Kusura bakma ama sen kendi anne babanın kizisin o da kendi anne babasinin... 1. Asla ve asla ailene laf söyletme en ufak bir küçümseme kirintisini bile kabullenme!!! 2. İyi niyetle yapılan şeyler kısa zamanda görevin oluyor .. Kaynananın evinde zırt pırt ne işin var beraber git beraber gel.. Sen o evin hizmetçisi değilsin bakıcı hiç değilsin .. Eğer bakıma ihtiyaçları varsa o ayrı ( bu basit bir grip değil tabiki) Gorumcen yok mu? Baştan alistiriyorsunuz sonra değişmesini bekliyorsunuz ... Kendi evinin hanımı anne babanın kızı gibi davranmazsan kocan da annesine bakıcılık yapmanı bekler tabi..Mrb herkese derdim eşimle malesef ki. 8 aylık evliyiz..Evlendiğimden beri şöyle bir tutumu var ben o evin kızıymışım annesine babasına bakıcakmışım. Ama benim annemle babamla ilgili bir durum olduğunda kardeşlerin yapsın sen artık evlisin bu evin kızısın bıktım inanın.. Annesi grip oldu yatıyor elimden geldiğince yanında oldum. Kendi babam da evde yalnızdı annem ananemin yanına gitti dedim ki gidip babama yemek falan hazırlıyım almaya gelirsin beni aldıgım cevap hayır.. Onun annesi yatak döşek yatarken ben gidemezmişim gören de ölüm döşeğinde sanıcak. Herkesin ailesi kendine değerli. Ben annesine bakmıcam demiyorum ustelik o kadar bencil bir insan ki boğuluyorum o böyle yaptıkça. Aileme kufur de ediyor kucuk de goruyor her defasında ozur diliyor ama yine aynı. Babasıyla konuştum dun duzelceğine inanmıyorum ama umit ediyorum yine de. Sormak istediğim şu ben evlendim diye her zaman onceliğim onun anne babası mı olmalı??
Ayy kocaya bakSıkarsa gidersin bu evden dedi cok agladım bende babasıyla konuştum bakalım bu defa duzelicek mi. Gideceğim zaman hava kararmıştı mecburen o goturceği için gidemedim
Bir de nette yazmışsın ha diye size parlamasında.Bu akşam yorumların hepsini okucam eşime umarım biraz utanır
Bir de nette yazmışsın ha diye size parlamasında.
Utanacak insan düşünür de aynı zamanda,aileme küfür edecek ha,verdiğim bir bardak suyu hücrelerinden geri alırım
Aşktan gözü kör olup evlenip pişman olan binlercesi var..ben görücü usulü evlendim.esim ailesine hiç ezditmedi aksine hep yanımda durur..zaten ailede bunu bilir..aynı almaktayız bazen aylarca gidip gelemeyiz.ne zaman müsait olursam.hicte sorun olmadi 20 yıldır.. bu işler karakter meselesi..aşk sevgi felan hikayeAyy kocaya bak
Yalvara yalvara evlenmiştir belki de..
Ya da annesinn seçtiği kızla mı evlendi öylesine,sizi üzmeyeyim ama bir kv demişti ki ben delimiyim ki oğluma sevdiği kızı alayım,sonra o oğlan beni dinler mi?
Size katılıyorum.Ama siz tanışınca birbirinizi sevdiniz değil mi?Aşktan gözü kör olup evlenip pişman olan binlercesi var..ben görücü usulü evlendim.esim ailesine hiç ezditmedi aksine hep yanımda durur..zaten ailede bunu bilir..aynı almaktayız bazen aylarca gidip gelemeyiz.ne zaman müsait olursam.hicte sorun olmadi 20 yıldır.. bu işler karakter meselesi..aşk sevgi felan hikaye
Öncelinin kendin sonra kendi kurduğun aile sonra da annen baban olmalıMrb herkese derdim eşimle malesef ki. 8 aylık evliyiz..Evlendiğimden beri şöyle bir tutumu var ben o evin kızıymışım annesine babasına bakıcakmışım. Ama benim annemle babamla ilgili bir durum olduğunda kardeşlerin yapsın sen artık evlisin bu evin kızısın bıktım inanın.. Annesi grip oldu yatıyor elimden geldiğince yanında oldum. Kendi babam da evde yalnızdı annem ananemin yanına gitti dedim ki gidip babama yemek falan hazırlıyım almaya gelirsin beni aldıgım cevap hayır.. Onun annesi yatak döşek yatarken ben gidemezmişim gören de ölüm döşeğinde sanıcak. Herkesin ailesi kendine değerli. Ben annesine bakmıcam demiyorum ustelik o kadar bencil bir insan ki boğuluyorum o böyle yaptıkça. Aileme kufur de ediyor kucuk de goruyor her defasında ozur diliyor ama yine aynı. Babasıyla konuştum dun duzelceğine inanmıyorum ama umit ediyorum yine de. Sormak istediğim şu ben evlendim diye her zaman onceliğim onun anne babası mı olmalı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?