Eşim çok bencil

ilk küfürde tepkinizi koysaydınız keşke. Böyle başlamış böyle gider sanırım.
kimseye bakmak zorunda değilsiniz sizin tek odağınız kendi eviniz diğerleri olsa iyi olur kapsamında bence.

ilk küfürde tepkinizi koysaydınız keşke. Böyle başlamış böyle gider sanırım.
kimseye bakmak zorunda değilsiniz sizin tek odağınız kendi eviniz diğerleri olsa iyi olur kapsamında bence.
İlk kufur ettiğinde tepkimi koydum mu inanın hatırlamıyorum ama böyle durumlarda genelde kavga ediyoruz ve sonrasında ozur diliyor affediyorum böyle dongu içinde..

Neden bu sekilde kırıcı yorum yapıyorsunuz ki?? Hava kararmıştı soguktu ve korkardım mesafe var yani. Ne olursa olsun kırıcı olmaya hakkınız yok

Yoo ben niye kırıcı olayım ki ?kırdıysam da kusura bakmayın çünkü amacım bu değil sadece siz böyle yaptığınız sürece , eşiniz de bu davranışlarına devam edecek. Ne demek ‘hayır’ taksi var, minibüs var . Çekin kapıyı çıkın bu kadar herşeye boyun eğmeyin

Yok hiç önemli değil. Kuçuk ilçede yaşıyorum taksi kısa mesafe goturur muydu hiç bilmiyorum dolmuş yok zaten. Aklıma taksi hiç gelmedi bide o an ki uzuntumden dolayı.

O zaman affetmeye devam edin ne diyelim.benğm birtanecik anneme küfür edecek ben de onun annesine bebek gibi bakacağım. Başka bir arzusu var mıymış
Bu akşam yorumların hepsini okucam eşime umarım biraz utanır

Ailenize küfür etmemesini söylediniz mi hiç peki? Yani küsüyor musunuz sonra özür mü diliyor? Bir yaptırım olması lazım.Yoksa artarak devam eder.
Tabi ki bu yüzden evi bile terkettim uc gun gitmedim her gun yalvardı gel dedi ozur diledi. Affettim yine aynı

Kimse kusura bakmasin ama, önceligin kendi evliligin.
Yardima ve bakima ihtiyaci kim olursa, elbette yanina gidilmelidir.
Ama benim ailem diye ayrimcilik yapan hangi taraf olursa olsun, bu iyiligi hak etmiyordur bence.
Üstelik kendi ailesinin sürekli ön planda tutulmasi ile kalmayip, yasaklar koymasi, kabul edilemez bence.
Üzgünüm ama buna en basindan dur demezseniz, ileride sadece yardima gitmeyi degil, ailenizi ziyaret etmenizi bile engelleyecektir bu insan.
Ailece hepsinin düsüncesi bu sekilde mi bilmiyorum ama, bir sekilde bunun dogru olmadigini ve kabullenmeyecegi takdirde sizi kaybedecegini belli etmelisiniz.
Allah yardimciniz olsun.

Amin teşekkür ederim herkesin ailesinin kendine degerli oldugunu nasıl kabul ettirebilirim bilmiyorum

Amin teşekkür ederim herkesin ailesinin kendine degerli oldugunu nasıl kabul ettirebilirim bilmiyorum
Yahu delirdiniz mi? Buradaki yorumları ne okuması! Bu sefer her bir şey olduğunda KK'dan bahsedicek, sen başkasından akıl alıyorsun, seni gaza getiriyorlar, sen böyle değildin falan deyip bahane edecek. Sakın buradan bahsetmeyin.

Ailene küfreden adamın yanında bir dakika durma. Ayrıca düzelmez ve giderek artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…