Eşim çocuk istiyor.

Arkadaşlar 27 yaşındayım öğretmenlik mezunuyum 1 yıllık evliyim . Kpss çalışıyorum hala atanmaya çalışıyorum . Eşim çocuk istiyor. Ama ben şu an hiç istemiyorum. Allah büyük, büyük konuşmakta istemiyorum. Ne yapsam delircem çok ısrarcı degil ama ben yakın zamanlarda 1-2 yıl hiç içimden gelmiyor. Lütfen yazmayın isteyince bile olması çok zor olanlar var tabiki anlıyorum . Eşimin ailesi kendisi benim ailem çok istiyor. Ben konuşurken bile içim bi tuhaf oluyor bende mi bir sorun var. Bende kendi işimi hakettiğim şekilde yapmak istiyorum. Offf of
Etrafa bakma çocuk senin çocuğun olacak sen talıyacaksın hamilelik zor anne olmak ondan daha da zor kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap gerçekten milletin lafı ile alınacak sorumluluk değil bu kendini üzme sense sorun yok herşeye hükmetmeye çalışan etrafta sorun bu seferde mesleğini eline almamış çocuk yapıyo diyen olur insanlar hep konuşur

Arkadaşlar 27 yaşındayım öğretmenlik mezunuyum 1 yıllık evliyim . Kpss çalışıyorum hala atanmaya çalışıyorum . Eşim çocuk istiyor. Ama ben şu an hiç istemiyorum. Allah büyük, büyük konuşmakta istemiyorum. Ne yapsam delircem çok ısrarcı degil ama ben yakın zamanlarda 1-2 yıl hiç içimden gelmiyor. Lütfen yazmayın isteyince bile olması çok zor olanlar var tabiki anlıyorum . Eşimin ailesi kendisi benim ailem çok istiyor. Ben konuşurken bile içim bi tuhaf oluyor bende mi bir sorun var. Bende kendi işimi hakettiğim şekilde yapmak istiyorum. Offf off
Sende bi sorun falan yok canım insan öyle büyük bi sorumluluğa hazır hissetmeli önce sen hazır değilsen başkaları istiyo diye böyle bi yola sokma asla kendini

Çocuk karı kocanın birlikte arzu ettiği birşey olmalı.
Kendini hazır hissetmiyorsan asla başkalarının baskısı altında kalma, çevremde maalesef bu tür şeyler yaşayan bir kaç hanım arkadaşım oldu biri çocuk doğunca emzirmek istemedi, çocuğunu reddetti.
Diğeri ise çocuğunu kendine hep yük olarak gördü ondan nefret etti.
Mecburen sırf başkaları istiyor diye yapılacak birşey değil çünkü hamilelik süreci, doğum süreci, lohusalık süreci kadını hem fiziken hem de psikolojik olarak çok etkiliyor maalesef.

Arkadaşlar 27 yaşındayım öğretmenlik mezunuyum 1 yıllık evliyim . Kpss çalışıyorum hala atanmaya çalışıyorum . Eşim çocuk istiyor. Ama ben şu an hiç istemiyorum. Allah büyük, büyük konuşmakta istemiyorum. Ne yapsam delircem çok ısrarcı degil ama ben yakın zamanlarda 1-2 yıl hiç içimden gelmiyor. Lütfen yazmayın isteyince bile olması çok zor olanlar var tabiki anlıyorum . Eşimin ailesi kendisi benim ailem çok istiyor. Ben konuşurken bile içim bi tuhaf oluyor bende mi bir sorun var. Bende kendi işimi hakettiğim şekilde yapmak istiyorum. Offf off
İsteyip olmayan insanlarla bir alakası yokki durumunuzun.Şuan zamanı değil demek, yada önceliğim çocuk değil demek en doğal hakkınız, aileler istiyor diye çocuk yapmayın zaten, eşinizde sizi anlayacaktır konuşursanız bence.

Sakın istemeden çocuk sahibi olmayın. 10 aylık bebeğim var, bebek bakmak çok zormuş. Üstelik 15 yıllık evliyim ve 15 yılın sonunda aynen milletin sen isteyince olmayacak ısrarı yüzünden denedim. 39 yaşındayım, ilk denemede hamile kaldım. Yani isteyince olmaz diye bir şey yok Allah tarafından herşey. Lütfen kendi istediğiniz zaman gündeme alın. Dışarıdan davulun sesi hoş geliyor. Aile büyükleri gelip sevecek diye bebek yapmayın

Back
X