Eşim çok bencil

He birde esimde ilk zamanlar benim ailemi kotuler kendi ailesini yuceltirdi. Bende her zaman ben gökten zembille inmedim derdim. 3 yilin sonunda anladi kimin ne oldugunu

Onun ailesine bakmak zorunda bile değilken bu ne perhiz bu ne lahana o kapıdan çıkınca o soydan çıkmış olmuyorsun iyi o zaman sende onun ailesine söv onun annesine bakma olur mu öyle birşey ya

Kusura bakma ama sen kendi anne babanın kizisin o da kendi anne babasinin... 1. Asla ve asla ailene laf söyletme en ufak bir küçümseme kirintisini bile kabullenme!!! 2. İyi niyetle yapılan şeyler kısa zamanda görevin oluyor .. Kaynananın evinde zırt pırt ne işin var beraber git beraber gel.. Sen o evin hizmetçisi değilsin bakıcı hiç değilsin .. Eğer bakıma ihtiyaçları varsa o ayrı ( bu basit bir grip değil tabiki) Gorumcen yok mu? Baştan alistiriyorsunuz sonra değişmesini bekliyorsunuz ... Kendi evinin hanımı anne babanın kızı gibi davranmazsan kocan da annesine bakıcılık yapmanı bekler tabi..

Sıkarsa gidersin bu evden dedi cok agladım bende babasıyla konuştum bakalım bu defa duzelicek mi. Gideceğim zaman hava kararmıştı mecburen o goturceği için gidemedim
Ayy kocaya bak
Yalvara yalvara evlenmiştir belki de..
Ya da annesinn seçtiği kızla mı evlendi öylesine,sizi üzmeyeyim ama bir kv demişti ki ben delimiyim ki oğluma sevdiği kızı alayım,sonra o oğlan beni dinler mi?

Bu akşam yorumların hepsini okucam eşime umarım biraz utanır
Bir de nette yazmışsın ha diye size parlamasında.
Utanacak insan düşünür de aynı zamanda,aileme küfür edecek ha,verdiğim bir bardak suyu hücrelerinden geri alırım

Hayır tabi öyle bir zorunluluğun yok..
Ben de evliyim büyük konuşmak da istemiyorum ama ben öyle bir durumda onun hayır demesine bakmazdım. Çok hasta ise yalnız duramayacak ise benim aileminde bana ihtiyacı varsa gelsin kendisi beklesin. İşine gelirse de gelip beni işim bitince alsın, almayacaksa da keyfi bilir. Babamın evinde dururum.
Bir diğer konu ise ailenizi kesinlikle aşağılamasına izin vermeyin.. Net çizgileriniz olsun. O çizgi için biraz geç kalmış olabilirsiniz ama hala dur diyebilirsiniz. Şimdi yapmazsanız gençliğiniz böyle biter gider..Allah yardımcınız olsun

Onunla evlendim diye onun ailesi mi öncelikli olmalı diye nasıl sorabiliyorsunuz ?
Biz evet önceliğin kocanızın ailesi desek tamam mı diyeceksiniz. Sizi doğuran anneniz, sizde emeği olan kendi aileniz olduğuna göre önceliğiniz de kendi aileniz tabiki.

Artık burda bazen gerçekten okuduklarıma inanmakta zorluk çekiyorum.

Esinize babama gidiyorum demeyin direk gidin sonra arayıp beni al deyin. Herkes kendi ailesinden sorumlu. Eşiniz kendi annesine bakmıyor size baktırıyor. Normalde her iki tarafa da el atılır ama bu şekilde davranan adamın değil annesine bakmak bir bardak su bile vermem o kv ye. Ailenize küfür ettiği anda gelmiyorum ailene deyip tepkinizi koymalısınız.

Kufurbaz erkeklerden nefret ediyorum. Hele de aileyi karistiriyorsa. Esiniz madem okuyacak bu yorumlari sunu da okusun. Annesi cok mukemmel bir anne olsaydi oglu boylesine saygisiz ve kufurbaz olmazdi. Sizde niye aciyorsunuz. Benim anneme babama birisi kufur edecek bende onun annesine bakicam. Yok ya?

Aşktan gözü kör olup evlenip pişman olan binlercesi var..ben görücü usulü evlendim.esim ailesine hiç ezditmedi aksine hep yanımda durur..zaten ailede bunu bilir..aynı almaktayız bazen aylarca gidip gelemeyiz.ne zaman müsait olursam.hicte sorun olmadi 20 yıldır.. bu işler karakter meselesi..aşk sevgi felan hikaye

Herkesin anası babası kendine gücü yeten kendi bakar .. saçmalık yani kendi anam babam dururken ne diye onunkilere bakacakmışım gelsin kendi baksın . Ayrıca baba evine giderken izin almak nedir haber verilir ben gidiyorum akşam al beni alamazsan kendim gelirim denilir .. alıştırmayın şunları kendilerini üstün görüyorlar sonra

babamla hiç anlaşamam hep tartışırız amaaa
değil küfür azıcık imalı söz duysam kıyamet koparırım
ki 15 yaşında aileme laf etti diye oğlanın birini üzerine tornavida ile
yürümüşlüğüm var
size gelince hep yazmışsınız altta kalmıyorum cevap veriyorum diye ama
sıkıyorsa git diye inatlaşan adama bak gör bakalım sıkıyor mu sıkmıyor mu diye kapıyı
çarpıp çıkmamanız en büyük hatanız küfre hiç girmedim dikkat edin o zaten başlı başına cinnet sebebi
sesiniz çıksın lütfen ya ailenize küfür ediyor ve siz hiç birşey olmamış gibi affediyorsunuz neden?
nesi bu kadar değerli eşinizin,neden vazgeçilmez bu kadar,neden bu kadar pasifsiniz?

Neden boşanmayı düşünmüyorsun? Bu da bir seçenek! Hem ailesine bakacaksın, hem ailene küfür yiyeceksin hem izin kağıdın olmadan evden çıkamayacaksın...oldu ! Böyle geçer mi hayat?

Size katılıyorum.Ama siz tanışınca birbirinizi sevdiniz değil mi?
Bir sevgi ve çekim hissetmeseniz evlenmezdiniz.Ben de 4anıştırılarak evlendim.
Kasdettiğim,sevmediği halde annenin gönlü olsun,sussun diye evlenenler var.
Böyle bir adam düğün bitince, al anne senin gelinin,düşün artık yakamdan demiş,ben çocuklarıyla akrandım,mutsuzluklarına hep şahit olduk.Kızcağız kimsesizdi,gidemedi de,hayatı ziyan oldu.

Adam kendine eş değil köle almış, konuşmalara bak adamdaki rahatlığa bak, benim aileme küfür edecek adamı doğduğuna pişman ederim benden size tavsiye daha yeni evlisiniz bunun önüne geçin kendinizi bu kadar ezdirmeyin yazık ya boşa geçer gider hayatınız bir an önce tepki koyun kendine gelsin kocanız olacak o adam.

Hayir tabiki de dinen bile evladi sorumlu bakimindan gelin veya damat değil. Çocuğun yoksa yapma sakin 8 aylik evlilikte boyleyse..o kim ki benim aileme gitmeme karisiyor kimse benim anamdan babamdan üstün değil.

Öncelinin kendin sonra kendi kurduğun aile sonra da annen baban olmalı
Ailene küfür eden bir adamla aynı evi paylaştığın için üzgünüm
Annesi grip oldu diye ona bakmak zorunda da değilsin

Aileme küfür eden adamın annesine bakacağım öyle mi? Ya Allah aşkına neden ezdiriyorsunuz kendinizi bu kadar? Desenize kimsin sen, ne hakla aileme küfür edersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…