Eşim çok bencil

Eskidenmiş o gelin alma olayları. Gelin gidince ailesinin yanına göndermezlermiş. 2018 yılında olduğunuzu hatırlatın eşinize. O sizin ailenize saygı gösterecek ki kendi ailesi sizden saygı görsün.
Hah işte tam da bu herseyin karsılıklı oldugunu unutuyor o etmediği kufuru bırakmıcak ben anasına bakıcam

nerden buluyorsunuz bu millattan once kalmis beyinleri, lutfen ama lutfen cocuk falan yapmayin, once bi hizaya gelsin akillansin,yoksa bu adamla omur gecmez.

Hayir , mizahen yaklastiniz gibi geldi bana. Hani aslinda kavga etmeyeceksiniz ama sinir oldugunuz bir durum var gibi geldim
Yok yok gercekten kavga çıkacak.
Esim annesine gitti,annesinin evi bizim evimize 5 dakika uzaklikta bir mesafede arabayla arabasi var..
Bende dedim ki,e madem gidiyorsun beni de annemlere birakir misin
O da yaaa hayatim annenlere birakcam seni ordan dönecem kendi anneme ordan çıkışta seni alcam gene ben kisa oturcam 1 saat dedi
E iyi madem peki donuste pasta alirmisin dedim
Alırım dedi.
4 saat oldu gideli.... hani madem bu kadar oturcak beni neden anneme birakmiyor
Benim annemin ev mesafesi de 10 12 dakika bu arada.. ama yurume mesafesinde degil malesef

Bekar da olsanız evli de olsanız herkes kendi ana, baba ve kardeşinden sorumlu.
Evlenince eşinizin ana babasından doğmuş olmuyorsunuz.

Eşiniz çok saygısız, bencil ve geri kafalı.

Düzelir mi? İmkansıza yakın.

Anne babanız hastalandığında gidemeyecekseniz evlatlık görevinizi, koca denen el oğlu için terk mi edeceksiniz?

Ah bu analarından nefret geldi

Hayır asla terk etmek istemiyorum o yüzden direniyorum

Evimiz cok yakın birlikte yemek yiyoruz elimden geldiğince herseyi yapıyorum yemeğe yardım ediyorum bulaşık hep bende zaten temizlik aklınıza gelen hersey. Ve gordugum muamele bu işte benim ailemi hiçe sayıyor.
Yapma sende.8 yıllık evliyim eşim bir gün bile annemin şununu yapacaksın yok babama bakacaksın asla demedi.Kv kp severim ama kimse içinde kendimi parçalamam.Hele senin eşin gibi bencil olsa asla yapmam.

Aynen. Kavga çıkacak ama annesinde uzun oturdugu icin degil bana 1 saat oturup gelcem diyip beni anneme birakmadigi icin . Ayı.
Aynen seni de kendi annene bıraksaydı ya madem bu kadar oturcaktı işte kendileri gidicek biz evde beklicez

Yapma sende.8 yıllık evliyim eşim bir gün bile annemin şununu yapacaksın yok babama bakacaksın asla demedi.Kv kp severim ama kimse içinde kendimi parçalamam.Hele senin eşin gibi bencil olsa asla yapmam.
İşte vicdanen kızı yok hasta oluyor kıyamıyorum yine de bakıyorum temizlik yaparken yardım ediyorum değmiyo ama işte

İşte vicdanen kızı yok hasta oluyor kıyamıyorum yine de bakıyorum temizlik yaparken yardım ediyorum değmiyo ama işte
Hiç vicdan yapma.yapamıyorsa temizlikçi tutsun.iyi valla o benim anama babama küfür edecek ben onun anasının babasının hizmetçisi olcam yok öyle birşey.

Ben sizin yerinizde olsam taksi cagirir, giderim. Ona da mesaj atarim. 1 saat dedin ama sanirkm gelmeyeceksin. Ben yalniz kalmayayim . Sikildim.yarin gorusuruz diye. Cikin annenize gidin. Ya da gitmeyin. Gozu korksun. Mesaj atip aricak o zaman hic bisey olmamis gibi. ""Eeee gelmedin 1 saat demistin " diyin.

Küfür eden bir maço erkek bunun öncesinde vardı herhalde halleri tavırları, evlenince mi fark ettiniz, hemen küfürbaz olmadı ya bu adam
O vakit aman da tam erkeğin dibi mi deyip küfürbaz adama aşık olup evlendiniz , yada bu adam sizi sindirmiş istediği şekilde kullanıyor,
Bu durum buna izin veren ve şikayet
Eden siz siniz, tavırlarınızı değiştirin
Bir günde kediyi siz duvara fırlatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…