Hah işte tam da bu herseyin karsılıklı oldugunu unutuyor o etmediği kufuru bırakmıcak ben anasına bakıcamEskidenmiş o gelin alma olayları. Gelin gidince ailesinin yanına göndermezlermiş. 2018 yılında olduğunuzu hatırlatın eşinize. O sizin ailenize saygı gösterecek ki kendi ailesi sizden saygı görsün.
Küs değiliz su an annemin evindeyim yemegi burda yedim gitmek istemedim hiç anasına biraz da kendi baksınSizin durum suanda ne kusmusunuz esiniz evliligi cok yanlis anlamış canim.
Ooooooooooohhhhhhhhhh icim soguduKüs değiliz su an annemin evindeyim yemegi burda yedim gitmek istemedim hiç anasına biraz da kendi baksın
Hayir , mizahen yaklastiniz gibi geldi bana. Hani aslinda kavga etmeyeceksiniz ama sinir oldugunuz bir durum var gibi geldimNeden kkmik dediniz ki? Kavga cikacak dedim diye mi
Yok yok gercekten kavga çıkacak.Hayir , mizahen yaklastiniz gibi geldi bana. Hani aslinda kavga etmeyeceksiniz ama sinir oldugunuz bir durum var gibi geldim
Bekar da olsanız evli de olsanız herkes kendi ana, baba ve kardeşinden sorumlu.Mrb herkese derdim eşimle malesef ki. 8 aylık evliyiz..Evlendiğimden beri şöyle bir tutumu var ben o evin kızıymışım annesine babasına bakıcakmışım. Ama benim annemle babamla ilgili bir durum olduğunda kardeşlerin yapsın sen artık evlisin bu evin kızısın bıktım inanın.. Annesi grip oldu yatıyor elimden geldiğince yanında oldum. Kendi babam da evde yalnızdı annem ananemin yanına gitti dedim ki gidip babama yemek falan hazırlıyım almaya gelirsin beni aldıgım cevap hayır.. Onun annesi yatak döşek yatarken ben gidemezmişim gören de ölüm döşeğinde sanıcak. Herkesin ailesi kendine değerli. Ben annesine bakmıcam demiyorum ustelik o kadar bencil bir insan ki boğuluyorum o böyle yaptıkça. Aileme kufur de ediyor kucuk de goruyor her defasında ozur diliyor ama yine aynı. Babasıyla konuştum dun duzelceğine inanmıyorum ama umit ediyorum yine de. Sormak istediğim şu ben evlendim diye her zaman onceliğim onun anne babası mı olmalı??
Aynen benimdsOoooooooooohhhhhhhhhh icim sogudu
Evet yapmıyorum zatennerden buluyorsunuz bu millattan once kalmis beyinleri, lutfen ama lutfen cocuk falan yapmayin, once bi hizaya gelsin akillansin,yoksa bu adamla omur gecmez.
Ah bu analarından nefret geldiYok yok gercekten kavga çıkacak.
Esim annesine gitti,annesinin evi bizim evimize 5 dakika uzaklikta bir mesafede arabayla arabasi var..
Bende dedim ki,e madem gidiyorsun beni de annemlere birakir misin
O da yaaa hayatim annenlere birakcam seni ordan dönecem kendi anneme ordan çıkışta seni alcam gene ben kisa oturcam 1 saat dedi
E iyi madem peki donuste pasta alirmisin dedim
Alırım dedi.
4 saat oldu gideli.... hani madem bu kadar oturcak beni neden anneme birakmiyor
Benim annemin ev mesafesi de 10 12 dakika bu arada.. ama yurume mesafesinde degil malesef
Hayır asla terk etmek istemiyorum o yüzden direniyorumBekar da olsanız evli de olsanız herkes kendi ana, baba ve kardeşinden sorumlu.
Evlenince eşinizin ana babasından doğmuş olmuyorsunuz.
Eşiniz çok saygısız, bencil ve geri kafalı.
Düzelir mi? İmkansıza yakın.
Anne babanız hastalandığında gidemeyecekseniz evlatlık görevinizi, koca denen el oğlu için terk mi edeceksiniz?
Aynen. Kavga çıkacak ama annesinde uzun oturdugu icin degil bana 1 saat oturup gelcem diyip beni anneme birakmadigi icin . Ayı.Ah bu analarından nefret geldi
Yapma sende.8 yıllık evliyim eşim bir gün bile annemin şununu yapacaksın yok babama bakacaksın asla demedi.Kv kp severim ama kimse içinde kendimi parçalamam.Hele senin eşin gibi bencil olsa asla yapmam.Evimiz cok yakın birlikte yemek yiyoruz elimden geldiğince herseyi yapıyorum yemeğe yardım ediyorum bulaşık hep bende zaten temizlik aklınıza gelen hersey. Ve gordugum muamele bu işte benim ailemi hiçe sayıyor.
Aynen seni de kendi annene bıraksaydı ya madem bu kadar oturcaktı işte kendileri gidicek biz evde beklicezAynen. Kavga çıkacak ama annesinde uzun oturdugu icin degil bana 1 saat oturup gelcem diyip beni anneme birakmadigi icin . Ayı.
İşte vicdanen kızı yok hasta oluyor kıyamıyorum yine de bakıyorum temizlik yaparken yardım ediyorum değmiyo ama işteYapma sende.8 yıllık evliyim eşim bir gün bile annemin şununu yapacaksın yok babama bakacaksın asla demedi.Kv kp severim ama kimse içinde kendimi parçalamam.Hele senin eşin gibi bencil olsa asla yapmam.
Asla alttan almayın.Hayır asla terk etmek istemiyorum o yüzden direniyorum
Hiç vicdan yapma.yapamıyorsa temizlikçi tutsun.iyi valla o benim anama babama küfür edecek ben onun anasının babasının hizmetçisi olcam yok öyle birşey.İşte vicdanen kızı yok hasta oluyor kıyamıyorum yine de bakıyorum temizlik yaparken yardım ediyorum değmiyo ama işte
Ben sizin yerinizde olsam taksi cagirir, giderim. Ona da mesaj atarim. 1 saat dedin ama sanirkm gelmeyeceksin. Ben yalniz kalmayayim . Sikildim.yarin gorusuruz diye. Cikin annenize gidin. Ya da gitmeyin. Gozu korksun. Mesaj atip aricak o zaman hic bisey olmamis gibi. ""Eeee gelmedin 1 saat demistin " diyin.Yok yok gercekten kavga çıkacak.
Esim annesine gitti,annesinin evi bizim evimize 5 dakika uzaklikta bir mesafede arabayla arabasi var..
Bende dedim ki,e madem gidiyorsun beni de annemlere birakir misin
O da yaaa hayatim annenlere birakcam seni ordan dönecem kendi anneme ordan çıkışta seni alcam gene ben kisa oturcam 1 saat dedi
E iyi madem peki donuste pasta alirmisin dedim
Alırım dedi.
4 saat oldu gideli.... hani madem bu kadar oturcak beni neden anneme birakmiyor
Benim annemin ev mesafesi de 10 12 dakika bu arada.. ama yurume mesafesinde degil malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?