Zaten yorumlarınız hep benim savundugum seyler. O dusuncelerimin yanlış oldugunu düşünüyor. Yorumları gorunce tek böyle düşünenin ben olmadığımı gorucek en azından.Yahu delirdiniz mi? Buradaki yorumları ne okuması! Bu sefer her bir şey olduğunda KK'dan bahsedicek, sen başkasından akıl alıyorsun, seni gaza getiriyorlar, sen böyle değildin falan deyip bahane edecek. Sakın buradan bahsetmeyin.
Boşanmak olur mu bu yüzdenAilene küfreden adamın yanında bir dakika durma. Ayrıca düzelmez ve giderek artar.
Kimse bosanmak icin evlenmez. Ama emin olun bu hep böyle olacak. Siz sizi yetiştiren ailenize küfreden bir adamın koynuna vicdanınız rahat girecekseniz bilemem ama bence başlı başına bir boşanma nedeni. Hıçkırmazsa gözünü iyice korkutun. Siz onun ailesine hizmetçilik yapıp kendi ailenize kufrettirmek için evlenmediniz. Bunu bilmesi lazım.Boşanmak olur mu bu yüzden
Ailene kufur ediyorsa ailesine bakmicaksin arkadasimMrb herkese derdim eşimle malesef ki. 8 aylık evliyiz..Evlendiğimden beri şöyle bir tutumu var ben o evin kızıymışım annesine babasına bakıcakmışım. Ama benim annemle babamla ilgili bir durum olduğunda kardeşlerin yapsın sen artık evlisin bu evin kızısın bıktım inanın.. Annesi grip oldu yatıyor elimden geldiğince yanında oldum. Kendi babam da evde yalnızdı annem ananemin yanına gitti dedim ki gidip babama yemek falan hazırlıyım almaya gelirsin beni aldıgım cevap hayır.. Onun annesi yatak döşek yatarken ben gidemezmişim gören de ölüm döşeğinde sanıcak. Herkesin ailesi kendine değerli. Ben annesine bakmıcam demiyorum ustelik o kadar bencil bir insan ki boğuluyorum o böyle yaptıkça. Aileme kufur de ediyor kucuk de goruyor her defasında ozur diliyor ama yine aynı. Babasıyla konuştum dun duzelceğine inanmıyorum ama umit ediyorum yine de. Sormak istediğim şu ben evlendim diye her zaman onceliğim onun anne babası mı olmalı??
Öyle goruyor işteSiz onun annesine babasına bakıcı olarak mi evlendiniz ? Kocanıza sert bi şekilde tepkinizi koyun.
Evet vicdanen hiç rahat değilim ama kufur boşanmak için tek basına bir sebep olabilir mi onu bilmiyorumKimse bosanmak icin evlenmez. Ama emin olun bu hep böyle olacak. Siz sizi yetiştiren ailenize küfreden bir adamın koynuna vicdanınız rahat girecekseniz bilemem ama bence başlı başına bir boşanma nedeni.
İşte vicdanen arkamı donup gidemiyorumAilene kufur ediyorsa ailesine bakmicaksin arkadasim
Siz onun ailesine küfretseniz ne yapar?Evet vicdanen hiç rahat değilim ama kufur boşanmak için tek basına bir sebep olabilir mi onu bilmiyorum
O edince bende karsılık veriyorum susmuyorum asla altta kalmam bu konuda her zaman diyorum etme annem babam diye yok anlamıyorSiz onun ailesine küfretseniz ne yapar?
Amin teşekkür ederim herkesin ailesinin kendine degerli oldugunu nasıl kabul ettirebilirim bilmiyorum
Oo olay karşılıklı kufurlesmeye döndüyse zaten iyice bitmiş saygı falan.O edince bende karsılık veriyorum susmuyorum asla altta kalmam bu konuda her zaman diyorum etme annem babam diye yok anlamıyor
Öncelikle Allah şifa versin inşallah. İşte mesele kafa yapısı. Köy şehir değil de önemli olan geri kafalı olmamakValla bakin benim dayimlar köyde yasiyor hani cok gelişmiş bir köyde değil, anneanmem hasta oldu yatalak gibi dayim kendi bakti, esine demedi bile ki zaten eşide kendi anne babasi benim zorunluluğum yok dedi,teyzemler gittiler gün icinde ama dayım hemen yan evinde oturuyordu. Çamaşırı bile makinaya atmadı yengem, dedem ayni sekilde oldu yine dayim bakti.ikiside rahmetli oldu. Bu insanlara köylü denilir ama esinin ailesine bakmak zorunda değil diye lafıni bile etmediler. Gunde yaptigi yemekten verdi herkes allah razi olsun dedi. Dayim smdi hasta beyin kanseri insallah allah yaptığı iyileklere ona yardım eder.
Aynen saygı 0Oo olay karşılıklı kufurlesmeye döndüyse zaten iyice bitmiş saygı falan.
Ediyorum yasattıgını anlasın diye ama yine de değişmiyorSenin ailene kufretmeye hakkı yok. Haddini bilsin bilmiyorsa da bildir canım. Ailene küfrettirmeye alıştırma , önünü alamazsın. Sen de onun anasına bacısına küfür et o senin ailene ettiği zaman.
Sen bilirsin canım ama bugün değil yarın bir gün bunu sana söyleyecek.Zaten yorumlarınız hep benim savundugum seyler. O dusuncelerimin yanlış oldugunu düşünüyor. Yorumları gorunce tek böyle düşünenin ben olmadığımı gorucek en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?