Eşim çok bencil

Hayır izin almadım sadece beni goturur musun dedim evlendiğimizden beri ben asla yapabilir miyim gidebilir miyim böyle sormadım. Hava karardığı için goturur musun dedim aldıgım cevap hayır..

Düşünmüyorum da sadece sabrediyorum umit ediyorum..

Siz babanıza gideceğinizi söylüyorsunuz o da size hayır diyor ? Hmmm anlaşıldı siz izin alıyorsunuz . Kendi düşen ağlamaz , gözü bile çıkar diye bir atasözüyle kapanış yapmak istiyorum

Ay ne alaka canım esin bencil değil gelini satın aldığını düşünen odunlardan kusura bakma ama siz neden soruyorsunuzki gitmek için ayrıca annesine bakmak zorunda degilsiniz canınız isterse bakarsiniz

Ay ne alaka canım esin bencil değil gelini satın aldığını düşünen odunlardan kusura bakma ama siz neden soruyorsunuzki gitmek için ayrıca annesine bakmak zorunda degilsiniz canınız isterse bakarsiniz

Siz babanıza gideceğinizi söylüyorsunuz o da size hayır diyor ? Hmmm anlaşıldı siz izin alıyorsunuz . Kendi düşen ağlamaz , gözü bile çıkar diye bir atasözüyle kapanış yapmak istiyorum
Hayır izin asla almam ama goturmedi

İşte bunu bir anlasa

Sen hizmetcimisin hanfendi bi grip oldu diye ne yatalak olmus. Banane olduysa baksin kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…