Aynen bnce deSanırım seni eve yardımcı aldı arkadaş..
Onu siz anlaticaksiniz pasif durmayın pasif kadın degersizdirİşte bunu bir anlasa
Neden bu sekilde kırıcı yorum yapıyorsunuz ki?? Hava kararmıştı soguktu ve korkardım mesafe var yani. Ne olursa olsun kırıcı olmaya hakkınız yokYok kocam götürmedi dediniz de ayaklarınıza birşey oldu sandım. Beklediğinize göre
Demek ki eşiniz doğru söylüyor. Evlenip ailenizden çıkmışsınız .Hayır malesef
İlk kufur ettiğinde tepkimi koydum mu inanın hatırlamıyorum ama böyle durumlarda genelde kavga ediyoruz ve sonrasında ozur diliyor affediyorum böyle dongu içinde..ilk küfürde tepkinizi koysaydınız keşke. Böyle başlamış böyle gider sanırım.
kimseye bakmak zorunda değilsiniz sizin tek odağınız kendi eviniz diğerleri olsa iyi olur kapsamında bence.
Siz de hava kararmadan çıksaydiniz.Neden bu sekilde kırıcı yorum yapıyorsunuz ki?? Hava kararmıştı soguktu ve korkardım mesafe var yani. Ne olursa olsun kırıcı olmaya hakkınız yok
Hayır çıkmadım tabiki bana gore hiç cıkmadım hatta hala ait oldugum yer ailemin yanıymış gibi hissediyorumDemek ki eşiniz doğru söylüyor. Evlenip ailenizden çıkmışsınız .
O zaman affetmeye devam edin ne diyelim.benğm birtanecik anneme küfür edecek ben de onun annesine bebek gibi bakacağım. Başka bir arzusu var mıymışEvet yapıyorum ozur diliyor bende inanıyorum işte saf gibi. Uzamasın diye affediyorum her defasında.
Neden bu sekilde kırıcı yorum yapıyorsunuz ki?? Hava kararmıştı soguktu ve korkardım mesafe var yani. Ne olursa olsun kırıcı olmaya hakkınız yok
Babam evde yoktu gelince gidicektim ve esim goturmedi annesi hasta diye. Hava karardıgı için de tek gidemedim. Baska sorunuz var mıSiz de hava kararmadan çıksaydiniz.
Yok hiç önemli değil. Kuçuk ilçede yaşıyorum taksi kısa mesafe goturur muydu hiç bilmiyorum dolmuş yok zaten. Aklıma taksi hiç gelmedi bide o an ki uzuntumden dolayı.Yoo ben niye kırıcı olayım ki ?kırdıysam da kusura bakmayın çünkü amacım bu değilsadece siz böyle yaptığınız sürece , eşiniz de nu davranışlarına devam edecek. Ne demek ‘hayır’ taksi var, minibüs var . Çekin kapıyı çıkın bu kadar herşeye boyun eğmeyin
Bu akşam yorumların hepsini okucam eşime umarım biraz utanırO zaman affetmeye devam edin ne diyelim.benğm birtanecik anneme küfür edecek ben de onun annesine bebek gibi bakacağım. Başka bir arzusu var mıymış
Ailenize küfür etmemesini söylediniz mi hiç peki? Yani küsüyor musunuz sonra özür mü diliyor? Bir yaptırım olması lazım.Yoksa artarak devam eder.Gelmez mi
Tabi ki bu yüzden evi bile terkettim uc gun gitmedim her gun yalvardı gel dedi ozur diledi. Affettim yine aynıAilenize küfür etmemesini söylediniz mi hiç peki? Yani küsüyor musunuz sonra özür mü diliyor? Bir yaptırım olması lazım.Yoksa artarak devam eder.
Amin teşekkür ederim herkesin ailesinin kendine degerli oldugunu nasıl kabul ettirebilirim bilmiyorumKimse kusura bakmasin ama, önceligin kendi evliligin.
Yardima ve bakima ihtiyaci kim olursa, elbette yanina gidilmelidir.
Ama benim ailem diye ayrimcilik yapan hangi taraf olursa olsun, bu iyiligi hak etmiyordur bence.
Üstelik kendi ailesinin sürekli ön planda tutulmasi ile kalmayip, yasaklar koymasi, kabul edilemez bence.
Üzgünüm ama buna en basindan dur demezseniz, ileride sadece yardima gitmeyi degil, ailenizi ziyaret etmenizi bile engelleyecektir bu insan.
Ailece hepsinin düsüncesi bu sekilde mi bilmiyorum ama, bir sekilde bunun dogru olmadigini ve kabullenmeyecegi takdirde sizi kaybedecegini belli etmelisiniz.
Allah yardimciniz olsun.
Yahu delirdiniz mi? Buradaki yorumları ne okuması! Bu sefer her bir şey olduğunda KK'dan bahsedicek, sen başkasından akıl alıyorsun, seni gaza getiriyorlar, sen böyle değildin falan deyip bahane edecek. Sakın buradan bahsetmeyin.Amin teşekkür ederim herkesin ailesinin kendine degerli oldugunu nasıl kabul ettirebilirim bilmiyorum
Ailene küfreden adamın yanında bir dakika durma. Ayrıca düzelmez ve giderek artar.Mrb herkese derdim eşimle malesef ki. 8 aylık evliyiz..Evlendiğimden beri şöyle bir tutumu var ben o evin kızıymışım annesine babasına bakıcakmışım. Ama benim annemle babamla ilgili bir durum olduğunda kardeşlerin yapsın sen artık evlisin bu evin kızısın bıktım inanın.. Annesi grip oldu yatıyor elimden geldiğince yanında oldum. Kendi babam da evde yalnızdı annem ananemin yanına gitti dedim ki gidip babama yemek falan hazırlıyım almaya gelirsin beni aldıgım cevap hayır.. Onun annesi yatak döşek yatarken ben gidemezmişim gören de ölüm döşeğinde sanıcak. Herkesin ailesi kendine değerli. Ben annesine bakmıcam demiyorum ustelik o kadar bencil bir insan ki boğuluyorum o böyle yaptıkça. Aileme kufur de ediyor kucuk de goruyor her defasında ozur diliyor ama yine aynı. Babasıyla konuştum dun duzelceğine inanmıyorum ama umit ediyorum yine de. Sormak istediğim şu ben evlendim diye her zaman onceliğim onun anne babası mı olmalı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?