yardımı faydası olur eşimin ona da eminim işte herseyin hayrlısı bakalım
Haftda dersin anlarım bak.Ama günde demiş.Bu kadın çalışmıyor mu?Evi toplamıyor mu?Yemek yapmıyor mu?Ben size hak verdim. Fake degilse bile kesinlikle abarti. Ayda 630 kere yapar
Yazdıklarımın eksiği vardır fazlası yoktur cnm ona emin olabilirsin neden burada ben size yalam atayım ki anlamıyorum tavşanda bir hayvan kaplumbaga ama aynı özellikleri taşımıyorlar demi insanlarda aynı şekildedir .kimisi ayda bir yapar isteksizdir kimisi günde 5 kere yapar . Her insan aynı olacak diye bir şey yok bu konuya takılmayın . Yazdıklarımın da hiç birisi abartı da değildir fake de değilim buna Emin olabilirsinizBen size hak verdim. Fake degilse bile kesinlikle abarti. Ayda 630 kere yapar
Sen dalga gecerek cvp yazmışsın ama ben ciddi şekilde cvp vereyim sana;;?Bizim işimiz evde canım intenette satış işi yapıyoruz . Eşimde aynı işi yapıyor. Bu yüzden sürekli tüm vakitler bizim . Yemek cogu zaman dışarıda yiyoruz cıkıyoruz 5-6 saat geziyoruz eve yemek yiyip geliyoruz evde 2 kişi oldugumuz için ev cok fazla batmıyor tabiki evi de topluyorum temizliyorum .fake olmadıgımı yada yalan atmadıgımı nasıl ispatlıyayım bilemedim ki size .Haftda dersin anlarım bak.Ama günde demiş.Bu kadın çalışmıyor mu?Evi toplamıyor mu?Yemek yapmıyor mu?Ay düşününce bana afakanlar bastı.Banyosu,sacbas kurutması 4 senelik evlilikde bide atma Ziyaaa diyesi gelyor insanın
Ayyy agzın bal damlıyor cnm hadi inşallah bakalımm . Sizler güzelce yorum yazıp akıl verirken bazı insanlarda beni fake ve yalancı yaptı burada pes dedim yaoda ıstyordur canım da kafasında sorular var gıbı esının bıraz bekle bakalım sonra bı bakmıssın bı gece gelmıs hadı bebek yapalım dıyor :)
işin gücün yok onu mu hesapladınoda ıstyordur canım da kafasında sorular var gıbı esının bıraz bekle bakalım sonra bı bakmıssın bı gece gelmıs hadı bebek yapalım dıyor :)
Alıntı yanlış oldu cnm hesaplıyan zeki ark bu değil bebiskom adlı üyeydi hesaplıyanişin gücün yok onu mu hesapladın
onların alıntılar birbirine girmiş bende direkt çekmişim farketmez hesaplayanın eline sağlıkAlıntı yanlış oldu cnm hesaplıyan zeki ark bu değil bebiskom adlı üyeydi hesaplıyan
Yazdıklarımın eksiği vardır fazlası yoktur cnm ona emin olabilirsin neden burada ben size yalam atayım ki anlamıyorum tavşanda bir hayvan kaplumbaga ama aynı özellikleri taşımıyorlar demi insanlarda aynı şekildedir .kimisi ayda bir yapar isteksizdir kimisi günde 5 kere yapar . Her insan aynı olacak diye bir şey yok bu konuya takılmayın . Yazdıklarımın da hiç birisi abartı da değildir fake de değilim buna Emin olabilirsiniz
Haftda dersin anlarım bak.Ama günde demiş.Bu kadın çalışmıyor mu?Evi toplamıyor mu?Yemek yapmıyor mu?Ay düşününce bana afakanlar bastı.Banyosu,sacbas kurutması 4 senelik evlilikde bide atma Ziyaaa diyesi gelyor insanın
İşte haklısın cnm dediklerinde. ben biraz sorumluluk sahibi bir insan değilim arkamı hep eşim topluyor onun yardımı olmasa ev işleriyle bile başa cıkamam ev cok büyük temizliği şusu busu bitmiyor. Evet şimdiden haKonunuzu okurken aklima geleni esiniz sende cocuksun diyerek soylemis
Eger gercekten istiyorsaniz cocuk guclu oldugunuzu ispat etmelisiniz
Bende saglik acisindan mukemmel degilim ama is icin uykusuz geliyorum cunku kimse bu nazi cekmez, siz sanslisiniz cektirecek biri var
Ee o da cok hakli cocuk olsa cogu zamani adamin bi cocuga bi size yetismekle gecicek
Detayli endoskopi yaptirin sonra ilac verirse ilac kullanin ya da kudret nari yiyin sabahlari ,
Zaten gunde ucten fazla cinsellik yasayan biri icin uyku sart , biraz o konuyu aza cekip enerjinizi spor vs sagliginizi artirici seylere aktarin
Ayrica cocuk sahibi olmamaniz icin esinizin istememe sebebi de cinsellik onu kesin belirteyim cunku bir arkadasimin eside hamilelik ve sonrasinda yasayamacaklarini az sayida yasayacaklarini dusundugu icin istemiyor.
Eski üyeyim ama vakit bulup cok fazla takılmıyorum forumda canım sanırım yazdıklarında son derece haklısın bende şaşırdım kaldım bazı kişilerin yorumlarına çünki . Yok fakemişim yok yalancıymışımda şaşırdım kaldım her insan bir olmak zorunda değil ki yada herkes aynı hayatı da yaşamak zorunda değil kiKk' de mutlu, eşi ev işlerine yardım eden, arada dışarıda yemek yiyen, tatillere giden düzenli seks hayatı olan kadınlar sevilmiyor. Günde 2-3 kez denmesine takılmış herkes ama ten uyumu olan çiftler, sağlık sorunları, iş stresi vs. yoksa yapabilirler. Biz de home office çalışssak kafamız rahat olsa biz de yaparız. Bana sahte gelmedi konu.
Tabiki rabbim izin verirse olur cocuk . Ama eşim ilk adımı atmadan nasıl olsun orada yazmak istediğim eşimin ilk adımı atmasıydı .yoksa tabiki hersey rabbimin elindedirKonu sahibinin atladığı bisey var,hani kocası demiş ya bikeresinde ilişki sırasında yapayım mı çocuk diye.Hah iste orda yanılıyor bu muhteşem cift.Sen çocuk yapmazsın.Allah sana verir,bahşeder.Konu fazla uzadığı için bunu söyleyip çekiliyorum.Valla pazartesi sendromum falan kalmadı.Allah razı olsun.Allah daha büyük dert vermesin.Hadi kalın sağlıcakla
İnanmak zorunda değilsiniz bende sizi inandırmak zorunda değilim ama yalanda atmıyorum bunu bilin sadece evet hergün ve bazen daha da fazla oldugu oluyor sayının inanmak zorunda değilsiniz ama bana da yalan atıyor fake demeyin lütfenben size fakesiniz demedim ama söylediginiz "rakam" kusura bakmayin bana asla inandirici gelmedi. Evet cinsel hayatiniz bircok cifte göre daha aktif olabilir ama siz günde 3 defadan bahsediyorsunuz. Kusura bakmayin ama buna inanmak gercekten cok güc. Tabiki her insan farkli degil. Benim erkek arkadasimda cinselige asiri düskündür cok sever yani bos buldugun günde 3 kere olabilir ama hergün istesede yapamaz yani, normal haftada 4 seyirinde gider yani
ahah aynen ya ne gerek var sayiyi abartmaya hem önemli olan sayisi degil
Onu şu yüzden yazdım cnm :: şimdi cıkar biri der 12 yıldır birlikteymişsiniz adam bıkmıştır senden ondan cocuk istemiyordur diyen olur diye gercekleri yazdım bıkılmadıgını belirtmek için yoksa başka bi amacım yokCinsel hayatınızın düzenli olduğunu vurgulamak için günde 2-3 defa seks yaptığınızı özellikle belertmenize gerenk yoktu.Biz diğer şekilde de anlardık yani
Çocuk mevzuna gelince; eşinize sorun söylesin ne düşünerek bebe istemediğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?