Hayır izin almadım sadece beni goturur musun dedim evlendiğimizden beri ben asla yapabilir miyim gidebilir miyim böyle sormadım. Hava karardığı için goturur musun dedim aldıgım cevap hayır..Neden ''izin'' alıyorsunuz o zaman size değer vermeyen birinden ? Neden kendi kararınızı direk söylemiyorsunuz ? Annesine hizmet etmenizi bekleyecek bütün ömrünüz boyunca,siz de şu an belki sorun etmiyorsunuz ama birkaç sene sonra sevgi alışkanlığa döndüğünde yapamadıklarınız için içten içe pişmanlık duyacaksınız.
AynenUşak isteyen az yesinde tutsun
Hayır malesefSonuç babanıza gittiniz mi?
Hayır izin asla almam ama goturmediSiz babanıza gideceğinizi söylüyorsunuz o da size hayır diyor ? Hmmm anlaşıldı siz izin alıyorsunuz . Kendi düşen ağlamaz , gözü bile çıkar diye bir atasözüyle kapanış yapmak istiyorum
İşte bunu bir anlasaAy ne alaka canım esin bencil değil gelini satın aldığını düşünen odunlardan kusura bakma ama siz neden soruyorsunuzki gitmek için ayrıca annesine bakmak zorunda degilsiniz canınız isterse bakarsiniz
Ayaklarınıza noldu?Hayır izin asla almam ama goturmedi
HayırGörücü usulümü evlilik yaptınız?
Nasıl anlamadımAyaklarınıza noldu?
Ailene küfrederken anne babanın yüzü gözünün önüne gelmiyor mu? Sırf "evli" olmak için ne tür adamlara (!) katlanıyorsunuz böyle?Evet yapıyorum ozur diliyor bende inanıyorum işte saf gibi. Uzamasın diye affediyorum her defasında.
Öyle goruyor demek kiSen hizmetcimisin hanfendi bi grip oldu diye ne yatalak olmus. Banane olduysa baksin kendine
Gelmez miAilene küfrederken anne babanın yüzü gözünün önüne gelmiyor mu? Sırf "evli" olmak için ne tür adamlara (!) katlanıyorsunuz böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?